- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.132
- 308
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Biliyorum daha önce üstün zekalı çocuklar arasında bulundum :)ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse
Umarim tesekkur ederim :)onu hepimiz biliyoruzama bunun teshisini belirtilerini biz siralayamayiz bilemeyiz boyle bir suphe varsa testi yapilir netlesir
Doktora burada açtığı konuları okut lütfen hem kendini ve hislerini anlatmış olursun hemde doğru teşhis için yardımcı olur :)Haha ne komik o kadar 6 yil tip okumus doktor yalan mi soyluyor ben ona mi inaniyim size mi
Nasil okuturum benle dalga gecerDoktora burada açtığı konuları okut lütfen hem kendini ve hislerini anlatmış olursun hemde doğru teşhis için yardımcı olur :)
Ne alaka ya niye kabul etmiyim
Psikologunla arada gizli saklı olmamalı okutmasan bile bunlardan bahsetmelisin normal değil o yüzden teşhis için yardımcı olur diyorum :)Nasil okuturum benle dalga gecer
Yaptiricamneyse sonucunuzu çok merak ediyorum. lütfen test yapılırsa beni etiketleyin.
eğer siz üstün zekalı çıkarsanız bende gidip test yaptıracağım, baş ağrılar fazla.. dertten sıkıntıdan değilse benim de kafam çok karışık. sizinle çok fazla ortak yönümüz var
DerkenHayali degilse uzman yönlendirir
Derken derken? Uzman yönlendirir iste diyorumDerken
Süper zekâ ile şizofreni arasındaki ince çizgi... Albert Einstein bir dahiydi, şizofren olduğunu da iddia edenler var...ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse
üstün zekalı derizKucugum diye agzimi acmiyorum saygimi bozmuyorum ama resmen gerizekali muamelesi yiyorum eger ustun zekali cikarsam benle dalga gecenler o zaman ne dersiniz
abi bu sitede herkes kafayi mi yedi lan bu nedir her seyi hayretle okuyorum gercekten ne yapiyorsunuz ya? ustun zekaliysa bize ne degilse bize ne varsa onerin soyle gec nedir bu dalga?
kardesim sen de ilk mesajinda ciddi gibi duruyorsun sonra sacma sapan laflar ediyorsun ustun zekayla bas agrisinin ne alakasi var? milletin akliyla alay etme git hocalarina sor ailene soyle doktora git.
Teşekkürler canım düz mantıkbravo canım muhteşem tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?