• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey evlat muamelesi yapan,Surekli bagiran ,bir annem var,

Ayrica hicbirsey soylenmez kendine bagiririverir.Normal cevaplayacagi seyi de bagirir bazen bana tek tabi.Cok dik dominant biri.Cocuklarini da dominant yetistirdi.Ama onlara kuzu gibi.
Ben yalnizlik nedeniyle kalmiyorum baska evde bir hastaligim var.

Aslinda eminim ama sordum bu soruyu bana diyor ki bes parmagin beside birmis..
Biri kesilse digerinin de cani yanarmis ama hikaye..
Bana yaptigini digerlerine yapmiyor hic acimiyor..
Evlendigim adam beni dayaktan olduruyo..
Bana hala cekeceksin cocugun icin diyor..
Hep beni sucluyor idare edemedin yurutemedin evliligi diye..
Bir kınadığın şey başına gelmeden vakası daha..
Boşverin desin dursun, siz önünüze bakın..
Utanma hissiyatı olmaz öyle kişiliklerin ama başarınız ve tek başına verdiğiniz ayakta kalma mücadeleniz söylemlerinin önünü keser..

Aslinda eminim ama sordum bu soruyu bana diyor ki bes parmagin beside birmis..
Biri kesilse digerinin de cani yanarmis ama hikaye..
Bana yaptigini digerlerine yapmiyor hic acimiyor..
Evlendigim adam beni dayaktan olduruyo..
Bana hala cekeceksin cocugun icin diyor..
Hep beni sucluyor idare edemedin yurutemedin evliligi diye..
Bana da dediler onu.Ben cok hataliydim onlara gore evlilikte.

Gercekten Allah yardimcin olsun..
Ama hersey para mi labne kac para..
Deger mi bir kurus icin kalp kirmaya..
Bilmiyorum maddiyat degil sanki..
Kadinin yaptigimiz hersey gozune batiyor..
Ins ayni evde kalmam ..
Cunki canim yaniyor hergun bagrsi laf ..
Kaldiramam ben bunlari..
Yok maddiyat onunki.Yettiremiyor napiyorsa.Kizlara cok harciyordur.Onlar lukse duskun biraz.Ama yemekten kisiliyor.

Gerçekten yaşadıklarınızı çok üzüldüm..
Anneniz eski kafa.. anneniz yanında olduğu sürece kendinizi zor toplarsınız..çünkü çok ağır konuşuyor...
siz ev bulup çıkmanız lazım.. bulunduğunuz şehrin belediyesine başvuru yapın.. durumunuzu bildirin.. yardım ederler diye biliyorum..
Bir yandan da başka işlerede başvuru yapın sadece bir yere odaklanmayın .. Allah yardımcınız olsun..

Aynı evden kalmayın. Eksikleri de almayın. Kendinizi savunmuyorsanız bile çocuğunuzu savunun. Kreşlerde mutfak temizlik vb işler oluyor. Hem çalışır hem çocuğunuzu yanınızda bulundurursunuz. Resmen istemediğiniz eve geri dönmek zorunda kalmışsınız. 3 e 5 e bakmadan iş bulun çıkıp gidin

Diger kardeslerime gorseniz nasil kosar..
Hele erkek olanlara..
Kucuk kardesimede boyle yapmaz..
Bana karsi soguk hep..
Bende ona karsi oyleyim zorla sarilirim..
Icimden sarilip aglayip derdimi anlatmaknistiyorum..
Ama yapamiyorum ..
Cunki karsimda beni anlayan annem yok..
Surekli beni elestiren anne var..
Dah yeni geldim isim yok simdiden evin eksigini bana atiyor..
Patates bitmis yumurta yok..
Ben yokken kim aliyordu sen al bi zahmet..
Ama almadi geldim geleli yumurta yok almadi beni bekliyo..
Ama parasi var ..
Gecenlerde yere zarf dismus icinde 50 tl vardi bende aldim sakaciktan bu benim olsun dedim..
Elimden bi cekiyo beni itip..
Sanki yedim saka yaptim parasina kimsenin kalmadim..
Boyle cimri..
İnsan evladı için Canını bile verir.çok garip bi annneb varmış.işe gir mutlaka en kısa zamanda da evini ayır canım

Çoğu evde evlat kayırma var. Bizde de babam. Ablamlara kıydığını bana hiç kıymadı. Artık umrumda değil diyorum bakıyorum yine birşey oluyor yine üzülüyorum. Ama bugüne kadar tek bir laf etmedim. Biliyorum ne desem beni borçlu çıkarır. Adamın yapısı bu.

Allah kolaylık versin sana. Anne olunca daha da zordur eminim.

