Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annemde öyle Ama bilemedim ya philipsi de buralarda cok ovuyorlarannem yıllardır tefalden şaşmaz vardır bi bildiği herhalde![]()
Tefal i tek geçerim .Kızlar hangi ütü markasını kullaniyorsunuz Memnunmusunuz, iki marka arasindan Hangisini secerdiniz ? Hangisi daha iyi utu konusunda ? Sorularrrr sorulaarrÇok kararsızm yardım edin.
Kesinlikle philips azurKızlar hangi ütü markasını kullaniyorsunuz Memnunmusunuz, iki marka arasindan Hangisini secerdiniz ? Hangisi daha iyi utu konusunda ? Sorularrrr sorulaarrÇok kararsızm yardım edin.
Benim aldiğım ütüde Ağır Evet ama Kırışıklık bırakmıyor çok güzel özellikleride var bak istersenPhilips azur aldım siyah olan, övgülere kapılıp aldanıp aldım. Su damlatıyor çok ağır bazı kumaşları açmıyor ve öğrenci iken kullandığım uyduruk kenwood marka ütüden hiçbir farkı yok ki o ütü daha bile hafif. derhal iade edeceğim ve şuan ütü arayışı içindeyim. Eşim sürekli resmi kıyafet giyinmek zorunda açmadı o gömlekleri lanet alet
Canım ben on yıldır delonhgi buhar Kazanlı kullanıyorum inanılmaz memnunum daha tık demedi kesinlikle tavsiye ederimKızlar hangi ütü markasını kullaniyorsunuz Memnunmusunuz, iki marka arasindan Hangisini secerdiniz ? Hangisi daha iyi utu konusunda ? Sorularrrr sorulaarrÇok kararsızm yardım edin.