- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa fake miydi o?
samyelipoyraz nicki bana çok tanıdık geldi kimdi o?
Dun benle de msjlasmıstı özelden ama hiç seks konuşmadı..uzuldum sımdı..beni beğenmedi mi acep..evliyim de halbuki
justta sarışın değilmiydi yasarışın sevmiyordur belki
yada ünvanından korktu zaar en tarz üye bana sümüğünü atmaz demiştir belki
justta sarışın değilmiydi ya
just her rengi denemiş fotoları vardı oky ama son hali daha kumraldıjustta sarışın değilmiydi ya
Benimde var 1 tane göz ardı ettiğim,o kadar üye içinde gel beni bul yokk ya
niye gidiyorsun ya çözemedim bu kadar iftira atıldıysa savaşmalısın :)Eveet uyudum uyandım ve erkek olduğum sıkılgan olduğum vesaireler çıkmış. Çok sevdiğim arkadaşlarım da diğerleriyle birlikte aynı muhabbetleri çevirmiş.
Şimdi bana teker teker yazın derdinizi. Sonra da cevap verip bu sitedeki varlığıma bir son vereyim. Çünkü çok ayıp noktalara geldi konu.
Eveet uyudum uyandım ve erkek olduğum sıkılgan olduğum vesaireler çıkmış. Çok sevdiğim arkadaşlarım da diğerleriyle birlikte aynı muhabbetleri çevirmiş.
Şimdi bana teker teker yazın derdinizi. Sonra da cevap verip bu sitedeki varlığıma bir son vereyim. Çünkü çok ayıp noktalara geldi konu.
ben olsam erkek olmadığımı ispat ederdim.niye gidiyorsun ya çözemedim bu kadar iftira atıldıysa savaşmalısın :)
evet abla buldum seni gözardı edemezsin beni
kim bunlarrhiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyor onu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf
Hepinize aynı söyledim ismimi :SCathy de onun adını biliyor.. Cathy can sana ne diye demişti adını tatlım? Hele bi söyle bakalım uyuyor mu??
Tabi ki her noktayı aydınlatıp gideceğim.niye gidiyorsun ya çözemedim bu kadar iftira atıldıysa savaşmalısın :)
Ben birini gözardı etmiştim ama merakım ağır bastı tekrar gözümün önüne getirdim
Ay evet yaa.. aynı konularr. bende okumuyorumm..benim gözüme çarpan bir iki kişi var ama sorun yapmıyorum herkesin aynı olduğu bir dünya çok sıkıcı olurdu :))
ama sürekli aynı tarz konu açan üyelerin paylaşımlarını artık okumuyorum nedir ya zaten fikir verilmiş, uyarılmış o bir sonraki konuda aynı devam ediyor bıtkınlık geliyor kimse kusura bakmasın :)
Eveet uyudum uyandım ve erkek olduğum sıkılgan olduğum vesaireler çıkmış. Çok sevdiğim arkadaşlarım da diğerleriyle birlikte aynı muhabbetleri çevirmiş.