Utanma problemi

Gidip kucağına oturuyosun, iki öpüp kokluyosun anlar zaten. Anlamadıysa da el atıver
En sevdiğim
bunlar süpermiş ya lolipop hiç aklıma gelmemişti deneyeceğim ben bunu
Ahahaha orta parmak olması şart mı peki
Onun anlamı ayrı ama, erkeklerden kaçma ihtimali yok.

Daha önce de yazmıştım birine. Duş al havluya sarın oturduğu odaya gir bir şeyler söyle çık, ya da otur bacaklarını kremle, yanına otur boynuyla oyna. Yataktaysanız kaşık pozisyonunda kalçanı ona doğru iyice yasla,omzunda yatıyorsan bacağını iyice üzerine koyup bedenini yapıştır,boynunu öp
Ama en önemlisi kır zincirini git otur kucağına, çekinme, erkekler de kadınlar kadar arzulandığını bilmek istiyor, kardeş kardeş oturmak için evlenmiyoruz. Rahatla biraz, kötü kadın gibi görünmeyeceksin kocan o senin

Son düzenleme:
Dikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
Ben gece yatarken bile çıkarmıyorum 85 d cup olunca sutyensiz kötü duruyor.
Yazın derin göğüs dekolteli bir gecelik aldım ama sutyeni yine çıkaramadım,çok kötü görünüyor gözüme o hali, kocam o halime baktı baktı "hakkını vermeyeceksen alma şu geceliği rezil etme bari" dedi artık o geceliği giyince takmıyorum sutyen.

Haklı ama adam.

Benim memeler hep fora.

Dikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
11 aydır evdeyiz Yani daha rahat spor sütyeni tarzında hep giyerim çünkü evde sürekli bir iş oluyor. Hareket edip kıyafete sürttükçe göğüs uçları acıyor. Sabit durmaları daha faydalı

Abla bize ders lütfen

Peki bu dediğine alınmadınızmı bende küserdim ve bidaha o geceliği giymezdim öyle deseydi

Ben sütyensiz yatağa bile girmem sarkar sonra ya güldürdün beni ya hep sütyensiz napıcam onun yanında 10 senedir sütyensiz dursam yanında bağımlılık yapar sonra bi bakmışım dışarıda da sütyen takmamışım

Yok artık o kaaa da değil yani öyle gecelik al sütyen giy cıks olmaz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…