Üvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştu: Eşim "Allah korkusu var, birşey olmaz" dem

Görünce bayılmışmış ,el bile senden daha çok tepki verdi be kadın

bu haberi duyan gören milyonlarca kişinin içi acıdı ,psikolojisi bozuldu
Ben bu haberi sabah gördüm izledim izlemez olaydım kahroldum sabahtan beri kendimde değilim içimden neler geçti o yavruları bağrıma basmak istedim psikolojim bozuldu o zalime içimden geçen yeter bişey diyemiyorum gördükçe Ağlıyorum lütfen 46 yıl nedir bu çocukların çektikleri yanında

Bu nasil anne be pislik kadin cocugun eli mormus soguksuyla yikamis bilmem ne eziyet.edildigini.bile bile.sessiz.kalmis.korumamis cocugunu ben izleyemedim.izlemedigim.halde kacgundur.kendime.gelemedim kalbim.agridi
bayilmismis kahrindan geberseydin senin gibi annelerin sorumsuz babalarin yuzunden geliyor cocukalrin basima boyle seyler zaten

o iskence eden mahlukati benim elime verseler neler yaparim.ona bir hayvanin tuyune bile zarar veremem.
ama.okadina akla gelemeyecek.iskenceler yapardim olmek icim yalvartirdim

İnsallah .cezaevinde iskenceler ederler 46,yil olmek.icin.allaha yalvarir or....u

Daha cocugum olmadan kendi cocugum ve baska.cocuklar icin endiseleniyorum.

İdam.cezasi.gelmeli...

Bu nasil anne be pislik kadin cocugun eli mormus soguksuyla yikamis bilmem ne eziyet.edildigini.bile bile.sessiz.kalmis.korumamis cocugunu ben izleyemedim.izlemedigim.halde kacgundur.kendime.gelemedim kalbim.agridi
bayilmismis kahrindan geberseydin senin gibi annelerin sorumsuz babalarin yuzunden geliyor cocukalrin basima boyle seyler zaten

o iskence eden mahlukati benim elime verseler neler yaparim.ona bir hayvanin tuyune bile zarar veremem.
ama.okadina akla gelemeyecek.iskenceler yapardim olmek icim yalvartirdim

İnsallah .cezaevinde iskenceler ederler 46,yil olmek.icin.allaha yalvarir or....u

Daha cocugum olmadan kendi cocugum ve baska.cocuklar icin endiseleniyorum.

İdam.cezasi.gelmeli...

Annesi nette görüntüleri gördüm,bayılmışım diyor.Bu olay olalı 10 ay olmuş.Kadın demekki çocuklarını görmüyor bile,hastanede ameliyat olduğunda gitmemiş demekki.Olayları bizle birlikte öğrenmiş.

Boyle anne bozuntulari sadece kocasiyla yatip kalkip cocuk.dogurmayi bilirler.once dogurduguna sahip cik sonra 3., cocuk yap

Annesi nette görüntüleri gördüm,bayılmışım diyor.Bu olay olalı 10 ay olmuş.Kadın demekki çocuklarını görmüyor bile,hastanede ameliyat olduğunda gitmemiş demekki.Olayları bizle birlikte öğrenmiş.
Cocuklarin elinde.morluk.gordum cocuklari.soguk.suyla yikiyormus.kizim oyle dedi. cocugum agladi beni birakma.diye.demis eziyet gorduklerini.apacik belli etmisler ana olsaydi cocuguna sahip olsaydi cani pahasinada olsa bir.kadin evladina sahip.cikar
Fazla duyarsiz bir anne anne bozuntusu yani dogurmayla ana olunmuyor iste kocaman cirkin bir ornek
insan cocugunu baskasina.emanet ettiginde rahat uyku.uyuyamaz ki hersey apacik ortadaymis herkes suclu anne baba babaanne vs vs hepsini cezalandirmalari lazim

Ben kahroluyorum elimizden hiç bir şey gelmiyo o mahluk 46 yılla kalmamalı inşallah canını okurlar içerde ölmek için yalvarir ölmesin 46 yıl işkence çeksin bizim yerimizede vursunlar

Daha nasıl haberin olacaktı vicdansız pislik yaratık hepsi ceza almalı
O işkenceci canı lanet asilmali

