Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocukların fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gayette belliymiş, şimdi size soruyorum, sizin çocuklarınız üvey anne evinden bu şekilde gelse, o kadını parçalamaz mısınız? sinirlendim sabah sabah ya, çocukların şansı yokmuş bence her türlü anneden...
anne A. Ö'nun konuşma hakkı yok. Mılyonlarca annesı olabılır çocukların ama bu kadında bu sözlerde annelık göremıyorum.
uvey anneyle yuzleşecekmış neyıne yuzleşiyorsa bu çocukların vucudunda hıç mı iz kalmadı hıç mı ruhsa durumlarını fark etmedi. hoşlanmıyorum böylelerınden. Bır de çaresızım dramaları. Bi koca bulsa ıkı tane daha yapar çaresızım dıyor bır de.
Bi yanda biz ağlıyoruz sen ağlama diyolardı demiş bi yanda haberi yokmuş.Annenin açıklamaları hiç inandırıcı değil, çelişki dolu
Babam ‘Anneniz sıkıştırırsa söylemeyin’ diye tembihledi. Sen davacı olursan bizi ayırırmışsın, kardeşimle beni ayırma’ dedi.
Ben çabuk sinirleniyorum çok detaylı okumak istemiyorum böyle şeyleri, nasıl kavrayamadı, nasıl anlayamadı öz anne, ben o üvey anneyi ne yaparım biliyor musun paralarım, o eski koca müsfettesini de parçalarım, başlarım variyetineçocukların fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gayette belliymiş, şimdi size soruyorum, sizin çocuklarınız üvey anne evinden bu şekilde gelse, o kadını parçalamaz mısınız? sinirlendim sabah sabah ya, çocukların şansı yokmuş bence her türlü anneden...
Kadın yeniden evlenmiş yeni eşinden de bir çocuğu var zaten.
bende bunu düşündüm biliyor musunuzÖzü üveyinden de beter. Öz olarak kendi elleriyle vermiş, vermeye devam etmiş. Gitmiş evlenmiş çocuk yapmış. Çocuklarını yanına almak yerine yeniden hayatını başa sarmış. Ne şanssız çocuklar var ya böyle anaya babaya sahip. Bu sadede görünen yüzü. Her eve koysak Bi gizli kamera. Neler neler çıkar.