- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
D cup beden mememe sürekli sutyensiz gezersem o memeler sarkaaarEvde hiç sütyen takmam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D cup beden mememe sürekli sutyensiz gezersem o memeler sarkaaarEvde hiç sütyen takmam ki
Anam brn prezervatifle hamile kaldımNasıılldaa hamile kalmadııınn
Ayy nasıl? Yırtıldı mı? Biz hep onunla korunduk, bir şey olmadı. Ben şimdi tüp bebekle hamile kaldım ama doğal da kalmıştım. Sonrası için yine kondom düşünüyordum. Korkmaya başladım şimdiAnam brn prezervatifle hamile kaldım
Yırtılmış canım.Ayy nasıl? Yırtıldı mı? Biz hep onunla korunduk, bir şey olmadı. Ben şimdi tüp bebekle hamile kaldım ama doğal da kalmıştım. Sonrası için yine kondom düşünüyordum. Korkmaya başladım şimdi
Sonrasında eşim mutlaka kontrol ediyor. Bir kez yırtılmıştı, ertesi gün hapı aldımYırtılmış canım.
Ahahahhaha iyiymişŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim var Lütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Bendeee yaaBende yok o özgüven, kötü göründüğünü düşünüyorum, sadece oynaşırken görsün o halini mümkünse
Şu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim var Lütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Biz de genelde eşim ilk adımı atar ama ben de istediğim zaman direk elinden tutuo yatağa götürürüm öyle çok fantazik şeylerim yok.
Eşim de bilmez nasıl çağırılacağını... Utangaç o. Şey der mesela: seviyim miii seniii biii? Bu sevişelim mi demek onun jargonunda
Her evde kendine has bir dil var bu konudaAhahaha çok tatlıymış.
Benimki " bi sevüşsek mü?" Ya da ""müsabakaya var mısın?" dıye üzerime uzanır. Beni bir gülme tutar. :)
Feyz almak lazım,bunları ben de beğendimYehuuuu
Cinsellik bölümünde bana kadınlığımı sorgulatan bir yorum daha..
Mutfakta sıkıştırmak en sevdikleri şey galibaTabii vakitsiz olduğu da oluyor, mutfakta yemek pisirirken yakaladı tuttu birkac kere, dur len şu ocağı kapatayım bari, şu çayı söndüreyim o zaman deyip kapattiktan sonra beni alıp götürmüşlüğü var
Girgir muhabetine benzer sekilde, benimki ben eğilip bulaşık makinesinin kaşıklığını bosaltirken dayanamaz genelde, gelir saplak atar. Artık alistim ben de onun totosuna saplak atiyorum. Hatta münasip yerini sıkıştırıyorum sosis gibi tutarim bazen neyse ben bu konudan gideyim.
Müsabaka mıAhahaha çok tatlıymış.
Benimki " bi sevüşsek mü?" Ya da ""müsabakaya var mısın?" dıye üzerime uzanır. Beni bir gülme tutar. :)
Hepsi sevimlilik yapıyor galiba şimdiye kadar, tahrik edici bir arzulama cümlesi kurulduğunu söyleyen olmadı.Müsabaka mı
Bide şey var:totişinden ısırayıimmm miiii? Bu da o anlama geliyor. Yani keşke tatlı olmasa ama. İnsan o an şirinlik değil başka şeyler bekliyor da bendeki de bu model ne yapayımm..
Müsabaka mı
Bide şey var:totişinden ısırayıimmm miiii? Bu da o anlama geliyor. Yani keşke tatlı olmasa ama. İnsan o an şirinlik değil başka şeyler bekliyor da bendeki de bu model ne yapayımm..
Ben de dirty talk olayından pek hazetmem ama seni özledim, seni istiyorum falan olabilir yanii gel de bi totişini seveyim nedir yahuuuHepsi sevimlilik yapıyor galiba şimdiye kadar, tahrik edici bir arzulama cümlesi kurulduğunu söyleyen olmadı.
Düşünüyorum da tahrik edici cümle ne olurdu acaba, bana ne söylese hoşuma giderdi bilemiyorum. Ben açık saçık sözleri hiç sevmem mesela, pek çok cümle geri tepebilir bende