ÜVEY KAYNANA PART2

gonluyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
103
25
98
Kızlar akşam kp aramış eşimi karısıyla boşanmaya karar vermiş. Ben bayramda kadını görünce dönüp gittiğim için çok sinirlenmiş vebalı mıyım benden kaçıyor demiş of 😀 kp bir daha gönlüyorgunun olduğu ortama gitmeyeceksin demiş , ay çok meraklıyım da. Neyse kp ayrı ev tutmuş eşime de böyle devam etmeyecek annemle babamı da doldurdu bayramda gerçek yüzünü iyice gördüm demiş. Ama üstüne sizde katısınız diyormuş. Eşim de ne haliniz varsa görün hiç kusura bakma senin hayatın beni ilgilendirmiyor demiş. Babannesi de eşime kırgınım size diyormuş. Herkes bize suç atma peşinde. Yıldım yaaa 3. Hanım gider 4. Gelir.. ölene kadar çekeceğiz bunu biz heralde..

Kızlar akşam kp aramış eşimi karısıyla boşanmaya karar vermiş. Ben bayramda kadını görünce dönüp gittiğim için çok sinirlenmiş vebalı mıyım benden kaçıyor demiş of 😀 kp bir daha gönlüyorgunun olduğu ortama gitmeyeceksin demiş , ay çok meraklıyım da. Neyse kp ayrı ev tutmuş eşime de böyle devam etmeyecek annemle babamı da doldurdu bayramda gerçek yüzünü iyice gördüm demiş. Ama üstüne sizde katısınız diyormuş. Eşim de ne haliniz varsa görün hiç kusura bakma senin hayatın beni ilgilendirmiyor demiş. Babannesi de eşime kırgınım size diyormuş. Herkes bize suç atma peşinde. Yıldım yaaa 3. Hanım gider 4. Gelir.. ölene kadar çekeceğiz bunu biz heralde..
Peki siz bu konunun neresindesiniz ? Eşiniz mi dönüp size bir şey dedi ?

Peki siz bu konunun neresindesiniz ? Eşiniz mi dönüp size bir şey dedi ?
Konu sahibi görüşmek istemiyor diye üvey kaynanası kayınpederi boşanmakla tehdit ediyormuş.
Saçma ama gerçek bu. :KK53:
Ben de önceki konusunda bahane arıyor demiştim. Üvey gelinim beni sevmiyor, hadi bir gidem de boşanam demez kimse. :KK14:

Konu sahibi görüşmek istemiyor diye üvey kaynanası kayınpederi boşanmakla tehdit ediyormuş.
Saçma ama gerçek bu. :KK53:
Ben de önceki konusunda bahane arıyor demiştim. Üvey gelinim beni sevmiyor, hadi bir gidem de boşanam demez kimse. :KK14:
İnsanlar çok tuhaf. Yeri geliyor iş, güç derken 24 saat yetmiyor insana. İnsanlar bir günde işlerini halledip, bir de olmadık şeyleri dert ediyorlar kendilerine. 😑

İnsanlar çok tuhaf. Yeri geliyor iş, güç derken 24 saat yetmiyor insana. İnsanlar bir günde işlerini halledip, bir de olmadık şeyleri dert ediyorlar kendilerine. 😑
Ya bir de yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi hastalık atlatmış ya da hala hastaydı. Kadın kendi canını mı düşünecek bunları mı?

Eşiniz neyin ne olduğunu bilmiyor mu ? Eşiniz sizi suçlamıyor herhalde değil mi ?
Yok Allah korusun eşim de görüşmüyor zaten normalde. Bayramda babanneesinin evine gitti ben gitmedim kadın var diye haliyle ben hiç görmediğim için suçlu olmuş oldum onların gözünde. Eşim atamı görmek için mecbur gideceğim diyor

Ay öz kaynana derdi bitti bi de üveyi var ya. Allah yardımcınız olsun hiç görüşmeyin.
Allah razı olsun. Biz hepsinden farklı bir şenindeyiz zaten görüşmüyoruz ama dün babannesi arayıp laf söylemiş eşime. Bugun de babası boşanıyorum diye aramış. Yaa mecburen öğreniyoruz laf geliyor işte.

Esiniz hala niye size o oyle dedi bu boyle dedi diye olaylari yansitiyor ki? Soyleyin birsey olursada soylemesin size zaten hastalik atlatmissiniz kolay seyler yasamamissiniz. Size ne yani kim ne yaparsa yapsin.

Allah razı olsun. Biz hepsinden farklı bir şenindeyiz zaten görüşmüyoruz ama dün babannesi arayıp laf söylemiş eşime. Bugun de babası boşanıyorum diye aramış. Yaa mecburen öğreniyoruz laf geliyor işte.
Boşanıyorsa boşansın ya, ne diye arayıp haber veriyor. Onun evliliğinden kime ne? Öz annesi değil bir şeyi değil. :deli:

Kp. nin yanına elinde 1 çeyrek altın al git. Bununla anlaşamadık ama 4. Ye takarız, yeni başlangıç olur hem de.

Ya ne ilginç insanlar var sanırsın kreş çocuğu.

Back
X