Utanma problemi

Ahahahhaha iyiymiş

Tabii vakitsiz olduğu da oluyor, mutfakta yemek pisirirken yakaladı tuttu birkac kere, dur len şu ocağı kapatayım bari, şu çayı söndüreyim o zaman deyip kapattiktan sonra beni alıp götürmüşlüğü var

Girgir muhabetine benzer sekilde, benimki ben eğilip bulaşık makinesinin kaşıklığını bosaltirken dayanamaz genelde, gelir saplak atar. Artık alistim ben de onun totosuna saplak atiyorum. Hatta münasip yerini sıkıştırıyorum sosis gibi tutarim bazen neyse ben bu konudan gideyim.

Yehuuuu
Cinsellik bölümünde bana kadınlığımı sorgulatan bir yorum daha..

Ahahaha çok tatlıymış.

Benimki " bi sevüşsek mü?" Ya da ""müsabakaya var mısın?" dıye üzerime uzanır. Beni bir gülme tutar. :)

Mutfakta sıkıştırmak en sevdikleri şey galiba
Ben yazın evde çok rahat giyinirim, hususi mini elbiseler aldım indirimlerden, adamı sürekli ayık tutuyor onları giyince bir şey yapmama gerek kalmıyor zaten.

Ben alışamadım bu taciz etme işine ya, fazla ciddiyşm galiba

Ahahaha çok tatlıymış.

Benimki " bi sevüşsek mü?" Ya da ""müsabakaya var mısın?" dıye üzerime uzanır. Beni bir gülme tutar. :)
Müsabaka mı

Bide şey var:totişinden ısırayıimmm miiii? Bu da o anlama geliyor. Yani keşke tatlı olmasa ama. İnsan o an şirinlik değil başka şeyler bekliyor da bendeki de bu model ne yapayımm..

Müsabaka mı

Bide şey var:totişinden ısırayıimmm miiii? Bu da o anlama geliyor. Yani keşke tatlı olmasa ama. İnsan o an şirinlik değil başka şeyler bekliyor da bendeki de bu model ne yapayımm..
Hepsi sevimlilik yapıyor galiba şimdiye kadar, tahrik edici bir arzulama cümlesi kurulduğunu söyleyen olmadı.
Düşünüyorum da tahrik edici cümle ne olurdu acaba, bana ne söylese hoşuma giderdi bilemiyorum. Ben açık saçık sözleri hiç sevmem mesela, pek çok cümle geri tepebilir bende

Müsabaka mı

Hahaha ay ben çok sevimli buldum.
Maşallah:)

Ben böyle duygu yüklü yaklaşımları daha çok seviyorum galiba..

Müsabaka kibar bile kalıyor. Bazen kibar Feyzo'ya bağlayarak kur yapar.

Köyün en güzel gızının gızı
Cilvelenme şırfınti

Off öyle bir tarzı var benimkinin işte..

Ben de dirty talk olayından pek hazetmem ama seni özledim, seni istiyorum falan olabilir yanii gel de bi totişini seveyim nedir yahuuu

Biz de o istiyorumlar falan müsabaka sırasında söyleniyor o anın şeysiyle

Çok minnoşuzzz maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…