- 9 Eylül 2013
- 11.931
- 27.364
- Konu Sahibi freshvegetables
konu sahibi niye banlanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi niye banlanmış
profilinin üzerinde griyle üzgün yazıyor oradanbanlanmış mı. onu nası anlıyoruz.yeniyim de azcık
Kayın validemde öyle bizde dahil milletin dilimlerini sayıyor resmen onlar gittikten sonrada söylüyor açık açıkAy sana birsey diyeyim mi? Benimde boyle ahlaksiz bir kuzenim var. İliskimizde ayniydi. Asagi yukari ayni seyleri yapti ve ben kusmedim ama samimiyeti kestim. Bizim onlara yaptiklarimiz sayilmaz. Onlar bilmezsede Allah bilsin deyip geciyorum.
Valla saka gibi hem sen ona masraf ettirmiyosunki bitaraftan seni tirtikliyo bi taraftanda cimrilik yapiyo. Cok yazik misafire ikram edersen yiyecegin bitmez aksine cogalir.Ne guzel sen ince dusunuyorsun ama bazilari oyle degil iste 1 tabak esirgiyor ya saka gibi...
Benim kuzen oyle haindir sacma sapan. Dunya kadar varliktan birden yokluga dusunce kafayi yedi diye dusunup cokta kotu davranmadim :)Kayın validemde öyle bizde dahil milletin dilimlerini sayıyor resmen onlar gittikten sonrada söylüyor açık açık
canım bu tarz yorum yapan insanlar akraba nedir bilmeyenler çünkü evlerine almamış akrabaları bunları ben olsam bende almam bu denli sivri dilleri.yaşla alakası yok biz akrabaarımızla hala yatılı kalırız birbirimizde oohh miss gibi.Tatil yapmak degil amacim onlari gormek, ozlem gidermek. Napalim otelde mi kalalim? Allahim ya
Okb olan bu degil zaten anlayamamissin anlatayim, bi insanin bakisindan durusuna kadar her seyi gozlemleyip hepsine kurgusal anlam yukleyip 2 sene zihinde tutup sanki dun olmus gibi kederle anlatmak takintidir
Nasıl bi vicdansizliktir bu yaa insan olan hiç lokma sayarmi heleki evindeki bi misafire rezillikle resmen ayrıca çok çıkarcıMerhaba arkadaslar yazim biraz uzun olabilir okuyan arkadaslara tesekkur ediyorum simdiden... Bu olayi 2 sene once yasamama ragmen hala daha etkileri devam ettigi icin yazma istegi duydum ve onerilerinizi merak ediyorum arkadaslar. Kuzenimle ailecek cok yakin oldugumuz icin her yaz istanbuldaki evlerine 1 hafta bilemediniz 2 hafta tatile giderdim, 2 sene once de de ayni bu sekilde 2 haftaligina evlerine gittim, maddi acidan sıkıntilari var ve borc icindeler ama ben her gidisimde zaten babam onlara mutfak alisverisini yaptiriyor ben hicbir masraf olmuyorum zaten bundan emin olmasam hic gitmem emin olun... ben ona ablam derdim o da bana kardesim derdi o kadarda yillarimizi verdigimiz taa bebekligime dayanan guzel bi samimiyetimiz vardi. Taa ki 2 yil once yaptigi hareketler yuzunden onunla iletisimimi kesme karari aldim. Her evlerine gitmemde babam onlara para veriyor extradan da mutfak alisverisini karsiliyordu ama sevgili kuzenim butun bunlara ragmen benden yemegini esirgedi, evet.. uzulerek yaziyorum bunlari. Sofraya oturdugumuzda benim tabagim hep cok az olurdu, ilk zamanlar dikkat etmedim buna. Ne zaman 2. Tabagi da yemem icin teklif ettiginde "tamam olur" dememle suratindaki ifadenin bozulmasiyla anladim bazi seyleri. Kuzenim acikca yemegini esirgiyordu. Daha once annemle yaptiklari sohbette "bizim de yatiliya misafirimiz gelmisti sabah kahvaltisinda butun zeytinlerimizi yedi resmen, biz o zeytinle 1 hafta idare ediyoruz" diye birsey soylemis. Bunlari tabi baskasi icin