- Konu Sahibi DemetAkkus
merhaba arkadaşım ben bu kıl sorunu yüzünden herşeyi denemiş biriyim otu çöpü lazeri denedim anlayacağın. ben 2.sınıftayken koltuk altına lazere gitmeye başladım bu başladığım alexandrite dı bi estetik dr açmış ilk 2 seans her ay gel dediler gittim 30 tl idi sonra çıktıkça gel dediler 2 ay 3ay ve sonra 5 ay aralıklarla azaldı koltuk altı çabuk yanıt veren bölgeymiş bunu da belirttiler. toplm 5 seans buraya gitttim so 2 seansında elimin üstüne de yaptırmak istedim yaptılar koltuk altımda herhangi bi sorun olmazken ellerim yandı üzeri bi kaç gün kabarıktı krem fln idare ettim bazı yerlerinde yer yer yanık lekesi bile kaldı gitmekten vazgeçtim koltuk altımda herhangi bi sorun olmazken ellerimde oldu! sonra bi sene sehir dışındaydım zaten koltukkaltımda kalmamıştı pek toplam 5-10 tane açık renk kalmıştı gitmeye gerek duymadım. ablamın düğünü için gittiğimde son kalanlara son bi atış yaptırmak için o zamanlar yeni duyduğum soprano xl ütülemeyi kullanan başka bir yere gittim 1 seans birde çenemde 5-6 tel siyahlaşmaya başlayan tüye de atış yapmalarını söyledim kadın çok az dedi iğneli yapalım dedi peki dedim iğneli yaptırdım kadına özellikle sordum leke kalırmı fln diye işini tam bilmeyenler yaparsa kalır dedi ben uzman oldum die azarladı beni ama sonuç tabiki yaptığı 6 telin 3ünde leke kaldı. okulu bitirdim ankaraya geldim bu sene kol 5 seans başka bi bölgeye ıpl gittim burada hiç dökülme bile yapmadı zaten öylesine gitmiştim ona. o yüzden onları es geçiyorum.bi gün netten bakınırken fırsat sitesinde ütüleme yapan iki yerden indirimden hem ablama hem kendime satın aldım. gitmeye başladık birisinden tüm bacak için gidiyorum 100tl 8 seans tı yeni açıldıkları için tanıtım amaçlıymış oran da bir yer dedim ağda fiyatına bişey kaybetmem, diğeri 6 seans 70 tl yarım kol bu da kızılay da. zaten şu an işsiz olduğum için normal fiyatına da gidemezdim doğrusu. ikisine de yarın 3. kez gidicem ama önce sonuçlardan bahsedeyim. oran da gittiğim yerde ilk seansta kılların yaklaşık %10 u döküldü ama dokunduğumda yumuşaklığını hissetim ikinci seansta %30 u döküldü yer yer kaldı orası hoşuma gitti. normal fiyatlarını sordum biraz pahalı geldi bana ama güzeldi. diğer yarım kol için kızılayda gittiğim yer ise tamamen felaketti zaten ilk atışlarında hiç dökülme olmadı ikinci gittiğimde durumu belirttim aralarında bişeyler fısıldaşıp sana daha yoğun başka bi cihazla yapcaz dediler tamam dedim güya yaptıkları ıpl miş ben denedim o bende etki etmiyo dedim ütüleme dökmediyse o nası döksün dedim sen sonuca bak ona göre kaarar verelm sonrakine dediler peki dedim ama bunda öncekine göre döküldü biraz ama bence yine de azdı yani. tabi bu sırada aklımı kurcalayan bi kaç şey var belirtmek isterim şimdi sen de aletlerin resmini paylaşınca aklıma geldi yani. bu oranda lazeri uygulayan kız daha önce çok yerde çalıştığından bahsetti. neler neler yapıyolar dedi aletlerin çakmasını yapıyolarmış üstüne de giydirme bile yapıyolarmış gerçek gibi hemde bilkent gibi zengin bi semtte çok şaşırdım. kızılaydaki makina gözümün önüne geldi acaba dedim çünkü ne cihazın adı yazıyo ne de başka bir şey bembeyaz bi alet sadece başlığı aynı. gerçi orayı bembeyaz yapmışlar ama aletleri de dekorasyonun parçası olarak mı beyaz kapladılar yoksa giydirme çakma mı bilemiyorum. yani sen önce aletin gerçek olup olmadığından emin olmalısın eğer tekrar hüsrana uğramak istemiyorsan. ablamda yaklaşık 20 seans mavi ışık ve ıpl gitti hiç etki etmedi zaten bunun üzerine kayserideki ütüleme yapan yeri bulup gitmiştik o da ütülemeden çok memnun kaldı 3 ay sonra yarıyarıya azalmış bi şekilde çıkmıştı 2 kez gittikten sonra ankaraya geldik burda işte indririmden aldığıma gidiyor o da. benim gibi orandakini sevdi ama kızılaydan pek hoşnut olmadı zaten kayseride 3 -4 ayda çıkan tüyler burda ay olmadan çıkıyor yüzünden belli farklı bi ciihaz şimdi sonuç olarak edindiğim tecrübelerden
