ütü markası?

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
643
45
İstanbul
arkadaşlar ütü almak istiyorum ama genelde pahalı bana marka yönünden ve fiyat kalite yönünden bir fikir verebilirmisiniz çünkü ütü yapmaktan nefret eden birisiytim fazlada uğraştırmayan bir ütü istiyorum:69:

ben de almayı düşünüyorum, bu sıralar philips revaşta gibi. çok çeşitli modelleri de var. pratik olması açısından, buhar kazanlı olmayan klasik ütülerden birini tercih edicem galiba.

bende bayadır araştırıyorum. philips ve tefal arasında kalmıştım. ama genel kanı philipsten yana.
özelliklere gelince buhar kazanlıların iyi olduğunu söylüyorlar fakat bir ütü için gereksiz büyük ve kullanışsız geliyor bana.
en önemli şart fişte takılı kalınca otomatik kapananı tercih et.
2600 watt ve 170 gr/dk buhar çıkışına sahipler en iyileri olarak görülüyor. philipsin bu modelleri 250-300 tl arası hem otomatik kireç temizleme özellikleri de var. biraz paraya kıyıp kaliteli almak hiçbirzaman kimseyi üzmemiştir.
farklı bir alternatif olarak da 2400 watt 150 gr/dk buhar çıkışlıları da tercih edebilirsin. onların fiyatları biraz daha uygun.

bende philips 2600 watt ve 170 gr/dk buhar çıkışına sahiplerini gözüme kestirdim. indirim olduğu bir zamana denk getirip almayı planlıyorum.

ÜTÜ İÇİN BENDE ÇOK ARAŞTIRMIŞTIM VE PHİLİPS ALDIM SON MODEL .. AMA ŞİMDİ PİŞMANIM ŞÖYLEKİ ; benim ÜTÜ ÇOK GÜZEL AMA annem ESSEDEN ALDI "delonghi" Allahım yok böyle birşey buhar kkazanlı ve okadar kolay sürülüyorkii ne tefal ne philips yanında lafı bile olmaz... kesinlikle tavsiye ederim... bende düşğünüyorum benim ütüm yeni oldugu halde...

bende philipsin azur serisinden aldım iyonik derin buhar gücü 2400 wat.son cıkan modelin bir alt modeli ama tüm özellikleri aynı...vatan bilgisayarda indirim vardı her yerde 349 tl olan ütüyü 199 a aldım...

Back