• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem eşim çok üzülüyorum

Şimdi şöyle evet eşinin gönül rızası herşey de önemli BANA GÖRE KAVGAYA DÖNMESİN BU LAF LÜTFEN

Fakat mesela bir dönem eşim Dr bu tavıra takındı ben eve döndüğümde eve girdiğimde o evden çıktı kapıyı da açmadım

Şuan da ise yine söylerim arabayla şuraya gidicem haberin olsun ya ben bırakırım der ki genelde bırakır yorgunsa da sen git 1 saate gel der tabi o 1 saati geçer gittiğim yerler zaten bellidir Bi de o var
Yeni mi evlisin bilmiyorum fakat alışma döneminde sanırım Bi erkek egoları tavan yapıyor işte bensiz annene gitme felan derdi ben baktım takılıyorum
Şuan da da işim var çıkıcam bilgin olsun eğer istemezse birlikte gidelim der bugün İstanbulda bir yere gitmemlazım o da karşıya gidiyor geçerken beni de bırak dedim otobandan gidiyorum giremem seni bırakamam o yüzden dedi (istese yapar biliyorum o trafiği göze alır beni götürür fakat hamileyim ve 2 gündür rahatsız olduğumun farkında) taziye için gitme zaten kötüsün cumartesi birlikte gidelim dedi mesela
Gidicem desem gene giderdim orası ayrı
Eskişehire gitmem gerektiğini dün konuştuk hızlı tren 100 lira ben gidip geleyim fazla para gitmesin dedim yok dedi birlikte gidelim araba ile

Orta yolu bulabilmek çok önemli

Öncelikle annene senin evli olduğunu özel şeyler bunlar bir daha yapmaması gerektiğini anlat sizin artık bir mahremiyetiniz var hasta dahi olsa bunu söylemen lazım

Daha sonra eşine de buraya geldiğime pişman oldum hergün ağlattın beni diye yalan da olsa mesaj at sonra hiç bir telefona çıkma engelle her yerden
Anahtarın vardır zaten eve gidince de evine gir eve alma bir bayana hamile olması gerekmez bunları yapılmaması gerektiğini anlasın

Aynı şeyleri yap ben öyle yaparım en azından gittiğim yerde bnm burnumdan mı getirdi 10 yıl sonra da olsa o kinimi sanırım ondan çıkartırım çünkü tek onun canı can değil Bn de insanım ve duygularım var

Bu şekilde ver vermiştir yaşlarınız kaç bu arada

küfürlü hakaretli ve ailenizle gitmek istemeniz evlilik zamanınızda yaşadıgınız sorunlar sadece bunlar mı?
öyle ise konuşaraka aşa bilirsiniz.
dönmeye niyetiniz var ise ailenizi de.ikna edin buna ama yok ise çözüm için onlardan yardım alın.
Akıl akıldan üstündür

kızlar yeniden merhaba öncelikle şimdiden okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun her zaman bana ışık oldunuz teşekküler..
bu seferki sorunum öncekilerden biraz daha büyük.sorunum eşim ve annem.uzatmadan konuya gireyim.
7 buçuk hamileyim ve 1 hafta öne annemler bizim oturdugumuz sehire geldiler süpriz yaptilar bana cok sevindim.3 gün kaldilar sonra da memleketteki islerden dolayi dönmeleri gerekti ben de hasret gidermedik diye onlarla memlekete gitmek istedim cunku dogum yaklastikca gidemeyecektim ve dogumdan sonra da hic gidemeyecektim.eşim de bu hafta gece vardiyasindaydi.yani eve sabah geliyo uyuyo sonra uyanip gene ise gidiyodu yani yuzunu bile görmeyecektim dogru duzgun.bu arada ben de 1 hafta memlekette kalayim ailemle vakit gecireyim dedim nerdeyse hamileligime sahit olmadilar beni daha fazla gormek icin can atiyolardi kiyamadim.

bu arada kücük bi dipnot:esim hamileligimde hic kiymetimi bilmedi annemler bize supriz yapip gelmeden 1 gece önce cok kotu tartistik bana küfretti bagirdi cagirdi bebek karnimda kasildi saatlerce kapiyi uzerime kapatip agladim orali bile olmadi bu sefer terk edecegim seni dedim.ertesi sabah annemler baskin yapinca tabi onlari uzmemek adina uzatmadim hersey yolundaymis gibi davrandim.