1- insanın her bölgesi aynı cihaz da olsa aynı tepkiyi vermiyor
2-alexandrite acılı ve yanma riski olan bi cihaz olmasına karşın ütüleme çok aşırı hassas değilse cildin acımıyor ve diğerlerindeki gibi açık renk tüyleri tetikleme gibi bi durumu yokmuş yani artma riski yokmuş iğneli de leke bırakıyor
3-kesinlikle güvenilir yere gidilmesi gerekiyor e malum milyonlarca çakma cihaz varmış orinalini yaklaşık 70 000$ a aldıklarını söylediler galiba tl de olabilir emin değilim
4-bazen seans sayısını arttırmak için ya düşük enerji ile yapıyolar ya da yer yer bırakıyorlar çaktırmadan yapan kişiye emanet etme sadece
5-son olarak da bi yere gittiğinde önce ya deneme atışı yaptır sonuca göre gözlemle git yada gitme ya da küçük bi bölgen için git etkisinden emin ol bi sürü paran boşa gitmesin
benim lazerle tanışmam neredeyse 4 yıl dolduracak bu süre zarfında bunları öğrendim. işte ilk başladığım koltuk altımda da hala çıkmadı 3 telden başka bişey yok 4 yıllık lazer etkisi ilerleyen yıllarda çıkarmı bilemiyorum. ha şunu da demek istiyorum koltukaltıma lazere gittikten sonra ilk zamanlarda yanık kokusu gibi ter attım lazer bittikten sonra da eskisinden daha fazla terliyo koltukaltım bu da yan etkisi!
eğer bide hani diğer ot çöpün etkileri falan dersen sadece bi marankinin karamerhem soğan sarımsaklı bi tarifi var nette bulursun 2kez yaptım o etki ediyo gibiydi kokusu petrol gibi kokuyo hem dayanamadım hemde onu yapmak için evin de müsait olması gerekiyo pek müsait olmadı yaptıktan sonra biraz beklemek gerekiyo onu da o yüzden devam ettiremedim arkadaşım. yani karınca yağı, biod r, hamam otu, netten satın aldığım garantili die satılan ürünler... kendi yaptıklarım hiiiç etki etmedi.
umarım kıllarından en az çabayla sonsuza dek kurtulursun ama şunu da unutma kıllara takılıp kalma geçmezse de önemli olan kişinin kendini sevmesi ve kendine olan özgüveni boşver insanlar senin dış güzelliğine değil iç güzelliğine baksın bence önemli olan bu! kolay gelsin...
1- insanın her bölgesi aynı cihaz da olsa aynı tepkiyi vermiyor
2-alexandrite acılı ve yanma riski olan bi cihaz olmasına karşın ütüleme çok aşırı hassas değilse cildin acımıyor ve diğerlerindeki gibi açık renk tüyleri tetikleme gibi bi durumu yokmuş yani artma riski yokmuş iğneli de leke bırakıyor
3-kesinlikle güvenilir yere gidilmesi gerekiyor e malum milyonlarca çakma cihaz varmış orinalini yaklaşık 70 000$ a aldıklarını söylediler galiba tl de olabilir emin değilim
4-bazen seans sayısını arttırmak için ya düşük enerji ile yapıyolar ya da yer yer bırakıyorlar çaktırmadan yapan kişiye emanet etme sadece
5-son olarak da bi yere gittiğinde önce ya deneme atışı yaptır sonuca göre gözlemle git yada gitme ya da küçük bi bölgen için git etkisinden emin ol bi sürü paran boşa gitmesin
benim lazerle tanışmam neredeyse 4 yıl dolduracak bu süre zarfında bunları öğrendim. işte ilk başladığım koltuk altımda da hala çıkmadı 3 telden başka bişey yok 4 yıllık lazer etkisi ilerleyen yıllarda çıkarmı bilemiyorum. ha şunu da demek istiyorum koltukaltıma lazere gittikten sonra ilk zamanlarda yanık kokusu gibi ter attım lazer bittikten sonra da eskisinden daha fazla terliyo koltukaltım bu da yan etkisi!
eğer bide hani diğer ot çöpün etkileri falan dersen sadece bi marankinin karamerhem soğan sarımsaklı bi tarifi var nette bulursun 2kez yaptım o etki ediyo gibiydi kokusu petrol gibi kokuyo hem dayanamadım hemde onu yapmak için evin de müsait olması gerekiyo pek müsait olmadı yaptıktan sonra biraz beklemek gerekiyo onu da o yüzden devam ettiremedim arkadaşım. yani karınca yağı, biod r, hamam otu, netten satın aldığım garantili die satılan ürünler... kendi yaptıklarım hiiiç etki etmedi.
umarım kıllarından en az çabayla sonsuza dek kurtulursun ama şunu da unutma kıllara takılıp kalma geçmezse de önemli olan kişinin kendini sevmesi ve kendine olan özgüveni boşver insanlar senin dış güzelliğine değil iç güzelliğine baksın bence önemli olan bu! kolay gelsin...