- 27 Ocak 2013
- 22
- 1
-
- Konu Sahibi DemetAkkus
18 gün sonunda, yanak üstü, boyun ve ense için şu andaki son durumum bu güzel kardeşim;
Fotoğraflar çok büyük olduğu için ve sayfa geç açılmasın diye forum biçiminde koymadım. Link olarak veriyorum;
http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yt.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0z8.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yy.jpg
2,3 kere keselenmeme rağmen dökülme alexandrite lazere göre yavaşmı yoksa hızlımı oluyor bir türlü anlamadım ama alexandrite lazerde hatırladığım kadarıyla seanstan sonra 1 ay içinde pürüssüz oluyordum ve 2. ayın ortalarına doğru tekrar çıkmaya başlıyordu. Ama şunu da belirtmeliyim ki; kendim kalan kılları tutup çektiğimde elime geliyorlar yani dökülme 18. günde hala devam ediyor ve bu gidişle 10 güne ya dökülenlerin yerine yenisi çıkacak, yada kalanlarda dökülüp hep beraber çıkacaklar :)
Bu arada konunun başındaki ilk mesajımı okuyanlar, erkek olduğumu anladığına göre lütfen artık demet akkus diye çağırmaktan vaz geçsinler aksi taktirde psikolojim bozulmak üzere zira yanlış anlaşılıyor ablalarım kardeşlerim :) Ahh bu forum yok mu ne olurdu erkek adıyla hesap verselerdi. 3 kere istek gönderdim 3'ünde de onay vermediler. Foruma sapık dadanmasın diye erkeklerden uzak tutuyorlar anlaşılan :) Beni sanal alemde soktukları şu kimliğe bak yarabbim bi tanıdık hasbel kader şu konudaki fotoğraflara rastlayıp benim olduğumu anlasa dışarı çıkamam :) Fotoğraf koymasamıydım ne yapsaydım yahu :) Allah'dan herhangi bi mesajda gerçek adımı söylemedim. Söylemedim dimi? Söylediysemde daha silemem artık :) Neyse madem konuyu açtık destekleyeceğiz. Başka arkadaşlarda benim üzerimden gidişat ile ilgili fikir sahibi olursa onlara da katkım olmuş olur ee bi hayır dualarını da alırım artık :)
önemli olan senin kendini mutlu hissetmen psikolojini bozacak bi durum söz konusu değil
kıllarından kurtulmak için yaptığın lazer epilasyon araştırman ve deneyimlerin ders niteliğinde olduğunu söylemem
gerekiyor
kesinlikle kendini kötü hissetme
olumlu düşün ve gelişmeleri lütfen bizimle paylaşmaya devam et
bu arada seans sırasında acı ve ağrı hissediyormusun?
alex ile soprano kıyaslar mısın kardeşim?
soprano ütüleme için acısız ağrısız diyorlar ama yine de acı oluyormus demekki
konunuzu okudum. alexandritedan sonuç alamamanız yaptırdığınız yer ve cihazın kullanımıyla ilgili. erkek kardeşim ve eşim yaptırdı istanbulda alexandritela. göğüs, ense, sırt, üst kol, omuz vs yaptırdılar ikisi de. kardeşim yaklaşık 2-3 senedir gidiyor. düzensiz gittiği ve çok tüylü olduğu için geç sonuç veriyor ama gerçekten etki ettiğini gördüm. hani %100 azalma zaten mümkün değil de %70 azalmıştı. eşimin vücüdu lazere daha iyi sonuç verdi ve yapı olarak da çok tüylü biri olmadığından 2 seansta bile iyi sonuç aldı.
ben alexandrite candela, nd:yag, diod ve iğneli yaptırmış biriyim =) yaklaşık 4 senedir aile yapısından ve hormon bozukluğundan gelen tüylenme sebebiyle bu işle yıllardır uğraştım. öncelikle iğneli yaptırmayı düşünmeyin hiçbir zaman. vücutta iğneli ile başedemezsiniz. zaten yüzde bile bitmesi 2-3 seneyi alıyor nerdeyse. yüzümü iğneli ile bitirdim evet artık hiç çıkmıyor ama o yolda neleri feda ettimpara, acı, zaman... büyük sabır istiyor iğneli. vücut gibi büyük bölgelerde girmek de hiç akıllıca değil, siz lazerden şaşmayın bu anlamda.
yaptırdığınız lazeri bilmiyorum ama umarım sonuç alırsınız. alamazsanızda işi bilen merkezlerle alexandritela yeniden deneyin derim ben. nd:yaga bulaşmayın, ince tüylere daha çok etkilidir. dalga boyu en yüksek lazer diye biliyorum ve genelde ince tüylerde daha etkili. son iki seansımda üst koluma nd:yag, alt koluma alex yapıldı mesela. kalınlara alex daha etkili.
