- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.357
- Konu Sahibi merve123456789irem
İyiki evlenecek arkadaşım yok.O zaman üvey olmaz iste ne guzel para kaynağı gelsin 824 tl ceyrekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki evlenecek arkadaşım yok.O zaman üvey olmaz iste ne guzel para kaynağı gelsin 824 tl ceyrekler
Ama kardeşlere gelince öz oluyorlar .Üvey kime göre neye göre? İlk eşine göre de sizin oğlunuz ÜVEY!!
Eki Görüntüle 2921929
O daha yok olmamış mıAhahahhdhshs onu bilmem de bu adet de kanlı çarşaf gibi yok olmalı.
O yok oldu, bu da yok olmalı diyorum. Gerçi hala devam ettiren bir kesim de var.O daha yok olmamış mı
Çocuğa gore de üvey olan kendi aslındaÇocuğa üvey diye mi hitap ediyorsunuz siz?
Bir sonrakinde çocukta yok direkt üvey, üveyin annesi!! Üstelik bunu diyen bir anne,!!üvey çocuk ne ya
Bir on yıl sonra mesela...Evet evet ayneeen. Mesela aynı şey konu sahibinin de başına gelebilir, onun çocuğunun da bir '' üvey'' anası olabilir. Hayat bu.
Kafam çok karıştı. Şimdi belli ki kendi çocukken adam ile evlenmiş üstüne kendi buyumeden çocuk yapmış tamam orası okeyde. Neden üvey dediği başkasının çocuğuna bu bakıyor ki . Sanmıyorum da hani ne mecburiyeti var. Velayeti anneye versinler. Sanki parayla bakıcı tutulmuş gibi konuşuyorİyi de anlatım tarzinizdan böyle anlaşılmıyor. Üvey üvey üvey. Madem bu kadar çok seviyorsun üvey diyip durma o zaman??
Annesi gezip tozuyormusKafam çok karıştı. Şimdi belli ki kendi çocukken adam ile evlenmiş üstüne kendi buyumeden çocuk yapmış tamam orası okeyde. Neden üvey dediği başkasının çocuğuna bu bakıyor ki . Sanmıyorum da hani ne mecburiyeti var. Velayeti anneye versinler. Sanki parayla bakıcı tutulmuş gibi konuşuyor
Kimse seni linçlemiyor iki satırlık konudan da senin hayatını kimse bilemez yazdığın şey ve üslup çok yanlış burada yazılanlara göre konuşuyoruz herkesin evladı kardeşi yeğeni canı var çocuk açısından yazıyor insanlar daha çok küçüksün belli ki anlam veremiyosun olanlara kötü bi bakışım bile olmadı diyorsun ama içinde belli ki öfke var nolur ama nolur küçük çocuktan çıkarma kendi evladını el üstünde tutup onun bi köşede sizi izlemesine izin verme eğer güzel bi annelik yaparsan evlatlarına ilerde çok çok daha mutlu bi yaşamın olurEşim benden 17 yaş büyük
Herkesin hakkınızdaki hükmü konudaki ve şu yorumunuzdaki üslup tarzınızdan oluştu. Ayrıca kimin daha ana olduğuna ne biz ne de siz karar verebilirsiniz. Vakti gelince bunun tanımını yapacak kişi (bokunu yıkıyorum)diye hitap ettiğiniz çocuk olacak. Ayrıca 5 yaşındaki çocuk bakanla doğuran mantığını yürütemeyecek kadar erken bir yaş. Şuan her ne kadar annesi sorumluluk bilincinde olmasa da(sizin iddianız) çocuk için anne neticede. Yani şuan İyi veya kötü olması mevzumuz değil. Annesi konusunda mevzu çocuğun dünyası. Sizin konunuzda ise üslubunuz ve bu cocuğun dünyasını algılayamamanız.Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzde
Olsun bu şekilde banlanmak güzel böylelerinden nefret ediyorum çocuk sevmeyen benim bile kan beynime çıktıİcimizden geçeni söyledin ama degmezdi kişi için banlanmaya .
Senden 17 yas uyuk adami eski eşinden mi kıskaniyorsun adam seni secmiş işte ne demek fotograf cekilemezler buna hakkiniz yok ..eşiniz insalahh medeniyetli biridir de oglunun özel gununde anne babasiyla resmi olucak tabi deyip gorevlerini yerine getirir :/Eşim benden 17 yaş büyük
Ben asla sizin o çocuğa merhametli olduğunuzu düşünmüyorum, şuan çocuğun sizde olması beni aşırı derecede üzdü, lütfen vicdanlı olun , b...ku..nu ben yıkıyorum derken bile nefret kusuyorsunuz, keşke bu genç yaşta çocuklu bir adamla evlenmeseydiniz...Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzde
üzülüyorum gerçektenBir sonrakinde çocukta yok direkt üvey, üveyin annesi!! Üstelik bunu diyen bir anne,!!
Ya ne alaka sacmalamayın sizde lafı çevirmeye calışmayın. Sizin korkunuz o heralde. İnsanlar o zavallı yavruya ÜVEY diye hitap etmenizi ve annesi babası ile bir kare resim cekilmeyi çok görmenizi eleştiriyor gayette haklılar. Empati kurun biraz ne olacagınız belli olmaz.S
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek