- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Bir yere is teklifi yaptim haber bekliyorum..Ayrı eve çıkamaz mısın? Bu şekilde daha çok üzülecekmişsin gibi duruyor. Allah yardımcın olsun. Ayrıca el kadar bebenin yediğinden nolacak? Anneanne olarak zorla yedirmesi lazım onun.
Diger kardeslerime gorseniz nasil kosar..Ayrı eve çıkma imkanın yok mu? Nafaka alıyor musun ?
Ben gerçekten evlat ayıran anne babayı anlamıyorum ya.
Bu yuzden yurt disindan gelmek istemeidm..O nasıl bir anneymis,anneanneymis öyle.Ağır konuşurdum ama canını yakmak istemiyorum.Annenin elle tutulur tek bi tarafı yok.Ben olsam ayrı eve cıkardım napar eder ve annemde olsa arama ciddi bir mesafe koyardm..
Benim annem oyle degil maalesef..Allah yardımcınız olsun annenizin psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum.
Benim annem sinirlidir bazen kızar felan çocuklar döktü der halbuki temizliğinşi de ben yaparım.
İş yeme içmeye gelince annem de babam da bana sormayın ne isterseniz alın der öyle ki benim kızıma ben derim zırp pırt dolabını açma kadının diye.Bana kızar karışma yediklerine diye.
Kıyafetlerine varana kadar alır ben alma dedikçe fazlasını yapar sağolsun.
Psikolojik sorunu oldugunu bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli baskalari icin canini atar ama kendi ailesi icin tik yok..Allah yardımcınız olsun annenizin psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum.
Benim annem sinirlidir bazen kızar felan çocuklar döktü der halbuki temizliğinşi de ben yaparım.
İş yeme içmeye gelince annem de babam da bana sormayın ne isterseniz alın der öyle ki benim kızıma ben derim zırp pırt dolabını açma kadının diye.Bana kızar karışma yediklerine diye.
Kıyafetlerine varana kadar alır ben alma dedikçe fazlasını yapar sağolsun.
Gercekten Allah yardimcin olsun..Ablam da boyle benim.Eve yardim yaparim.Bes kurus veremedigi gibi bir suru masrafi olan uc cocugu daha var yetiskin. Benden yiyecek kiskaniyor.Benim de zoruma gidiyor.Daha fazla vermemi istiyor vermedigimde psikolojik baski uyguluyor.Sozleri canimi aciriyor bazen.Kendi cocuklarindan hicbirsey sakinmaz.Ama ben birseyden fazla yesem parasini cikartmak ister birsekilde.Yada lafini eder.Niye ekmege labneyle peyniri ayni anda suruyormusum
Ki ekmegi de cok yemem.
Ama yine de empati yap.Receli ekmekle yemeye alistirabilirsin mesela.Maddi kaygi da insani geriyor.Sen yardim ediyorsan yine de yiyecek sakinmasi cirkin geliyor tabi insana.Ben dusunuyorum boyle yapmaz bir abla yaa diyorum..Ki bizim eve 2600 tl giriyor en az; benim kendime ayirdigim haric.Kiz yegenlerime birseyler aliyorum ekstradan.Calismaya baslayan bir yegenim gonderiyor biraz.Ev bizim.Sehir ucuz yakit ucuz.Yine de yetmiyor.
Cennet annelerin ayaklari altinda....İşinizi ayarlayın ve kaçın
9 ay karnında taşı sonra birini ezikleyip, rencide eden vicdana selam yolluyorum
Hic unutmuyorum 14 yasimda yatagin icinde gunluk yaziyordum..İşinizi ayarlayın ve kaçın
9 ay karnında taşıyıp sonra birini ezikleyip, rencide eden diğerini yücelten vicdana selam yolluyorum
Evlatlık olmadığınıza emin misiniz peki?Cennet annelerin ayaklari altinda....
Ama boyle yapan anne nasil oluyor..
Hic mi acimasi yok..
Yani ben yabanci miyim??
Aslinda eminim ama sordum bu soruyu bana diyor ki bes parmagin beside birmis..Evlatlık olmadığınıza emin misiniz peki?
Cidden birgün sorun:
"Beni hangi çöplükten buldun anne"
diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?