bu olayi yasayinca biraz da uzaklasmak istedim evden cunku hamileydim ve gurbette zaten cok zorlanip üzülüyodum.
ama gel gör ki annemin kardeslerimin israrlarina ragmen hatta kardeslerimin gozyaslarina ragmen beni ailemle gondermek istemedi.bildigin gönlü olsun diye dil döktük saatlerce.ben gidiyorum sanane de diyemiyorum annem bu sefer bi problem oldugunu anlayacak kendini suclu hissedicek.en sonunda paşazade tamam gelsin dedi herkes assagida beni bekliyo ben canta hazirladim ciktim.
bana ne sarildi ne vedalasti.
yolda da mesajlar basladi istedigin kadar kal umrumda degil bidaha gelme ailen seni gormeye degil almaya gelmis bundan sonra memlekete gitmek yok gorursun sen vs vs zirvaliyo benim gozlerimden yaslar geldi ama ailem o kadar sevincliydi ki kimseye bisey belli etmedim.
neyse eve geldik bana hakaret ustune hakaret mesaj ustune mesaj.ailemle oldugum icin sevincten unuttum bana yasattiklarini daha dogrusu unutmak istedim kimseye de bisey anlatmadim.
ta ki bu aksama kadar.

annem telefonumdan fotograflara bakarken meger mesajlarimizi okumuş bana neler yazdigini gormus.odaya girip telefonu elinden alip bu yaptigin dogru mu anne dedim yanlis ama sen yolda aglayinca merak ettim bu seni hamile hamile niye bu kadar uzuyo dedi yuzumuze karsi cok iyi arkamizdan sana baski mi yapiyo seni uzuyo mu dedi hayir dedim cok iyiyiz sinirden yazdi onlari dedim inaiyorum dedi gozumde degeri kalmadi evladimi getirdim diye neler soylemis biz rizasi olsun diye o kadar ugrastik kendisi gelemiyo izin alamiyo diye yollara hasta hasta dustuk geldik sizi ziyaret ettik bu mu hakkimiz dedi kadin yerden goge kadar hakli.gercekten cok hasta ve esimin izni yok diye 10 saat yol geldiler beni gormek icin.benim Allahtan korkmaz esim de arkalarindan seni goturmeye gelmisler falan filan dedi.
uzun lafin kisasi annem cok uzuldu morali bozuldu konusalim diyorum sinirliyim konusmayalim diyo ailesinin ettikleri yetmedi simdi de o yapiyo diyo.benim karnim burnumda annemin uzulup aglamasina dayanamiyorum bi yandan evime bile gitmek istemiyorum.
napayim sizce kizlar annemi nasil teskin edeyim?olani biteni anlat demeyin o uzulecekse ben uzulup icimde tutmaya raziyim.esime karsi nasil davranayim acaba gercekten bi sure evime gitmeyip burnunu mu sürteyim neticede annemler o sabah süpriz yapmasa ben toparlanamazdim beni o kadar aglatmasindan uzmesinden sonra resmen karnima agrilar girdi aglayip iç çekmekten.
bu gidisin sonu nedir Allah aşkına bi çare..
Annen tabiki su erkeklerin herseye onlar karar verir egosu beni sinir ediyor yani.

herseyi daha da berbat etmekten korkuyorum
Bence asıl şimdi tıpış tıpış dönersen her şey daha kötü olur
O küfürleri o hakaretleri ona yedirmeden ailenden özür dileymeden dönme bence

Bu arada bir şey söyleyeyim bosanmaktan benim bir akrabam kadar korkan kadin yoktu her türlü hakaretini pisligini aldatmasıni içkisini bilmem neyini çekti
Ne oldu en sonunda adam onu terk etti
Ailedeki herkes o akrabama kırgın bizi paspas etti milletin gözünde diye
Yani boşanan her sekilde boşanıyor
Bosanma korkusuyla yasama

