- Konu Sahibi DemetAkkus
-
5. son seansımın ardından şu anki durumumu yukarıda ki mesaja eklemeyi unuttuğumu yeni fark ettim. Şu anki durumum bu;
Yukarıda ki mesajımda da belirttiğim gibi bu son seansın ardından daha 3 hafta geçti ve kıllar şu anda dahil dökülmeye devam ediyor ve sanırım 1 haftaya kadar komple dönülür. Elimle çektiğim de çoğu geliyor ama kendiliğinden dökülmelerini bekliyorum. Yani tam dökülme yaklaşık 1 ay gibi bir süre alıyor. Ardından tekrar tamamen çıkması da 2 aya yakın bir süre tutuyor. O yüzden her seansa yaklaşık 3 ayda bir gidiyorum tabi bu süre normal bir insana göre biraz uzun yani normal insanlar 2 ayda bir giderken benim 3 ayda bir gitmem de bana has bir durum :) Bu arada forum içinde ki ismim bundan sonra kobay olsun :) Kalın sağlıcakla.
Lazer Epilasyon tüyleri yok etmiyor maalesef. Ben 6 senedir yaptırıyorum yüzüme. Sadece azalma, incelme ve geç çıkma var. Tamamen yok etmiyor. Ve hiç çıkmayan yerlerde yanlışlıkla uygulandığında bu defa çok çıkıyor oraya da yaptırmak zorunda kalıyorsunuz. Benimkinde öyle oldu. Ben sadece çeneme yaptırıyordum, gerizekalının teki niyeyse hiç tüy olmayan yerme boynuma dokundu çoğalmaya başladı bu defa tüm yüzüme yaptırıyorum. O makine iyimiş, bu makine iyimiş, Hiç çıkmıyormuş vs hiç biri gerçek değil. Bitse 6 yıldır gider miyim lazere. :/
merhabalar nişantasında bionep hakkında bilgisi olan var mı ütüleme lazer sistemi kullanıyorlar .Asena Hilal arkadaşım sen hangisinde karar kıldın bende uzun zamandır araştıryorum bilgi verebilirmisin
merhabalar nişantasında bionep hakkında bilgisi olan var mı ütüleme lazer sistemi kullanıyorlar .Asena Hilal arkadaşım sen hangisinde karar kıldın bende uzun zamandır araştıryorum bilgi verebilirmisin
Sevgili kardeşim çok üzüldüm. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Ama ben lazer değil yüzüme photo epilasyon yaptırdım hemde 4 seneye yakın zaman belki de fazla bilmiyorum. Sonuç koyu renk kıllar gitti ama diğerleri de çoğaldı çok kötü olmuştu. Araştırmalarım sonucunda bu sitede Aysel ablayı tanıdım ve kendisine gitmeye karar verdim ve doğru bir karar vermişim. İlk seansta bile çok şey farketti ve 3.5 ay aradan sonra 2. seansa gittim rahatsız eden tüyleri alıp başka bölgelere çalıştık. 3 seansta yine rahatsız edecekleri aldık ve 3 seans sonunda şu an yüzüm temiz kıldan tüyden eser yok. Herkeste olan ayva tüyleri var onları da aldırıcam çünkü psikolojik bu. Ben yüzün için asla lazer tavsiye etmem. İyi bir uzman bulursan kurtulursun. Sabır gerekiyor ama psikolojisi düzeliyor insanın. Hele o kılların çıkmadığını görmek büyük mutluluk. Yüzüne lazer değdirme. Daha önce işlem gördüğü için biraz zamanını alır ama iğneli epilasyon kesin çözüm. İyi bir uzman araştırmanı tavsiye ederim. Sonuçta iz kalma ihtimali var. İstanbul'da iğneli epilasyon yaptırıp kurtulanlar var. Ben İzmir'e gidip yaptırıyorum kendim Denizliliyim. Ama gittiğime değiyor. İzmir'de yüzüne lazer yaptırıp tüyleri kıla dönüşen çok bayan gördüm hepsi iğneli epilasyona geliyor. Kesinlikle bu saatten sonra yüzüne lazer yaptırma yüz için en güzel çözüm iğneli epilasyon. inşallah kurtulursun bu dertten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?