• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey baba hakkında

merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor
Çocuklarınız kaç yıl şiddet görmüş hala bu adamdan ayrılıp ayrılmamayımı düşünüyorsunuz???
Yazık o yavrulara.

Bence de mantıklı düşünemiyorsun.
Bırak elin adamını babası yapsa ellerini kırar kapının önüne atarım.

Kafayı mı yediniz arkadaşım dicem sizi kırmakta istemiyorum ama o hayvanla çocukları aynı ortama sokmayın yazık günah yaaa..

merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor
Bi koca sevdası uğruna, canınızdan parça olan çocuklarınızın dayak yemesi gözünüze görünmüyorsa, kalbiniz hâlâ kalmaktan yana ise kusura bakmayın siz anne değil sadece çocuk doğuran birisiniz. Umarım o çocukları bir an önce devlet korumasına alırlar. Yazık size be.

Ben 4 yaşındayken yetım kaldım . 2 ablamla birlikte yaşları 9 ve 8 ..
3 tane kız ..
Annem gencecik yaşında ..
Ki zaman şimdiki kadar kötü değildi .
KAdın dişini tırnağına taktı . Başka bir adamla evlenmedi ..
Ne zaman 3 müzde evlendık oda evlendi..

Size pes diyorum ..

Umarım fakesindir ve başın bu olayla belaya girer insanlarla dalga geçmek ne demek görürsün.
Eğer gerçeksen de umarım devlet çocuklarını elinden alır,kocanı da cezaevine tıkarlar,sende ona atlet çorap götürürsün.

Eklentiler

• Screenshot_20181004-175612.png
    Screenshot_20181004-175612.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 94
Eskı konusunda ölmüş demıyor bu kısıyı faceden bulduğunu yazmış

Simdi baktım. Ya sabir. Simdi ne desem ban yerim. Böyleleri değmez, ama bende sikayet edicegim çocuklar için. Dogurmak baska, anne olmak baska. Bencilliginden yakıyor çocukları. Bari babaya ver insafsiz!

Bu ne biçim bir konudur ya evlatlarını sevmeye bilir ama dövmek nedemek senin üzerine titriyor zavallı çocuklarını dövüyor terk et o adamı

Vay onun bunun çocuğu . Allahından bulsun, elleri kırılsın.
Kolay kolay kimseye beddua etmem ama sözkonusu çocuğa şiddet olunca beni hafakanlar basıyor.
Kadın ne kadar rahat konuşuyor yav deliye çıkıcam

adam çocuklarınızı dövüyor ama sizi sevip üzerinize titriyor öyle mi?

konu şaka olmalı.

adres verin, sosyal hizmetleri arayalım alsınlar o çocukları elinizden. siz anne olmayı haketmiyosunuz, kaldı ki suçlusunuz.
Bir konu bu kadar içimi acıtabilirdi yoruma katılıyorum ..
Siz o çocukları haketmiyorsunuz ..

Aaa şimdi baktım evet dediğin gibiymiş demek ki tepki çekmemek için öldü diyor
Bare çocukları kocana ver miaelle isimli arkadaş lınk koydu oraya gırıp profılı sıkayet edın sızde çocuklar alınsın elınden devlet tarafından bu gercekse çocuklar araya gıtmesın

O adama yemek yaparken öperken sarılırken icin cidden rahat mi? Biri benim cocugumu dövecek ve ben o kişinin etraflarinda daha nefes almasina izin verecegim. Yok öyle bir dünya. Ama "anne" de şiddet uyguluyordur yoksa bu kadar da tepkisiz kalınmaz

Vallahi sinirden titriyorum şu an. Çocuklarıma bırak elin adamı evlendiğiniz adam, kendi babaları bile vursa idi ortalığı yıkardım ki, ben de çocuklarımın babasının aldatması nedeniyle boşanıp yeni bir evlilik yapmıştım. Çocuklarıma en başta bir söz söylemişti söylediğine pişman etmiştim. Sonrasında da olumsuz bir şey söylediğinde lafını ağzına tıktığım çok oldu. Adam psikopatmış bana şiddet uyguladı zaten 9. Ayda da davamı açtım.
Dış kapının mandalı ne hakla vurabilir çocuklarınıza. Kendi babaları olsa da vuramaz da. Ama bu çok sinir bozucu. Savunmasız çocuklardan mı çıkarıyor ruh hastalığını. Sizin üzerinize titrese ne. Büyük konuşmayayım o dakika çeker giderim o evden. Bir de 3 yaşından beri diyorsunuz offff.

Son düzenleme:
3 ve 7 yaşındaki çocuğuna siddet uygulanıyor ve sende göz yumuyosun oylemi pes kadın evlat meraklısı olmaya davet ediyorum seni !!!!!!! Yazık ki senin gibiler çok kolay evlat sahibi oluyorlar

Back