- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Dalga gecmeyin demistimHele üstün çıkta sonra sana akıl veren çok olur
Bundan nasıl şüphelendiler?Arkadaslar bende ne okb ne bipolar ne depresyon varmis bende ustun zeka olabilirmis 1 subatta test yapilabilir mi onu sorucaz doktor belki yapariz dedi ben simdi ustun zekalimiyim peki ciktim diyelim napicam
Not:dalga gececeksiniz gelmeyin ciddi bir konudur
Ne alakaüstün zekalı olsanız bize sormazdınız bunu heralde
ne bilem atomu falan biraz da siz parçalayın madem
ya da bi hap içelim uykuya ihtiyaç duymayalım mesela bunu bulun
veya yiyip yiyip kilo almamayı
Haha ne komik o kadar 6 yil tip okumus doktor yalan mi soyluyor ben ona mi inaniyim size miÜstün zekalı bir insan
Durup durup annem abimi daha çok seviyor diye bilmem kaç tane konu acmazdi sanırım .
Siz sadece takintilisiniz
Lise 2 yim ayrica yasadigim sehirde oyle bir okul var mi bilmiuirumUstun zekalilar icin okullar var oraya yazdirir ailen seni ona gore egitim alirsin..
Bak ustun zekali olsaydin trolledigimi anlardin demekki degilmissin hadi gecmis olsunLise 2 yim ayrica yasadigim sehirde oyle bir okul var mi bilmiuirum
ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlarÜstün zekalı bir insan
Durup durup annem abimi daha çok seviyor diye bilmem kaç tane konu acmazdi sanırım .
Siz sadece takintilisiniz
Ustun zekali cocuklar olkokildan itibaren egitiliyorlar yine de ilcende bulunan Ram a gidip bilgi al.yani bu konuda bir egitim almazsan bile yonlendirilmeyle yapabileceginun en iyisini yaparsin.Lise 2 yim ayrica yasadigim sehirde oyle bir okul var mi bilmiuirum
Dalga gecmeyin demistim dimiBak ustun zekali olsaydin trolledigimi anlardin demekki degilmissin hadi gecmis olsun
Sonunda adam akilli cevap verebilen biri bir de benim hep cok basim agrir arastirirken gormustum ustun zekali cocuklarin basi cok agrirmisustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?