Utanma problemi

Onun takılması kolay mı ya ben onu çok düşünüyorum şu ara
Ben daha doğum yapmadım için rahimin orası genişlesin biraz diye bana bi hap verdiler ondan sonra taktılar ağrıdı biraz ama senin çocuk varsa öyle çok ağrımaz seniinn bence iki dkklık bi iş 😄 ama işte kaydımı ettimi tedirginliği beni öldürüyor😂😂 kaymadandq gebe kalırmıyım düşüncesidw ap ayrı🤣🤣🤣 kalan çok var çünki🤣 aman Allahhhh korusuuunnn amiiiinn 🙏 🙏

Şu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum 😄😄😄
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim var 🙈 Lütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer 😂😂
Coook iyi 😅😅

Ben daha doğum yapmadım için rahimin orası genişlesin biraz diye bana bi hap verdiler ondan sonra taktılar ağrıdı biraz ama senin çocuk varsa öyle çok ağrımaz seniinn bence iki dkklık bi iş 😄 ama işte kaydımı ettimi tedirginliği beni öldürüyor😂😂 kaymadandq gebe kalırmıyım düşüncesidw ap ayrı🤣🤣🤣 kalan çok var çünki🤣 aman Allahhhh korusuuunnn amiiiinn 🙏 🙏
Ben vajinal doğum yapmadım ama sezaryen senle aynı olur herhalde benim de acı hiç çocuk yoksa kayarsa hamile kalırsan korkma ben de risk alıcam napayım spiral çok duyuyorum bi denemek lazım

Evet eczaneden almayı düşünüyorum ben de acıyor falan diyorlar ben öyle şeylerden baya korkuyorum çatı muayenesinden sonra malum
Bu genek olarak tüm baysnlarda var galiba heleki doğumda okadar çok gitmekten insan artık bı tirsiyor. Daha geçen gün iki sefer çıktım dahada mecbur cikacam amiyattan dolayı. Bakalım. Ama doğumların yanında sinek ısırığı gibi az mı desem. Ysni en fazla 2 dakika sürer belkide sürmez o derece kısa. Ben hatta aaaa hangi ara yaptınız ki. Dedim

Ben vajinal doğum yapmadım ama sezaryen senle aynı olur herhalde benim de acı hiç çocuk yoksa kayarsa hamile kalırsan korkma ben de risk alıcam napayım spiral çok duyuyorum bi denemek lazım
Umarım istediğim zaman gönlümden geçirdiğim zaman ve en hayırlı zamanda nasip eder Allahım🙏🙏❤ umarım spiral iyi korur ve kayma olmaz ben tedbirimi aldım Rabbim yardımcımız olsun inşallah😄❤️ Herkese istediği zaman nasip etsin inşallah

Bu genek olarak tüm baysnlarda var galiba heleki doğumda okadar çok gitmekten insan artık bı tirsiyor. Daha geçen gün iki sefer çıktım dahada mecbur cikacam amiyattan dolayı. Bakalım. Ama doğumların yanında sinek ısırığı gibi az mı desem. Ysni en fazla 2 dakika sürer belkide sürmez o derece kısa. Ben hatta aaaa hangi ara yaptınız ki. Dedim
Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksınız
Böyle demeniz iyi oldu teşekkür ederim diğer türlü kadın doğum doktoruna gitmekten korkmazdım da o doktorun çatı muayenesi ebelerinkine hiç benzemiyor gerçekten

Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksınız
Böyle demeniz iyi oldu teşekkür ederim diğer türlü kadın doğum doktoruna gitmekten korkmazdım da o doktorun çatı muayenesi ebelerinkine hiç benzemiyor gerçekten
Ben idrar torbası ameliyatı ve perine ameliyatı oldum. Yalnız spuralimi aile planlamasında yaptım i kadın doğum hastanesinde ebeler o kadar tecrübeli olmuş ki hemen bitiriyor .

Ben idrar torbası ameliyatı ve perine ameliyatı oldum. Yalnız spuralimi aile planlamasında yaptım i kadın doğum hastanesinde ebeler o kadar tecrübeli olmuş ki hemen bitiriyor .
Çok geçmiş olsun yeniden
Evet ebeler kesinlikle bu konuda daha tecrübeliler doktorla ebenin yaptığı çatı muayenesi arasında çok fark var

Merhabalar tekrardan :) esimle birliktelik yasayacagimiz zaman hep o adimi atar sinyal verir yani .gelir yanima sokulur oper vs. Ben biraz cekingenim kocandan cekinmezsin falan diyeceksiniz ama yapim bu malesef ve kirmak istiyorum bu yonumu.peki sizin istediginiz zamanlarda esinize nasil belli ediyorsunuz mesela gece olmasi sart degil haftasonu sabah da istiyorum fakat ima bile edemiyorum .opuyorum mesela gerisi gelmiyor ya da anlamiyor 😂 biraz hani yatakta iyi olmak istiyorum boyle istekli gorunmek de istiyorum. tavsiyenizi bekliyorum .
Başlarda bende utanıyordum canım ama aştım adamı yakaladığım yerde avuçluyorum valla bazen civelek ol nazlı ol bazen haşin ol bazen tacizci gibi takıl evde erkeklerin her türlüsü hoşlarına gidiyor. Ben mesela kocam TV izlerken gidiyorum bir güzel koku krem makyaj ruj vs sürüp süper mini etek giyiyorum. üstüme dekolte büstiyer tarzı veya seksi tül sütyen veya ipleri düşük ince body giyiyorum. ayağıma da topuklu ayakkabı adam zaten tak! diye topuk sesini duyunca hazırola geçiyor. Bazen de topuk sesini hemen duymasın diye kapıya gelene kadar elimde taşıyorum sonra pat içeri dalıyorum adamın aklını alıyorum👍

X