- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
Doğum yaptıktan sonra 8-10 ay geçmesi gerekiyor daha erken taktırırsanız kayıyor zaten . Benim bir tanıdığım doğum yaptı 4 ay sonra da taktırdı ve şuan 7 aylık hamile . Nasıl olur falan derken bir öğreniyor ki spiral kaymış . Dikkat edin derimBen vajinal doğum yapmadım ama sezaryen senle aynı olur herhalde benim de acı hiç çocuk yoksa kayarsa hamile kalırsan korkma ben de risk alıcam napayım spiral çok duyuyorum bi denemek lazım
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 4 yıl oldu doğum yapali bakalım kayma ihtimaline karşı denicem yine deDoğum yaptıktan sonra 8-10 ay geçmesi gerekiyor daha erken taktırırsanız kayıyor zaten . Benim bir tanıdığım doğum yaptı 4 ay sonra da taktırdı ve şuan 7 aylık hamile . Nasıl olur falan derken bir öğreniyor ki spiral kaymış . Dikkat edin derim
Sanmıyorum, kaymaz artık diye düşünüyorum . Bence iyi bir korunma yöntemi diye düşünüyorum ne eşinizin birşey yapması gerekiyor, nede sizin hap iğne vs. Yaptırmanız gerekiyor . Bu arada ben bekarım ama çok şükür bazı konular hakkında da bilgilerim var sünger gibi emiyorum gerekli bilgileriTeşekkür ederim bilgilendirmeniz için 4 yıl oldu doğum yapali bakalım kayma ihtimaline karşı denicem yine de
Ya gerçekten merak ettiğim için soruyorum sutyensiz gezebikecwk kadar iyi durumda mi göğüsleriniz.Günlük kıyafet giyer gibi giyinin varsa beyaz gömlek tşört içine sütyen giymeden giyin parfüm de sıkın geçin kahve yapmaya zaten anlar gel kahve yaptım deyip elinden tutun çekin ardınızca gelirister tayt ister mini giyin altınıza da buna da utanıyorum falan demeyin sakın
Evet tayt önemli. Kalçalara güvenen evde taytı çıkarmasınLeoparlı taytıyla gırgır yaparak eğilirse daha seksi olur
Doğum yaptığım zamanki gibi değil şuan emzirme dönemindeyseniz malum süt de bolsa sarkmaz mı tabii ki sarkar ben doğum yapalı 4.5 sene oluyor kızım emmedi öyle aşırı bir sarkma yok büyük göğüslerde zaten biraz illa ki sarkma oluyor sarkmıyor diyen yalan söyler ama siz göbek deliğime değer diyorsunuz 85 no ile biraz abarttınız sankiYa gerçekten merak ettiğim için soruyorum sutyensiz gezebikecwk kadar iyi durumda mi göğüsleriniz.
Emzirme donemindeyim 80b den 85c ye çıktı göğüslerim ve şu an benim için hiçbir şey ifade etmiyor ı kadar şarkılar ve sondulwr ki sütyen takmasam eminim göbek deliğime değer
Boyle nasıl camasirsiz dolasacagiz
Yani evet biraz abarmis olabilirim ama içi bomboş böyle yayilmis gevsemis bir vaziyette bulamaç gibi. Çünkü benim cociklarim emmenin hakkini veren çocuklar vampir gibi sömürduler ve biri hala sömürüyor ama öyle böyle degilDoğum yaptığım zamanki gibi değil şuan emzirme dönemindeyseniz malum süt de bolsa sarkmaz mı tabii ki sarkar ben doğum yapalı 4.5 sene oluyor kızım emmedi öyle aşırı bir sarkma yok büyük göğüslerde zaten biraz illa ki sarkma oluyor sarkmıyor diyen yalan söyler ama siz göbek deliğime değer diyorsunuz 85 no ile biraz abarttınız sanki
Adamın haklı olduğunu bilince küsemiyorsun canım. Daha alırken dedi ama bak numunsutyenle kullanamazsın farkında mısın diye. Ben yine de aldım,içine de sutyen giydim adam da yapıştırdı lafıPeki bu dediğine alınmadınızmıbende küserdim ve bidaha o geceliği giymezdim öyle deseydi
Olmadı zatenYok artık o kaaa da değil yaniöyle gecelik al sütyen giy cıks olmaz kız
