Üvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştu: Eşim "Allah korkusu var, birşey olmaz" dem

ben videoyu izlemedim bile izleyebileceğimi de sanmıyorum ama öz annenin söyledikleri beni çok sinirlendirdi, beraber sarılıp ağlamayı marifet saymış, tokat atsaydı falan diyor, demekki tokatlama konusunda tecrubesi var, benim bu laftan anladığım bu
empati yapıyorum, çocuğuma karşı kimse için en azından tokat atsaydı gibi bi cümle kuramam ben, babası dahil

aynen tokatı geçtim eşim çocuguma kızarken bile içim parçalanıyor.
ben kızmıyormuyum elbet kızıyorum ama sonradan çok pişman oluyorum..

ONLARIN ARTIK MİLYONLARCA ANNESİ VAR

Üvey anne dehşetine maruz kalan iki çocuğa, tüm annelerden destek geldi. Çocuklara ulaşan, onlara hediye veren 3 kadın ise İ.A. ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak, altına şu notu düştü: “O bir hayat, o bir aşk... Onun 3 değil, milyonlarca annesi var artık. O iyi, mutlu. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Haydi Kayseri, İ.A. ve I.A.’nın geleceği için el ele.”

1171970_180e7d05a3673212cd9a6871f4ee2d9f.jpg

nedir bu selfie merağı ya..

Ulan adi kadın aşağılık insan sen nasıl bırakırsın çocuklarını neymiş kocasi varlikliymis!! Yemişim varlığını.. boğazımdan çocuklarım yanımda olmadan 3 lokma geçeceğine çocuklarım yanımda olsun herbirimizin boğazından bi lokma geçsin... ama evlatlarım yanımda olsun gözüm gibi bakayım!!
Bi de kalkmış anlatıyor utanmadan seyrederken bayılmış:KK62: biz bile günlerdir ağlıyoruz hanımefendi sen neden bahsediyorsun! Gözümde o üvey yaratıktan bi farkın yok rezill!!

öz anneye hiç inanmadım.şerefsiz haysiyetsizler.ben halen daha bakamadım görüntülere bu kadın yüreği getirmiş izlemiş anası olarak.soğuk suyla yıkadığını demiş.rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sebeb olanların hepsine dermansız dertler verir inşallah.

ben videoyu izlemedim bile izleyebileceğimi de sanmıyorum ama öz annenin söyledikleri beni çok sinirlendirdi, beraber sarılıp ağlamayı marifet saymış, tokat atsaydı falan diyor, demekki tokatlama konusunda tecrubesi var, benim bu laftan anladığım bu
empati yapıyorum, çocuğuma karşı kimse için en azından tokat atsaydı gibi bi cümle kuramam ben, babası dahil
Bende izlemedim sadece bu okuduklarımla tüylerim diken diken oldu,içim parçalandı

birde çoğu kişi gibi izleseydim psikolojim mahvolurdu herhalde

eşim izlemiş çok sarsılmış oğlumu öpüp sarılıp duruyordu

kadına ve çocukların babasına etmediği hakaret kalmadı

En mantıklı açıklama ananeden gelmiş, erken evlendirmeseydik diye.. Herkes kendinde hata ararken anne babanın bizim habermi yok, hatamız yok demeleri.

Görüntü bir iki günlük olda ya da ufak dayaklar olsa anlaşılmasın hadi ama bu çocuklar işkence görmüş resmen..

Güzel kuzularım.. Bahtları gülgüEl olsun hep mutlu huzurlı iyi olsunlar allah kötü insanlardan uzak etsin inş..

En mantıklı açıklama ananeden gelmiş, erken evlendirmeseydik diye.. Herkes kendinde hata ararken anne babanın bizim habermi yok, hatamız yok demeleri.

Görüntü bir iki günlük olda ya da ufak dayaklar olsa anlaşılmasın hadi ama bu çocuklar işkence görmüş resmen..

Güzel kuzularım.. Bahtları gülgüEl olsun hep mutlu huzurlı iyi olsunlar allah kötü insanlardan uzak etsin inş..

ya canım ya sen anane olsaydın, onlar senin torunların olsaydı, bence bütün aile suçlu

ya canım ya sen anane olsaydın, onlar senin torunların olsaydı, bence bütün aile suçlu

Bütün aile, o çocuklarla iletişimde olan herkes suçlu bence. Vicdan sahibi olan da kendini affedemez masumun yaşadıklarını görmeye dayanamazken, bilip de susmak:KK43:( ah güzel kuzularım.. Ben ablanın öğretmeni olsam nasıl fark etmedm derim yine suçlarım kendimi ama anne baba üvey anneyi suçlayıp ger çekiliyor ya aklım almadı.

Çocuklar annelerinde de güvende değiller bence. Çocukların ellerini mosmor görmüş de araştırmamış ne olduğunu. Hala tokat ataydı böyle mi yapılır diyor.

O tokat ataydı tı ben de diyorum. Soğuk su ile kendis yıkayacağına hiç yıkamasaydı çocukları, çocuklar kendi yıkansaydı:KK43:( akıl almıyor işte. İnş inleye inleye can verirler ve aynısı kenfi kızına değerlisine olur diye o korkuyla yaşar.

Çocuklara yaptığı işkencenin aynısını haipste çekmen dileğiyle seni kahrolası
Abdestli namazlıymış bide
Sen namaz kılsan nolur Mevla nın katında insan vasfında olmadığın sürece
Zebaniler de sana aynısını yapsın inş

Bu gariplerin öz ana ve babasına(gözümde ana babayı gec asla insan bile degiller) kesinlikle gösterilmemesi lazım çünkü kuzucuklar onları gördükçe yaşadıkları olayları unutamazlar... çocukların soyadının değiştirilip devlet korumasında kalmaya devam etmeleri ama asla eski tanıdıklarıyla görüstürülmemeleri lazım

X