Dostum bu yakinmalarini sakin eş dost arasında komşulara ya da sevdiğin akrabalara yapma tamam mi,? Çünkü öyle ikiyüzlü bir toplumda yaşiyoruz ki çatır çatır sebep saymana rağmen "yiaaa ama cennet anaların ayağı altında" edebiyatı yapar seni hain evlat durumuna düşürürler. Kusura bakma da, ben kendi zevki için dünyaya getirdiği evladını böylesine rencide eden 40 yasında bile bu kadar uzup geçmiş travmalarini hatirlattiran, zaten özel hayati karmakarisikken bir de köftenin recelin lafını edip buralarda konu açtıran annenin taaa amk!! Anne manne değil bunlar, hakikaten cadı . bilirim bu tipleri ben. Ailede bir kurban seçilir diğerlerine gıkını çıkaramayan anne-baba bu kişiye aslan kesilir. Ama yasladiklarinda bakıma muhtaç hale geldiklerinde de yine bu kurban kişinin eline düşerler. Bakmazsan yandın zaten. Bi Bakmışsın televizyonda 70 milyon sana kufrediyor. Ama kimse düşünmez niye boyle oldu diye. Neyse çok dolmuşum. Dostum valla ne yap ne et kurtul ordan. Bi arkadaş eski kafa falan yazmış ama sorun eski-yeni kafalilikta değil. Annen kotu kalpli senin. Bir an önce taşınmaya bak çünkü evladın da kotu etkilenecek bu evde.