kızlar yeniden merhaba öncelikle şimdiden okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun her zaman bana ışık oldunuz teşekküler..
bu seferki sorunum öncekilerden biraz daha büyük.sorunum eşim ve annem.uzatmadan konuya gireyim.
7 buçuk hamileyim ve 1 hafta öne annemler bizim oturdugumuz sehire geldiler süpriz yaptilar bana cok sevindim.3 gün kaldilar sonra da memleketteki islerden dolayi dönmeleri gerekti ben de hasret gidermedik diye onlarla memlekete gitmek istedim cunku dogum yaklastikca gidemeyecektim ve dogumdan sonra da hic gidemeyecektim.eşim de bu hafta gece vardiyasindaydi.yani eve sabah geliyo uyuyo sonra uyanip gene ise gidiyodu yani yuzunu bile görmeyecektim dogru duzgun.bu arada ben de 1 hafta memlekette kalayim ailemle vakit gecireyim dedim nerdeyse hamileligime sahit olmadilar beni daha fazla gormek icin can atiyolardi kiyamadim.

bu arada kücük bi dipnot:esim hamileligimde hic kiymetimi bilmedi annemler bize supriz yapip gelmeden 1 gece önce cok kotu tartistik bana küfretti bagirdi cagirdi bebek karnimda kasildi saatlerce kapiyi uzerime kapatip agladim orali bile olmadi bu sefer terk edecegim seni dedim.ertesi sabah annemler baskin yapinca tabi onlari uzmemek adina uzatmadim hersey yolundaymis gibi davrandim.

bu olayi yasayinca biraz da uzaklasmak istedim evden cunku hamileydim ve gurbette zaten cok zorlanip üzülüyodum.
ama gel gör ki annemin kardeslerimin israrlarina ragmen hatta kardeslerimin gozyaslarina ragmen beni ailemle gondermek istemedi.bildigin gönlü olsun diye dil döktük saatlerce.ben gidiyorum sanane de diyemiyorum annem bu sefer bi problem oldugunu anlayacak kendini suclu hissedicek.en sonunda paşazade tamam gelsin dedi herkes assagida beni bekliyo ben canta hazirladim ciktim.
bana ne sarildi ne vedalasti.
yolda da mesajlar basladi istedigin kadar kal umrumda degil bidaha gelme ailen seni gormeye degil almaya gelmis bundan sonra memlekete gitmek yok gorursun sen vs vs zirvaliyo benim gozlerimden yaslar geldi ama ailem o kadar sevincliydi ki kimseye bisey belli etmedim.
neyse eve geldik bana hakaret ustune hakaret mesaj ustune mesaj.ailemle oldugum icin sevincten unuttum bana yasattiklarini daha dogrusu unutmak istedim kimseye de bisey anlatmadim.
ta ki bu aksama kadar.

annem telefonumdan fotograflara bakarken meger mesajlarimizi okumuş bana neler yazdigini gormus.odaya girip telefonu elinden alip bu yaptigin dogru mu anne dedim yanlis ama sen yolda aglayinca merak ettim bu seni hamile hamile niye bu kadar uzuyo dedi yuzumuze karsi cok iyi arkamizdan sana baski mi yapiyo seni uzuyo mu dedi hayir dedim cok iyiyiz sinirden yazdi onlari dedim inaiyorum dedi gozumde degeri kalmadi evladimi getirdim diye neler soylemis biz rizasi olsun diye o kadar ugrastik kendisi gelemiyo izin alamiyo diye yollara hasta hasta dustuk geldik sizi ziyaret ettik bu mu hakkimiz dedi kadin yerden goge kadar hakli.gercekten cok hasta ve esimin izni yok diye 10 saat yol geldiler beni gormek icin.benim Allahtan korkmaz esim de arkalarindan seni goturmeye gelmisler falan filan dedi.
uzun lafin kisasi annem cok uzuldu morali bozuldu konusalim diyorum sinirliyim konusmayalim diyo ailesinin ettikleri yetmedi simdi de o yapiyo diyo.benim karnim burnumda annemin uzulup aglamasina dayanamiyorum bi yandan evime bile gitmek istemiyorum.
napayim sizce kizlar annemi nasil teskin edeyim?olani biteni anlat demeyin o uzulecekse ben uzulup icimde tutmaya raziyim.esime karsi nasil davranayim acaba gercekten bi sure evime gitmeyip burnunu mu sürteyim neticede annemler o sabah süpriz yapmasa ben toparlanamazdim beni o kadar aglatmasindan uzmesinden sonra resmen karnima agrilar girdi aglayip iç çekmekten.
bu gidisin sonu nedir Allah aşkına bi çare..

