• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ustun zeka

ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse
Biliyorum daha önce üstün zekalı çocuklar arasında bulundum :)

Haha ne komik o kadar 6 yil tip okumus doktor yalan mi soyluyor ben ona mi inaniyim size mi
Doktora burada açtığı konuları okut lütfen hem kendini ve hislerini anlatmış olursun hemde doğru teşhis için yardımcı olur :)

Ne alaka ya niye kabul etmiyim

neyse sonucunuzu çok merak ediyorum. lütfen test yapılırsa beni etiketleyin.
eğer siz üstün zekalı çıkarsanız bende gidip test yaptıracağım, baş ağrılar fazla.. dertten sıkıntıdan değilse benim de kafam çok karışık. sizinle çok fazla ortak yönümüz var :anne:

neyse sonucunuzu çok merak ediyorum. lütfen test yapılırsa beni etiketleyin.
eğer siz üstün zekalı çıkarsanız bende gidip test yaptıracağım, baş ağrılar fazla.. dertten sıkıntıdan değilse benim de kafam çok karışık. sizinle çok fazla ortak yönümüz var :anne:
Yaptiricam

Doğru eğitim almaz, doğru yönlendirilmezseniz üstün zeka yükten öteye gitmiyor bizim gibi ülkelerde. Psikolojik sorunlara daya yatkın oluyorlar genelde. O testin sonucu sihirli bir değnek gibi hayatınızı bir anda değiştirmeyecek biliyorsunuz değil mi? Doktorlar, ram gerekli yönlendirmeyi yapar zaten. Siz kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz, o testin sonucunu burada açıklamak istemeniz ergenlikle alakalı sanırım, boşverin siz burayı doğru doktoru, danışmanı bulmanın derdinde olun.

abi bu sitede herkes kafayi mi yedi lan bu nedir her seyi hayretle okuyorum gercekten ne yapiyorsunuz ya? ustun zekaliysa bize ne degilse bize ne varsa onerin soyle gec nedir bu dalga?

kardesim sen de ilk mesajinda ciddi gibi duruyorsun sonra sacma sapan laflar ediyorsun ustun zekayla bas agrisinin ne alakasi var? milletin akliyla alay etme git hocalarina sor ailene soyle doktora git.

Pekala, konularına baktım. Yaşın küçük, kafan karışık, şu anda senle neden dalga geçildiğini anlamıyor olabilirsin. Ablalık yapacağım. Üstün zeka olabilirim deyince bu psikolojik bir durum olarak değil aptalca hava atmak olarak algılanıyor. Biz annelerin kendi beş para etmez bebelerini üstün zeka yapma çabalarına alışık olduğumuz için önümüzde kanıtlayamayan ama üstün zekayım diyen herkese aptal gözüyle bakarız çünkü öyle görünüyor. Git testini yaptır, sonucum böyle çıktı de, o zaman sana mantıklı yorumlar gelir.

Lise 2.sınıf çocuğu musun gerçekten eğer öyleyse ablacım senin bu forumlarda ne işin var genelde burada çocuk evlilik boşanma tüp bebek vs.konuşuluyor git akranlarınla takıl ergenler kulübüne üye ol ders çalış zaten üstün zekalıysan derslerinin çok iyi olması lazım zekânı buralarda harcama

ustun zekali insanlar bazen bir konuya takilip psikolojik sorunlar yasayabiliyorlar
asiri zekada iyi degil yani
baba tarafimin nerdeyse hepsi ustun zekali ve yanlis yonlendirmeler cahillikler sonucu ortada kalmis insanlar
tanidiklarikin hepsinide gorsen anormal heralde dersin adamlar zeka sinirlarini zorluyormus megerse
Süper zekâ ile şizofreni arasındaki ince çizgi... Albert Einstein bir dahiydi, şizofren olduğunu da iddia edenler var...

yaş kaç:KK14:eğer belli bir yaşı geçtiysen üstün zekalı olsan ne fayda olmasan ne fayda.baş ağrısına tanı konulamıyorsa gerilim tipi baş ağrısı olabilir.hemen zekaya bağlamayın.

abi bu sitede herkes kafayi mi yedi lan bu nedir her seyi hayretle okuyorum gercekten ne yapiyorsunuz ya? ustun zekaliysa bize ne degilse bize ne varsa onerin soyle gec nedir bu dalga?

kardesim sen de ilk mesajinda ciddi gibi duruyorsun sonra sacma sapan laflar ediyorsun ustun zekayla bas agrisinin ne alakasi var? milletin akliyla alay etme git hocalarina sor ailene soyle doktora git.

Ne alay edicem okudugumu diyorim

Bu yaştan sonra işe yaramaz üstün zeka.
En fazla daha da soyutlarsınız kendinizi.
Küçüklükten farkında olunsaydı, ona göre eğitim verilip önünüz açılırdı.

Napayım kazık kadarken zekayı, bendeki fazla geliyor valla bazen aklımı dehleyesim geliyor.
Cahillik mutluluktur😍

Back
X