Utandığım bir konu

Hayatım o hamile kalınan zevk suyu sana değil erkeğe ait olması lazım. Yoksa ohooo dünyada milyonlarca kadın kendi kendine hamile kalırdı aklın alıyor mu bunu?? Ayrıca sperm dışarı çıktığı an ölür öyle yok sperme dokundum hamile kaldım diye bısey söz konusu olamaz. Ayrıca konun fake ama gene de yazmıs olayım.
yemin ederim fake değil daha önceden de böyle bir şey yazmıştım hala reglim geciktiğinde aklıma geliyo keşke fake olsa

Bahsedilen zevk suyu kadınlarınki değil, erkeklerin zevk suyunda sperm olabiliyor. Sperm olmadan nasıl hamile kalabilirsin? Tek çözüm psikiyatri.
sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uff:KK43:

1) Spermler dış ortamda maksimum yarım saat yaşarlar, yaşamaları için optimum sıcaklık 35 derecedir,bundan dolayı erkeklerin testislerinin kan akımı farklıdır ve bu sayede vücudun diğer bölgelerine göre daha serin kalır.

2)Spermsiz döllenme olmaz, hamile kalamazsınız.

3)kadınlar da erkekler gibi orgasm olur, KADIN cinsiyetin zevk sıvısında sperm olur mu? OLMAZ.

4) dışarıdan sperm alıp elinizle vajinanıza değdirmekten korkuyorsunuz değil mi? Aynen zaten erkekler de çiçek sular gibi etrafa sperm saçarak geziyorlar,hatta siz de çamaşırsız geziyorsunuz öyle ki elinizi doğrudan doğruya vajeninize sürebiliyorsunuz. :işsiz:

ne kadar mantıksız değil mi? okuyunca zihniniz ikna olur diye yazdım.

bakın size bilimsel olarak tamamen nesnel bir şekilde durumu açıkladım.

şimdi siz söyleyin,sizce söyledikleriniz mantıklı şeyler mi?:olamaz:

1) Spermler dış ortamda maksimum yarım saat yaşarlar, yaşamaları için optimum sıcaklık 35 derecedir,bundan dolayı erkeklerin testislerinin kan akımı farklıdır ve bu sayede vücudun diğer bölgelerine göre daha serin kalır.

2)Spermsiz döllenme olmaz, hamile kalamazsınız.

3)kadınlar da erkekler gibi orgasm olur, KADIN cinsiyetin zevk sıvısında sperm olur mu? OLMAZ.

4) dışarıdan sperm alıp elinizle vajinanıza değdirmekten korkuyorsunuz değil mi? Aynen zaten erkekler de çiçek sular gibi etrafa sperm saçarak geziyorlar,hatta siz de çamaşırsız geziyorsunuz öyle ki elinizi doğrudan doğruya vajeninize sürebiliyorsunuz. :işsiz:

ne kadar mantıksız değil mi? okuyunca zihniniz ikna olur diye yazdım.

bakın size bilimsel olarak tamamen nesnel bir şekilde durumu açıkladım.

şimdi siz söyleyin,sizce söyledikleriniz mantıklı şeyler mi?:olamaz:
çok teşekkür ederim biraz rahatladım. dış mekandaki tuvalet kağıdı falan temas ediyor diye korkuyorum.

Gercek olduğunuzu varsayarak cevap yazıyorum,
Erkek olmadan hamile kalamazsınız, vücudumuz sperm üretmiyor (keşke üretse 😃) dışardaki tuvaletlerden hamile kalma gibi komik hikayeleri bende duydum. Ama gerçekten imkansıza yakın birşey o dediginiz olay

sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uff:KK43:
Bulaşsanız da o spermler ölü ölü.
Bakın sperm denen şeyler havayla temas edince ölüyor. Erkeğin cinsel organından kadının cinsel organına havayla temas etmeden geçmesi gerekiyor. Isı bile önemli. Vücut ısısının altında yaşayamaz. Yani en az 36 derece olması lazım. Bu ne demek? Dışarısı ortalama 25-27 arasıdır.
Allah aşkına açın bir cinsellikle ilgili kirap okuyun

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya:KK43:
Bacim biz bebek olsun diye direk kocayla deniyoruz olmuyor korkma bu kadar kolay degil bu isler

Çok fazla ütopik hamile kalma hikayesi okumuşsunuz veya izlemişsiniz.
Bence önce böyle haberleri takip etmeyi bırakın denk gelirseniz haber içeriğine bakmayın

Gercek olduğunuzu varsayarak cevap yazıyorum,
Erkek olmadan hamile kalamazsınız, vücudumuz sperm üretmiyor (keşke üretse 😃) dışardaki tuvaletlerden hamile kalma gibi komik hikayeleri bende duydum. Ama gerçekten imkansıza yakın birşey o dediginiz olay
imkansıza yakın ama imkansız değil işte dimi bende de olabilir evet milyonda 1 ama olabilir o zaman

Dış ortamdan eve gelince ellerinizi en az 20 saniye sabunla yıkıyorsanız yüzde 0.00001... ihtimal dedıgınız gibi gebe kalma ıhtımali varsa da kalmazsınız, korkmayın.

X