Ailenize olan duygularınıza hayran kaldım.Ne güzel ,öyle ki onları görünce tüm dertlerinizi unutabiliyorsunuz.

Ben olsam ruhumu karartan bana hamile halimle acımayan ağlatan adamı zerre umruma takmaz muhattap olmazdım .Kendisi gelip ayaklarıma kapanıp beni razı ederse de durumuma ,psikolojime göre karar verirdim.Yani üstüne bir de gurbet yalnızlık çekiyorsunuz ,değmez .

Kufurler hakaretler gelme demeler.. simdi paşa paşa giderseniz bunlarin hepsi yanina kâr kalacak. Aileniz belli ki arkanizda , yuvanizi yikmayin tabiki ama o size yalvarmadan , gelip o eve ozur dilemeden gitmeyin kesinlikle.. eşiniz saygi ogrenmeli malesef, bunu gerekirse burnunu sürterek ogretmeniz lazim
Bu yorumun aynını yazacaktım.

Bak bizler tecrübeliyiz, abla sözü dinle, gelip özür dileyene dek gitme. Bir kere ailenin karşısında ezilirse bir daha böyle rahat konuşamaz. Gelmiyorum de, kaldıramıyorum hamileyken yaşattıklarını de. Bana itiraf edemezsin belki ama sen kendin bir otur düşün, bana aileme söylediklerini benim sana yapmış olduğumu düşün bakalım ne diyeceksin de. Sakın gitme alttan alma korkma. Boşayamaz seni. Aklı sıra başını ezecek ki sesini çıkaramayasın. Hayır efendim, ağaç kovuğundan çıkmadın sen, kapı gibi ailen var arkanda. Kendine güven, ailene de güven. Onların gururlarını ayak altına aldırtma. Erkekler suçlu ailelerini bile deli gibi savunuyorken bizler sorun çıkmasın diye kendi ailemizi saydırmayı beceremedik bir türlü.

beni sevmedigini düsünmuyorum ama kesinlikle saygisiz bi insan ve karsisinda robot gibi onun komutlarini yapacak bi es istiyo benim gordugum bu.kiskanc biri ve oldukca bencil.ailemle arasi cok iyiydi aslinda ama bu aralar psikolojisi mi bozuldu nedir(mahkemesi var)bi tuhaf oldu herkesten herseyden süphe eder oldu herkesi art niyetli oyun yapiyo zannediyo.bana bir keresinde eger olir da ben iceriye girersem sen de beni terkedersen asarim kendimi demisti.bazen durduk yere sana bakinca icimin yaglari eriyo diyo cok seviyorum diyo bazen beni gereksiz yere insanlarin icinde rencide ediyo üzüyo.yani bisey yapiyo cok seviyo diyorum bisey yapiyo hic sevmiyo diyorum ben de anlamadim cok tutarsiz
Adamın dengesizliklerine kendince bahane bulmuşsun üzüldüm. Hiç bir şey bahanesi olamaz. Şimdi öğrettin öğrettin yoksa ömür boyu yer seni bu adam.

Eşinin tavrı hatalı

Ama

Şimdi büyük bir kavga ve kapıda aile 10 saatlik yoldan gelmişler ve Kv hasta gelemiyor normalde

Siz de erkek olsanız almaya gelmişler diye düşünürsünüz

Adam bir bakmış sorun yok aman ortam çok iyi eşi ailesi can ciğer kuzu sarması

3 gün sonra biz gidiyoruz ben de gideyim diyen bir eş

Bence eşin olayı anlayamamış gitme vs demiş ısrar ağlama vs olunca da git demiş ve terk ettiğini düşünmüş

BencBence konuştuğunuz süre kadar kalıp evinize dönün. Tmm eşiniz haksız ama eğer siz burnu surtulsun diyip donmezseniz haklı çıkmış olcak karını götürmeye gelmisler diye düşünüp daha çok kinlenecek olayları çıkılmaz yapmak yerine evinize dönün zamanı gelince ama eşinize tavrınızi koyun şu an hamilesiniz eşiniz de inat ederse doğum zamanı gereksiz stresli zamanlar yaşarsınız şu an bunu yasamaniza hiç gerek yok bence

Arkadaşların dediği gibi söylediğin süre de geri dön bence de. Daha çok kinlenmesin ailene karşı.
Şu durum da ne yapacağına bağlı aslın da yapman gereken. eğer aramız düzelsin diyorsan annene yumuşatarak anlat bilmesine gerek yok herşeyi.Geri döndüğünde de eşinle konuş sıkıntını üzüldüğün konuları bahset anlarsa anlayabilecek biri ise tabi ki..