kıl tüy işi zorlu bir yol. hele ki doğuştan gelen bir miras varsa bu yol daha da güçleşiyoryine de son tahlilde azalınca buna değiyor. getirdiği özgüven için bile değer =)
demetakkus çook teşekkür ederim sana yzdıkların bana epey fikir verdi, son durumunu merak ediyorum soprano xl nasıl gidiyor? ben de bu cihazı araştırıyorum lazerle ilgili bir şeyler okumaktan yorgun düştüm bugün bir de elos diye yeni bi cihazla tanıştım bir o eksikti.. neyse yine de bu xl'i denemekte kararlıyım.. sonunda sanırım istanbul avrupa yakasında bu cihazın olduğu merkezlerin bir listesine ulaşmayı başardım (beş altı tane merkez ismi var) bu noktaya gelene kadar iki yer beni kandırdı telefonda evet evet bizde de soprano xl var dediler gittim gördüm ikisi de spa shr çıktı. ikinci gittiğim yer trajikomik şekilde hayır bu lazer cihazıdır diye ısrar etmeye devam etti artık dert anlatacak gücüm de kalmamıştı çıktım gittim.. aslında bu merkez ismi vermeme reklam veya kötü reklam yapmama konusu bana doğru gelmiyor çünkü ben bir tecrübe ediniyorum biliyorum ki adamlar yalan söylüyor bunu paylaşmayayım mı? neyse.. :) cihazı yabancı sitelerde de araştırdım aynı bizdeki gibi yorumlar karışık iyi diyenler de var kötü diyenler de var.. sonuçta anladım ki risk almaktan başka yapacak pek bir şey yok.. eskiden ipl'e gittiğim ve güvendiğim merkezin sahibiyle görüştüm soprano xl ile ilgili ne düşündüğünü sordum, herkesin üzerinde farklı sonuçları olabilir paket satın alma, birkaç seans dene önce, olacak gibiyse paket alırsın dedi.. ben de öyle yapacağım
bir de bu soprano xl sanırım 2009dan beri var türkiyeye ilk ne zaman girdi onu bilmiyorum sadece çok pahalı bir cihaz o yüzden de merkezler almak istemiyorlardır ellerindeki taka tuka idare ediyorsa niye alsınlar ki sanki daha iyi hizmette ısrar edecek bi tüketici profili mi var nasıl olsa yapıp gönderiyor iki sene sonra kıllar geri çıkmış çıkmamış kaç yazar.. gene sinirleniyorum:)) neyse inşallah bu cihaz şişirme değildir bakalım göreceğiz
merhabalar nereye gidiyorsunuz acaba adres veya gttgınız yerın adını yazabılır mısnız:44:Ben tam 4 sene kılla uğraşıyorum.ama ben hiç memnun kalmadım.bilgiseyarda bir araştırma yaptım benim anladığım en etkili cihaz SOPRANO.bir salonda buldum ve inanamadım,çünkü bu cihazın salonlarda olmayacağını düşündüm.cihazın belgesini alıp kontrol ettim çıkış ülke amerika hakikaten gerçek bir SOPRANO,fiat da uygun . 6 ay yaptıryorum ve inanın hiç kıl kalmadı,çok memnünum,tavsiye ediyorum.sizın verdığınız fotografta aynı .ama mutlaka cihazın belge isteğin,çünkü sahte Çin'de çiktı o cihazlar vücüda zarar veriyor.
merhabalar bir liste oluşturduğunuzu yazmışsınız avrupa yakasında bu cihazı kullanan yerler için özelden mesaj yazabilirmisiniz?demetakkus çook teşekkür ederim sana yzdıkların bana epey fikir verdi, son durumunu merak ediyorum soprano xl nasıl gidiyor? ben de bu cihazı araştırıyorum lazerle ilgili bir şeyler okumaktan yorgun düştüm bugün bir de elos diye yeni bi cihazla tanıştım bir o eksikti.. neyse yine de bu xl'i denemekte kararlıyım.. sonunda sanırım istanbul avrupa yakasında bu cihazın olduğu merkezlerin bir listesine ulaşmayı başardım (beş altı tane merkez ismi var) bu noktaya gelene kadar iki yer beni kandırdı telefonda evet evet bizde de soprano xl var dediler gittim gördüm ikisi de spa shr çıktı. ikinci gittiğim yer trajikomik şekilde hayır bu lazer cihazıdır diye ısrar etmeye devam etti artık dert anlatacak gücüm de kalmamıştı çıktım gittim.. aslında bu merkez ismi vermeme reklam veya kötü reklam yapmama konusu bana doğru gelmiyor çünkü ben bir tecrübe ediniyorum biliyorum ki adamlar yalan söylüyor bunu paylaşmayayım mı? neyse.. :) cihazı yabancı sitelerde de araştırdım aynı bizdeki gibi yorumlar karışık iyi diyenler de var kötü diyenler de var.. sonuçta anladım ki risk almaktan başka yapacak pek bir şey yok.. eskiden ipl'e gittiğim ve güvendiğim merkezin sahibiyle görüştüm soprano xl ile ilgili ne düşündüğünü sordum, herkesin üzerinde farklı sonuçları olabilir paket satın alma, birkaç seans dene önce, olacak gibiyse paket alırsın dedi.. ben de öyle yapacağım
bir de bu soprano xl sanırım 2009dan beri var türkiyeye ilk ne zaman girdi onu bilmiyorum sadece çok pahalı bir cihaz o yüzden de merkezler almak istemiyorlardır ellerindeki taka tuka idare ediyorsa niye alsınlar ki sanki daha iyi hizmette ısrar edecek bi tüketici profili mi var nasıl olsa yapıp gönderiyor iki sene sonra kıllar geri çıkmış çıkmamış kaç yazar.. gene sinirleniyorum:)) neyse inşallah bu cihaz şişirme değildir bakalım göreceğiz