demisti ama ben kahvalti masasinda ne zaman zeytini gorsem aklima bu sozleri geliyordu. Ben zaten cok yiyen biri degilim kesinlikle, 60 kilo 1.65 boyunda normal bi insanim, ne yiyebilirim ki maximum?? Hadi diyelim yesemde onlar bize geldiginde kendisi anneme yemek siparis veriyor resmen, "yenge canimiz bunu istedi yap felan diyor" ve benim annem kronik hasta, kadini o halde yoruyorlar dusunun... neyse konumuza doneyim, gene bir yemek esnasinda tavuk yapmis hanfendi toplamda 7 parca pisirmis, herkesin tavugunu servis etti tabaklarina ve birtek halam ve ben almadik, esine 2 parca koymustu, tencerede de 1 parca kalmisti son... halam dediki kizim sen al son bir tane kalmis dedim yok halacim afiyet olsun sen ye ben doydum. Ama bu esnada kuzenimin yuz ifadesini bi gorseniz nasil izliyor piskin piskin tavugunu yiyerek. Aa sana kalmadi mi dedi dalga gecer gibi... Velhasil ben yemedim tavuk felan verselerde yemiyecektim, kuzenimin ne yapmak istedigini anlamistim cunki, artik tek istegim tatil bitsede evime gitsem oluyordu. Ertesi sabah kahvalti masasina oturduk gene, kuzenim bildiginiz lokmalarimi sayiyordu peynirden kucuk bir parca alip tabagima koydum ama o igleneyici bakislarini bi gorseniz ne yedigimi anlamadim, kalktim sofradan. Oglen oldu oturuyoruz aciktim ben ama hic sormadi, aksamdan kalan makarnayi isitayim mi? Dedi isteksiz isteksiz. Ben tokum dedim. Artik kendimce karar almistim yiyebildigim kadar az yiyecektim ve evime dondugumde bidaha aramayacaktim onu. Makarnayi isitip cocuguna yedirdigini gordum sok oldum.Sabah 10 dan aksam 10'a kadar hicbisey yememis bir sekilde oylece durduk. Ne zaman kocasi geldi o zaman sofra kuruldu yemekleri doldurmaya basladi tabaklara, abla dedim dur ben kendim alacam. Gittim 1 kasik makarna koydum oturdum onu yedim. Az yemek aldigimi gorunce mutlu oldu resmen, kahkahalar atiyodu. Artik hicbisey yiyesim yoktu, yemekten sonra bana aynen soyle dedi, "sende geldin iyi ettin ama bizimde durumumuz yok felan" dedi. Tamam abla az kaldi 2 3 gune gidiyorum zaten ben dedim. Diger gunler de disari ciktik avm'lere gittik felan her gitmemizde yemek katina cikardi bizi yemek siparis ettirip ucretini bana odetti, kiyafet magazalarina gittik, bana bunu alsana sunu da begendim alir misin gibi patavatsiz hareketlerde bulundu. Bi kiyafet gosterdi bana cok begendim bende ve alalim bunu begendim dedim, bana aliyosun demi dedi. Bende hayir anneme aliyorum dedim surat 5 karis oldu tabii. Ucagimin oldugu gun kahvaltida gene bisey yemedim ve ustumu giyip enistemle havalimanina gittik, beni giris kapisinin onune birakti ve burdan kendin gidersin annengile selam soyle dedi. Oylece kalakaldim, hayatimda hic tekbasima havalimaninda islemlerimi yapmamistim, korktum biraz ama daha sonra eve geldigimde sadece ben geldim eve diye bir mesaj attim kuzenime ve birdaha asla aramadim. Aradan 2 yil gecmis hala daha babami arayip freshvegetables bizimle konusmuyor, bizj hic aramiyor diye sikayet ediyor, babamda bana firca atti neden aramiuosun onlari, bisey mi oldu felan. Bu durum 3 defa felan tekrarlandi nereye kadar boyle surer bilmiyorum. Evime dondugumde toplamda 5kg vermistim annemde cok uzuldu, bidaha asla gondermem seni onlara ben dedi... durum bu arkadaslar, uzun olduysa affola.
Tekrar geri geldimmkonu sahibi niye banlanmış