- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
Evet bazen kendi çıkartıyor yine edepsizliğim tuttuAllah seniii kocan çıkart rahatsız etmiyormu demiyormu anam
Yok o karışmaz bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bazen kendi çıkartıyor yine edepsizliğim tuttuAllah seniii kocan çıkart rahatsız etmiyormu demiyormu anam
Duştan çıktım yeter işte bu kadar serbestlik kahvemi içiyorum yeter bence sütyene girip kavuşsunlar birbirineMemişlerime sürekli hapis hayatı yaşatamam
Hahahahah kaç yaşındasınnnKimisi utanma diye konu açıyor ben de çok edepsiz miyim diye konu açıcam bazen kendimi çok edepsiz gibi hissediyorum Masumlar Apartmanı Safiye gibi hissettim bi an
O öyle dedi diye niye giymesin canım sen de insan aynada kendini güzel görmek için de giyer gecelikleriPeki bu dediğine alınmadınızmı bende küserdim ve bidaha o geceliği giymezdim öyle deseydi
31. 5senHahahahah kaç yaşındasınnn
Emzirmeden değil yer çekiminden dolayı canımSarktı anacım cok fena emzirmeden sonra...
31,5 için fena enerjiksin ben daha 20,531. 5sen
Sonuna kadar katılıyorumerkekler de kadınlar kadar arzulandığını bilmek istiyor, kardeş kardeş oturmak için evlenmiyoruz. Rahatla biraz, kötü kadın gibi görünmeyeceksin kocan o senin
Sen 20 lerde görecektin bazen düşünüyorum da evet yaşlanıyorum o zaman nasıl öyleymişim yahu31,5 için fena enerjiksin ben daha 20,5
Ne yönden kızSen 20 lerde görecektin bazen düşünüyorum da evet yaşlanıyorum o zaman nasıl öyleymişim yahu
Ee eşimle 2 günde 1 seks şimdi yok öyle yoruluyoruzNe yönden kız
Ne ile korunuyodunuzzEe eşimle 2 günde 1 seks şimdi yok öyle yoruluyoruz
O bir korunma yöntemi değil anlamışsındır sanırım edepsizleşmeyim şimdiNe ile korunuyodunuzz
Nasıılldaa hamile kalmadııınnO bir korunma yöntemi değil anlamışsındır sanırım edepsizleşmeyim şimdi
Prezervatif binde bir
Ben spiral ile korunuyorum aklım çıkıyor kaydımı etttimiO bir korunma yöntemi değil anlamışsındır sanırım edepsizleşmeyim şimdi
Prezervatif binde bir
Onun takılması kolay mı ya ben onu çok düşünüyorum şu araBen spiral ile korunuyorum aklım çıkıyor kaydımı etttimi
Eşimin zamanlaması iyiydiNasıılldaa hamile kalmadııınn