Ustun zeka

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Arkadaslar bende ne okb ne bipolar ne depresyon varmis bende ustun zeka olabilirmis 1 subatta test yapilabilir mi onu sorucaz doktor belki yapariz dedi ben simdi ustun zekalimiyim peki ciktim diyelim napicam

Not:dalga gececeksiniz gelmeyin ciddi bir konudur

ustun zekali herkes bilimsel calismalarda bulunmak zorunda degil. doktorunuzun yonlendirmesini bekleyin. onceden kesfedilse egitim hayatiniza da o sekilde yon verirdiniz ama sonrasi icin ne yapilabilir bilmiyorum acikcasi. ilgi alanlarinizi takip edersiniz en fazla, is hayati icin vs cok bir faydasi olur mu bilmiyorum yani yetiskinler icin.

Test sonucunuz çıkınca yonlendirirler sizi uzmanlar. Burada kim ne dese ortada bişi yokken boş olur.

üstün zekalı olsanız bize sormazdınız bunu heralde

ne bilem atomu falan biraz da siz parçalayın madem

ya da bi hap içelim uykuya ihtiyaç duymayalım mesela bunu bulun
veya yiyip yiyip kilo almamayı
Ne alaka

Ustun zekalilar icin okullar var oraya yazdirir ailen seni ona gore egitim alirsin..

Üstün zekalı bir insan
Durup durup annem abimi daha çok seviyor diye bilmem kaç tane konu acmazdi sanırım .
Siz sadece takintilisiniz
Haha ne komik o kadar 6 yil tip okumus doktor yalan mi soyluyor ben ona mi inaniyim size mi

Üstün zekalı bir insan
Durup durup annem abimi daha çok seviyor diye bilmem kaç tane konu acmazdi sanırım .
Siz sadece takintilisiniz
ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse

Lise 2 yim ayrica yasadigim sehirde oyle bir okul var mi bilmiuirum
Ustun zekali cocuklar olkokildan itibaren egitiliyorlar yine de ilcende bulunan Ram a gidip bilgi al.yani bu konuda bir egitim almazsan bile yonlendirilmeyle yapabileceginun en iyisini yaparsin.

Sonunda adam akilli cevap verebilen biri bir de benim hep cok basim agrir arastirirken gormustum ustun zekali cocuklarin basi cok agrirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…