Ne anne anne ne baba baba onlarda goz yumdular o oklava seslerinden sonra o cocuk yuruyemez bu cocuklar hic mi demediler bana bizi dovuyor baba biz açiz soguk sularla yikamis gaddar kim bilir neler yapti bence oz annede oz baba da ceza almali sorusturmaya devam edilmeli fark etmedim olmaz olamaz boyle bir sorumsuzluk olamaz

Babasının durumu mu iyiymis.orta halde bir ev belli.ne iyisi.

işin açığı kimsenin bu evlatlara bakmayi canı istememiş. Öz anne baba dert etmemiş, e bu canı ruhlu da rahatça kimbilir kaç zaman cocuklara neler yaşatmıs

Topluca suçlular Allah hepsinin cezasını versin

1 sene once olmus olayı bilmedigi herseyi acikliyor zaten

Ben o cocuklari tanimamisken bukadar yaniyorken o kadin nasil sakin duruyor diyemiyorum iste..belli... utanmadan bida cocuk yapmis birde

Sana anne diyeni....
Sen o kucucuk cocuklarin morluklarini gorupte nasil dunyayi ayaga kaldirmazsin...
Nasil bir annesin sen oyle. Nasil bir insan nasil bir kadin...
O iskenceci kadinda allahimdan bulsun... allahim sen sesimi duy...
Videoyu izleyemedim bile...
Insan demeye bile utaniyorum senin cocugunmu ki sen gordugun iskenceyle egitiyosun onu.... vereceksin bu kadini diger kadinlarin eline bak iskence gorsun...
Hayvana bile yapilmaz o muamele... oz babasi da oz anneside uvey annesi de ceza almali... bunu nsill anlamazlar nasil gormezler nasil hissetmezler... allahinizdan bulun...!!!!

Sen yeni kocanla cocugunla yasa. Utanmaza bak. Beni ihmalkar gosteriyorlar diyor.
1 yasindaki bebegi birakip giden kadin ihmalkar olmayacak da ne olacak?

ben izleyemedim görüntüleri içim acıdı
o karaktersizin
Allah bin türlü belasını versin insanlıktan gram nasibini almamış
böylelerini verceksiniz halkın eline aslında 46 yıl cezamı bu p...k için işkence çektireceksin her dakika buna
ah bi elime geçse bilirdim ne yapacağımı
o sözde anne babanında eline bırakılmaması lazım devletin sahip çıkması lazım aslında
kusura bakmayın çok sinirlendim ben şimdi gördüm bu haberi yüreğim dayanmadı hiç

Bu ve bunun gibi kaç siddet gören çocuklar var onun için aklınızı başınıza toplayark evlenin öle sevdim bilmem ne ayaklarına kapılıp serseri tipli kadınlardan serseri tipli erkeklerden uzak durun sonra 1-2 seneye kalmadan boşanıyosunun z olan yazık çocuklara oluyor sizin salaklığınızın yüzünden sırf..... ibadet her derdin ilacı yaradana sığının ve sığınan insanlarla eş dost edinin derim ..

Üvey anneyle büyüyen çocuğumun elinde morluk göreceğim, öyle geçiştirip konu kapatacağım!...
Bademciğinin içine kadar bakmazsam insan değilim, ki sen de değilmişsin.
Hiç mi bu çocukları yıkamadın sana geldiklerinde, hiç mi sarılmadın öpmedin de, çocuğun morluklardan canı acıyıp ses çıkardığında anlamadın be kadın!
'tokat atsaydı' ibaresi de senin elinde bu çocukların pek sağlıklı büyümeyeceğini gösteriyor.
Yazık kuzucuklara, nasıl insanlarla büyümeye, yaşamaya çalıştılar...

anne A. Ö'nun konuşma hakkı yok. Mılyonlarca annesı olabılır çocukların ama bu kadında bu sözlerde annelık göremıyorum.
uvey anneyle yuzleşecekmış neyıne yuzleşiyorsa bu çocukların vucudunda hıç mı iz kalmadı hıç mı ruhsa durumlarını fark etmedi. hoşlanmıyorum böylelerınden. Bır de çaresızım dramaları. Bi koca bulsa ıkı tane daha yapar çaresızım dıyor bır de.

X