- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
Ya çocuklar her şeyi anlatmış işte zamaninda anneye. gidip o kadini balkondan atmak için neyi bekliyomus acaba
bi de haberim yoktu diyo vicdansız
okumasana kız böyle haberleri hamiş hamiş....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çocuklar her şeyi anlatmış işte zamaninda anneye. gidip o kadini balkondan atmak için neyi bekliyomus acaba
bi de haberim yoktu diyo vicdansız
Napiim betus dün gördüm haberi icim ciz ettiokumasana kız böyle haberleri hamiş hamiş....
Ben bu haberi sabah gördüm izledim izlemez olaydım kahroldum sabahtan beri kendimde değilim içimden neler geçti o yavruları bağrıma basmak istedim psikolojim bozuldu o zalime içimden geçen yeter bişey diyemiyorum gördükçe Ağlıyorum lütfen 46 yıl nedir bu çocukların çektikleri yanındaGörünce bayılmışmış ,el bile senden daha çok tepki verdi be kadın
bu haberi duyan gören milyonlarca kişinin içi acıdı ,psikolojisi bozuldu
Bu nasil anne be pislik kadin cocugun eli mormus soguksuyla yikamis bilmem ne eziyet.edildigini.bile bile.sessiz.kalmis.korumamis cocugunu ben izleyemedim.izlemedigim.halde kacgundur.kendime.gelemedim kalbim.agridi
bayilmismis kahrindan geberseydin senin gibi annelerin sorumsuz babalarin yuzunden geliyor cocukalrin basima boyle seyler zaten
o iskence eden mahlukati benim elime verseler neler yaparim.ona bir hayvanin tuyune bile zarar veremem.
ama.okadina akla gelemeyecek.iskenceler yapardim olmek icim yalvartirdim
İnsallah .cezaevinde iskenceler ederler 46,yil olmek.icin.allaha yalvarir or....u
Daha cocugum olmadan kendi cocugum ve baska.cocuklar icin endiseleniyorum.
İdam.cezasi.gelmeli...
Cocuklarin elinde.morluk.gordum cocuklari.soguk.suyla yikiyormus.kizim oyle dedi. cocugum agladi beni birakma.diye.demis eziyet gorduklerini.apacik belli etmisler ana olsaydi cocuguna sahip olsaydi cani pahasinada olsa bir.kadin evladina sahip.cikarAnnesi nette görüntüleri gördüm,bayılmışım diyor.Bu olay olalı 10 ay olmuş.Kadın demekki çocuklarını görmüyor bile,hastanede ameliyat olduğunda gitmemiş demekki.Olayları bizle birlikte öğrenmiş.
İzlemeyin bencede bende.izlemedim fotografi gormek.ve olanlari duymak bile mahfolmama yettiben izlemedim huyumu biliyorum kaldıramam.abim izleme dedi