- 3 Şubat 2021
- 14
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
E söylüyorum. Ben direkt söylerim.Merhabalar tekrardan :) esimle birliktelik yasayacagimiz zaman hep o adimi atar sinyal verir yani .gelir yanima sokulur oper vs. Ben biraz cekingenim kocandan cekinmezsin falan diyeceksiniz ama yapim bu malesef ve kirmak istiyorum bu yonumu.peki sizin istediginiz zamanlarda esinize nasil belli ediyorsunuz mesela gece olmasi sart degil haftasonu sabah da istiyorum fakat ima bile edemiyorum .opuyorum mesela gerisi gelmiyor ya da anlamiyorbiraz hani yatakta iyi olmak istiyorum boyle istekli gorunmek de istiyorum. tavsiyenizi bekliyorum .
Kesinlikle .cok iyi anlamıssinizToplumsal baskı maalesef. Adımı hep erkek atmalı, erkekler isteyebilir ama kadın edepli olmalı baskısından böyle olmanız normal ne yazık ki aşamadık
İşte mesela öyle değil de hani o an istiyorum örneğin kahvaltıdan sonra zaten evde tekiz vakti olmamali diye düşünüyorum fakat o an sinyal dahi veremiyorumE söylüyorum. Ben direkt söylerim.
Akşama hazır ol alev alacak buralar herif derim
Gidip kucağına oturuyosun, iki öpüp kokluyosun anlar zaten. Anlamadıysa da el atıverİşte mesela öyle değil de hani o an istiyorum örneğin kahvaltıdan sonra zaten evde tekiz vakti olmamali diye düşünüyorum fakat o an sinyal dahi veremiyorum
Gidip kucağına oturuyosun, iki öpüp kokluyosun anlat zaten. Anlamadıysa da el atıver
Şu an yazacaklarımdan ben de utanıyorumİşte mesela öyle değil de hani o an istiyorum örneğin kahvaltıdan sonra zaten evde tekiz vakti olmamali diye düşünüyorum fakat o an sinyal dahi veremiyorum
Ahahaha orta parmak olması şart mı pekiŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim varLütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Ya popoya şaplak ne yahuŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim varLütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Günlük kıyafet giyer gibi giyinin varsa beyaz gömlek tşört içine sütyen giymeden giyin parfüm de sıkın geçin kahve yapmaya zaten anlar gel kahve yaptım deyip elinden tutun çekin ardınızca gelirİşte mesela öyle değil de hani o an istiyorum örneğin kahvaltıdan sonra zaten evde tekiz vakti olmamali diye düşünüyorum fakat o an sinyal dahi veremiyorum
Dikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?Günlük kıyafet giyer gibi giyinin varsa beyaz gömlek tşört içine sütyen giymeden giyin parfüm de sıkın geçin kahve yapmaya zaten anlar gel kahve yaptım deyip elinden tutun çekin ardınızca gelirister tayt ister mini giyin altınıza da buna da utanıyorum falan demeyin sakın
Evde hiç sütyen takmam kiDikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
Ben dışarda da takmayabiliyorumEvde hiç sütyen takmam ki
Yok kız dışarda takarımBen dışarda da takmayabiliyorumSütyenlere ölüm