Eğer yok bu adamdan baba olmaz ailem de arkamda durur diyorsan annene dökül anlat herşeyi gereken ne ise yapılsın. Zor ama imkansız değil ;)

Yani tercih seçenek senin ,fikrimce durum bu. Sonuçta şu Kadarcık olayda tanımak zor bir insanı. En iyi sen bilirsin anlattığın kadarıyla eşin baya negatif bir profil çizdi gözümde. Hakkın da hayırlısı olsun umarım herşey gönlünce olur

genel manada o çok kuralci ve benim kurallarina uymami ister ama beni ailesine veya baskasina asla ezdirmez sadece kendisi cok uzer aglatir.evine baglidir bensiz gezmez tozmaz cok rahatsiz oldugum bi arkadas cevresi yok habersiz bisey alip satmaz genelde istisare eder ama evde de sokakta da heryerde çok gergin her an herseye kizip bagirabilir beni azarlayabilir
Tatlım kavga sonrası gitmeni yanlış anladı galiba. Kocanın yanına gidip boynuna sarılsan seni çok seviyorum diye

Bu halinizle size destek olacağına köstek olan bir kocanız varsa çok iyi düşünün derim. Saygı diye birşey yok size karşı ailenize de terbiyesizlik attığı mesajlar. Yerinizde olsam eşime kulağımi kapar ailemle vakit geçirirdim çünkü boşanmayı düşünmüyorsunuz herhalde.

kızlar internetim yoktu sizi olanlardan haberdar edemedim kusura bakmayın.durumun seyrini anlamanız acisindan lutfen bu mesajimi okuyun.
şöyle ki,burda olduğum süre boyunca esimle gergin bi kac mesaj disinda bi iletisimimiz olmadi.ama kendisine gelmeyecegimi de dim belki yaptiklarina pisman olur 1 hafta dolana kadar dedim.ama tabiki nafile.2 gün once bana şu gün evde ol diye mesaj atti neyse biraz daha sert rüzgarlar esti aramizda baktim ki bu adam zerre pisman degil daha bi de beni tehtid ediyo soyledigim gün evde olmazsan ayriliriz falan diye.ben de elinden geleni ardina koyma ben gelmiyorum zaten dedim.o andan sonra gözü kararttim anneme herseyi anlattim(evdeyken yaptiklarini degil buraya geldigimden sonra attigi mesajlari davranislari falan)annem göndermiyorum ben seni bitti dedi.babamla konustuk sonra.esime de bana mesaj atma ara babamla konus ne olacaksa olsun dedim.babami aradi babam sagolsun orta yolu bulmak adina ortada bebek var diye beni resmen esime paspas etti.ikimizle de konusup bizi baristirdi.benimki de telefonda ben karimi seviyorum ayrilmak istemiyorum falan dedi babam iyice bana yuklendi sen de biraz yumusak basli ol falan diye.ama ona sebebi ne olursa olsun benim hamile kizimi niye aglatiyosun sen diye hesap soramadi cok zoruma gitti.ben karini şu gün kendi ellerimle gönderecegim arada cocuk var ufacik seylerden birbirinizi yipratmayin kapatti.annemle ben babama cok kizdik adam kocasina boyun egecek diyo baska bisey demiyo.yani anlayacaginiz dayak aldatma vs olmadigi surece babam beni bu adama karsi müdafaa etmeyecek.o da kendince hakli ufak tefek seylerden yuvaniz dagilmasin diyo ama ben zaten yuvami dagitin demedim ki kocama biraz gözdagı vermeleri lazimdi simdi ben en ufak biseye itiraz etsem baban kendisi gönderdi diyecek.sinirden cildiriyorum.yarin evime dönecegim sizce esime nasil davranayim dogumuma 1 bucuk ay kaldi bu arada yabi stresten uzak durmam lazim ama esim hiiiic hassas degil sanki 9.cocuguma hamileyim burnumdan getirdi ilk hamileligimi ne hevesim kaldi ne heyecanim

Back
X