• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey evlat muamelesi yapan,Surekli bagiran ,bir annem var,

Dediklerin tamamıyla doğru da o küfürü etmeseydin iyi olacaktı.Kötü kalpli üvey anneleri herkes tanıyor da,kötü kalpli öz anneleri kimse bilmiyor,gözünü yumuyor,kabul etmek istemiyor.Ama bu,onların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Geçen daha bu konuda çok dolmuş olan bir üye konu açtı da işitmediği kalmadı.
O karşı çıkanlar tuzu kuru kesim. Kimse şu durumu yaşamadan anlamaz. Melek gibi anne babaya sahip olup da herkesin ailesini kendi gibi zanneden insanlara dert yanmak gereksiz.

Evet kufur iyi olmadi....
Ben o kadr iyi niyetliyim ki bende hep anneme altin kupe yaptirayim diye dusunuyorum para biriktiripte..
Ama annem benden 3 kurusluk cikolatayi bile sakliyor..
Ne söylemek istiyorsak,bunun küfretmeden,rencide etmeden,haddi aşmadan söylemenin 1001 yolu var.Hiç kimseye,hiç bir kadına,hiç bir anaya,haklı haksız layık görmem,kabul edemem.Ne güzel şeyler yazmış,ama küfür,oooolmaaaaz....

Ne söylemek istiyorsak,bunun küfretmeden,rencide etmeden,haddi aşmadan söylemenin 1001 yolu var.Hiç kimseye,hiç bir kadına,hiç bir anaya,haklı haksız layık görmem,kabul edemem.Ne güzel şeyler yazmış,ama küfür,oooolmaaaaz....
Bende kufur sevmem..
Ne kadr kotu de olsa ne gerek var ki kufre..
Kufur edince degisiyor mu insanlar..
Bizim insanimizin kufre karsi bir sempatisi var kufur edince hersey cox
Cozuluyor..

Arkadaşlar küfre mi takildiniz? Çok
Bende kufur sevmem..
Ne kadr kotu de olsa ne gerek var ki kufre..
Kufur edince degisiyor mu insanlar..
Bizim insanimizin kufre karsi bir sempatisi var kufur edince hersey cox
Cozuluyor..
Yahu ne diyosun sen? Anladık çok kibarsin. Burda o kadar icimizi acitacak şeyler yazdin ki tamamen üzülüp sinirlendigimden bos bulunup yaziverdim.buna mi takildin yani? Tamamen acidigimdan ve bu olaylara karşı hassas olduğumdan ötürü bunu demiştim yani senin tarafında idim. Ne var yani he he deyip gecsen. Hayatında o kadar eleştirilecek insan varken simdi oturup küfür etmemi mi konusacaksin? Buna mi takildin? Bir de derdimi anlatacak kimsem yok çevremde diyorsun, bi zahmet olmasın bu samimiyetsizliginle. Onlara da "ffff kufrettin sen bi bağyansin çk ayıp.s.s" falan mi diyosun?

Arkadaşlar küfre mi takildiniz? Çok

Yahu ne diyosun sen? Anladık çok kibarsin. Burda o kadar icimizi acitacak şeyler yazdin ki tamamen üzülüp sinirlendigimden bos bulunup yaziverdim.buna mi takildin yani? Tamamen acidigimdan ve bu olaylara karşı hassas olduğumdan ötürü bunu demiştim yani senin tarafında idim. Ne var yani he he deyip gecsen. Hayatında o kadar eleştirilecek insan varken simdi oturup küfür etmemi mi konusacaksin? Buna mi takildin? Bir de derdimi anlatacak kimsem yok çevremde diyorsun, bi zahmet olmasın bu samimiyetsizliginle. Onlara da "ffff kufrettin sen bi bağyansin çk ayıp.s.s" falan mi diyosun?
Kufre takilmadim..
Yinede nolursa olsun baska bir insanin kendi annesine kufretmesi bana agir geldi..
Neyse konu acmamam lazimdi bu konuda ama gercekten cok bunaldim uzuldim bu yuzden actim..
Biraz iyi gelir diye..
Ama sana tesekkur ederim anliyorum samimisin..
Ama kufur biraz iyi olmadi be arkadasim..

Kufre takilmadim..
Yinede nolursa olsun baska bir insanin kendi annesine kufretmesi bana agir geldi..
Neyse konu acmamam lazimdi bu konuda ama gercekten cok bunaldim uzuldim bu yuzden actim..
Biraz iyi gelir diye..
Ama sana tesekkur ederim anliyorum samimisin..
Ama kufur biraz iyi olmadi be arkadasim..
Senin annene kufretmedm yahu, boyle insanların dedim, yani genel konuştum. Konu açarak kendini iyi hissetmissindir derdini anlatmak herkese iui gelir hele ki tanımadığı olaylara objektif bakan insanlara anlatmak, bunu anlayabiliyorum. Ben de konu açarım bunaldigimda. Ama beni düşünerek benim adıma üzülerek yorum yapan arkadaşlara "lütfen kufretme, lütfen lan deme" falan gibi ayiplayici kinayici şeyler soylemem. Neyse özür dilerim yine de. Allah uardimcin olsun .

Senin annene kufretmedm yahu, boyle insanların dedim, yani genel konuştum. Konu açarak kendini iyi hissetmissindir derdini anlatmak herkese iui gelir hele ki tanımadığı olaylara objektif bakan insanlara anlatmak, bunu anlayabiliyorum. Ben de konu açarım bunaldigimda. Ama beni düşünerek benim adıma üzülerek yorum yapan arkadaşlara "lütfen kufretme, lütfen lan deme" falan gibi ayiplayici kinayici şeyler soylemem. Neyse özür dilerim yine de. Allah uardimcin olsun .
Tesekkur ederim yinede..
Diyorum ya ben bu aile icinden bir turlu cikamiyorum..

Kendimi bildim bileli boyle..

Tesekkur ederim yinede..
Diyorum ya ben bu aile icinden bir turlu cikamiyorum..

Kendimi bildim bileli boyle..
Anliyorum. Çok da üzülüyorum. Çocuğun babası nafaka veriyor mu? Vermeli yani. Dava acabilirsin. Ayrıca işkura başvurup size uygun bir iş bulmalarını saglayabilirsin. Mağazalarda kafelerde lokantalarda vs calisabilirsin.

Anliyorum. Çok da üzülüyorum. Çocuğun babası nafaka veriyor mu? Vermeli yani. Dava acabilirsin. Ayrıca işkura başvurup size uygun bir iş bulmalarını saglayabilirsin. Mağazalarda kafelerde lokantalarda vs calisabilirsin.
Dedigim gibi bir yerden haber bekliyorum basvurdum olursa baska sehre gidecem..
Bu sehri sevmiyorum daha dogrusu insanlarini..

Back