Sizin anneniniz tarzı insanları tv ye çıkarıp.
u kadına evlatları bakmıyor.derler.zaman gecip siz is bulup kendi düzeninizi baska yerde kurunca.sizi harcayip taptığı yavrularindan tekme yiyince cümle aleme haber olur.sonra da o kadar evladından size kesmeye kalkar faturayı bakmıyor diye digerleri bakma işine gelince üvey anne gibi yaklasir hizmetcilik beklerler.sizi üzdüğü icin zaten uzaklaşmak istersiniz.olaki baktiniz diyelim aciyip diğer cocuklarini sayiklar onları över.ben böyle annelerin cennetlim olacağını sanmıyorum

Dostum bu yakinmalarini sakin eş dost arasında komşulara ya da sevdiğin akrabalara yapma tamam mi,? Çünkü öyle ikiyüzlü bir toplumda yaşiyoruz ki çatır çatır sebep saymana rağmen "yiaaa ama cennet anaların ayağı altında" edebiyatı yapar seni hain evlat durumuna düşürürler. Kusura bakma da, ben kendi zevki için dünyaya getirdiği evladını böylesine rencide eden 40 yasında bile bu kadar uzup geçmiş travmalarini hatirlattiran, zaten özel hayati karmakarisikken bir de köftenin recelin lafını edip buralarda konu açtıran annenin taaa amk!! Anne manne değil bunlar, hakikaten cadı . bilirim bu tipleri ben. Ailede bir kurban seçilir diğerlerine gıkını çıkaramayan anne-baba bu kişiye aslan kesilir. Ama yasladiklarinda bakıma muhtaç hale geldiklerinde de yine bu kurban kişinin eline düşerler. Bakmazsan yandın zaten. Bi Bakmışsın televizyonda 70 milyon sana kufrediyor. Ama kimse düşünmez niye boyle oldu diye. Neyse çok dolmuşum. Dostum valla ne yap ne et kurtul ordan. Bi arkadaş eski kafa falan yazmış ama sorun eski-yeni kafalilikta değil. Annen kotu kalpli senin. Bir an önce taşınmaya bak çünkü evladın da kotu etkilenecek bu evde.

Ayrica hicbirsey soylenmez kendine bagiririverir.Normal cevaplayacagi seyi de bagirir bazen bana tek tabi.Cok dik dominant biri.Cocuklarini da dominant yetistirdi.Ama onlara kuzu gibi.
Ben yalnizlik nedeniyle kalmiyorum baska evde bir hastaligim var.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN benimde..

Dostum bu yakinmalarini sakin eş dost arasında komşulara ya da sevdiğin akrabalara yapma tamam mi,? Çünkü öyle ikiyüzlü bir toplumda yaşiyoruz ki çatır çatır sebep saymana rağmen "yiaaa ama cennet anaların ayağı altında" edebiyatı yapar seni hain evlat durumuna düşürürler. Kusura bakma da, ben kendi zevki için dünyaya getirdiği evladını böylesine rencide eden 40 yasında bile bu kadar uzup geçmiş travmalarini hatirlattiran, zaten özel hayati karmakarisikken bir de köftenin recelin lafını edip buralarda konu açtıran annenin taaa amk!! Anne manne değil bunlar, hakikaten cadı . bilirim bu tipleri ben. Ailede bir kurban seçilir diğerlerine gıkını çıkaramayan anne-baba bu kişiye aslan kesilir. Ama yasladiklarinda bakıma muhtaç hale geldiklerinde de yine bu kurban kişinin eline düşerler. Bakmazsan yandın zaten. Bi Bakmışsın televizyonda 70 milyon sana kufrediyor. Ama kimse düşünmez niye boyle oldu diye. Neyse çok dolmuşum. Dostum valla ne yap ne et kurtul ordan. Bi arkadaş eski kafa falan yazmış ama sorun eski-yeni kafalilikta değil. Annen kotu kalpli senin. Bir an önce taşınmaya bak çünkü evladın da kotu etkilenecek bu evde.
Eskiden arkadaslarima anlatiyordum..
Artik onlarida sildim hayatimdan..
Kimseye bisey anlatmiyorum artik..
Anlatmayacmda..
Insanlar sadece iki yuxluluk yapiyor yoksa kimse kimseye bu devirde acmiyor...

Eskiden arkadaslarima anlatiyordum..
Artik onlarida sildim hayatimdan..
Kimseye bisey anlatmiyorum artik..
Anlatmayacmda..
Insanlar sadece iki yuxluluk yapiyor yoksa kimse kimseye bu devirde acmiyor...
Öyledir. Benim annem de aşağı yukarı seninki gibi. Ben de is bulamadigim icjn ayrilamiyorum yanindan. Eee nasılsa gidecek başka yerimiz yok, ne yaparsak yapalım nasıl olsa burdan başka yere gidemez bize muhtaç diye afedersiniz agzimiza ediyorlar. İnsanin ailesi boyle yapıyorsa bir de yabancıları düşün. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. En çok da boyle ailelere. Çok iyi anliyorum seni. Hem de cok.

Dediklerin tamamıyla doğru da o küfürü etmeseydin iyi olacaktı.Kötü kalpli üvey anneleri herkes tanıyor da,kötü kalpli öz anneleri kimse bilmiyor,gözünü yumuyor,kabul etmek istemiyor.Ama bu,onların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Geçen daha bu konuda çok dolmuş olan bir üye konu açtı da işitmediği kalmadı.

Dediklerin tamamıyla doğru da o küfürü etmeseydin iyi olacaktı.Kötü kalpli üvey anneleri herkes tanıyor da,kötü kalpli öz anneleri kimse bilmiyor,gözünü yumuyor,kabul etmek istemiyor.Ama bu,onların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Geçen daha bu konuda çok dolmuş olan bir üye konu açtı da işitmediği kalmadı.
Evet kufur iyi olmadi....
Ben o kadr iyi niyetliyim ki bende hep anneme altin kupe yaptirayim diye dusunuyorum para biriktiripte..
Ama annem benden 3 kurusluk cikolatayi bile sakliyor..

Back