Büyük beden bulmak çok sıkıntı gerçekten, çok mu kilo aldınız 75ten 90a çok fark var ya. Cup ölçüsü çok önemli onu doğru bilmiyorsa indan hangi marka alırsa alsın bir halta benzemiyor. Pazardan sutyen alanlara imreniyorum,benim bedenim asla pazarda bulunmuyor çünküYa birleşik olunca noluyor75 no daha güzeldi benim şimdi 90 sütyen bulmak da zorluk çekiyorum
Ben termal tayt tunik modundayım,gece için de şık pijamalar aldım, polar hiçbir şeyim yok. Sevmiyorum o salaş haliKış günleri evde de böyle polarları bol bol şeyleri giyip yatmadan nası olucak anam
Benim emmedi ama sütüm boldu 2 sene sonra bile sıktığımda geliyordu üzülmeyin sağlık olsun sporla baya dikleşiyor youtubeda videolara bakarsınız bölgesel sporlaYani evet biraz abarmis olabilirim ama içi bomboş böyle yayilmis gevsemis bir vaziyette bulamaç gibi. Çünkü benim cociklarim emmenin hakkini veren çocuklar vampir gibi sömürduler ve biri hala sömürüyor ama öyle böyle degil
10 senede geldiği ölçü o evlendiğimde 75ti şuan 90 evet sanırım cup ölçüsünü bilmiyorum pazardaki sütyenlere içim gidiyor ama alamam ben ordanAdamın haklı olduğunu bilince küsemiyorsun canım. Daha alırken dedi ama bak numunsutyenle kullanamazsın farkında mısın diye. Ben yine de aldım,içine de sutyen giydim adam da yapıştırdı lafı
Olmadı zaten
Büyük beden bulmak çok sıkıntı gerçekten, çok mu kilo aldınız 75ten 90a çok fark var ya. Cup ölçüsü çok önemli onu doğru bilmiyorsa indan hangi marka alırsa alsın bir halta benzemiyor. Pazardan sutyen alanlara imreniyorum,benim bedenim asla pazarda bulunmuyor çünkü
Ben termal tayt tunik modundayım,gece için de şık pijamalar aldım, polar hiçbir şeyim yok. Sevmiyorum o salaş hali
Teşekkür ederim. Ayrıca benim konuma da bir baksrmisiniz suan baktım varken yorumları okumak istiyorum biraz sonra koşuşturma başlayacak benim icinBenim emmedi ama sütüm boldu 2 sene sonra bile sıktığımda geliyordu üzülmeyin sağlık olsun sporla baya dikleşiyor youtubeda videolara bakarsınız bölgesel sporla
Cok seksü bi durusYa birleşik olunca noluyor75 no daha güzeldi benim şimdi 90 sütyen bulmak da zorluk çekiyorum
He bazen ben de öyle ediyomE söylüyorum. Ben direkt söylerim.
Akşama hazır ol alev alacak buralar herif derim
Bize kötü gelene onlar nimet gözüyle bakıyor, rahatlaBende yok o özgüven, kötü göründüğünü düşünüyorum, sadece oynaşırken görsün o halini mümkünse
O da güzelmiş kız, kibar kibarBiz de genelde eşim ilk adımı atar ama ben de istediğim zaman direk elinden tutuo yatağa götürürüm öyle çok fantazik şeylerim yok.
Eşim de bilmez nasıl çağırılacağını... Utangaç o. Şey der mesela: seviyim miii seniii biii? Bu sevişelim mi demek onun jargonunda
Orası kesin. Özellikle erkek doktorlar. Ben perineden de ameliyat oldum bayan doktora ilk önce göründüm. Ke di doktorum uzaktı diye ameliyatli ve dikişli olduğumu görmesine rağmen esnetiyor ayırıyor. Hemen kendi doktiruma gittim. Nasıl da nazik kibar. Doktordan doktorada değişiyor. Ama bana hiç bayan iyi doktor pek rastlayamadım.Çok geçmiş olsun yeniden
Evet ebeler kesinlikle bu konuda daha tecrübeliler doktorla ebenin yaptığı çatı muayenesi arasında çok fark var
Bacım vizyonuna hayran kaldımŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim varLütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Kız ne edeyim sonuçta benim kocam. Ne utanıcamYaaa çok tatlısınız, bayıldım
E vakitsiz de oluyor tabi. O zaman da yat aşağı diyorum. Ya da uçur beni supermenim diyorum anlıyorİşte mesela öyle değil de hani o an istiyorum örneğin kahvaltıdan sonra zaten evde tekiz vakti olmamali diye düşünüyorum fakat o an sinyal dahi veremiyorum