- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
üstün zekalıysanız üstün zekalısınızdır, üstün zekalı değilseniz hiç olamamışsınızdır
Doktor bunu teşhis etti? Eğitiminiz nasıl gidiyor? Siz fark etmediniz mi kapasitenizi?Arkadaslar bende ne okb ne bipolar ne depresyon varmis bende ustun zeka olabilirmis 1 subatta test yapilabilir mi onu sorucaz doktor belki yapariz dedi ben simdi ustun zekalimiyim peki ciktim diyelim napicam
Not:dalga gececeksiniz gelmeyin ciddi bir konudur
O zaman bize ne soruyorsun? Git doktor ne diyorsa onu dinle. Bence yanlış tanı ayrıca ama neyseHaha ne komik o kadar 6 yil tip okumus doktor yalan mi soyluyor ben ona mi inaniyim size mi
Ya ablacim sen bu zekayi bu zamana kadar dogru yonlendiremedikten sonra ustun olsan nolur olmasan nolurDalga gecmeyin demistim dimi
burayi seviyor olamazmiyimO zaman bize ne soruyorsun? Git doktor ne diyorsa onu dinle. Bence yanlış tanı ayrıca ama neyse
Sonunda adam akilli cevap verebilen biri bir de benim hep cok basim agrir arastirirken gormustum ustun zekali cocuklarin basi cok agrirmis
YonlendiriyorumYa ablacim sen bu zekayi bu zamana kadar dogru yonlendiremedikten sonra ustun olsan nolur olmasan nolur
Tek ustun zekadan agrimaz migren olabilir ben butun tetkiklerimi yaptirdim hic bir sey cikmadi psikiyatriye yonlendirdilero zaman ben kesin üstün zekayım, insanın her gün başı mı ağrır ya?
Ciddi ciddi bunu soyledinmi sen ya simdi ustun zekali kiz.....................Sonunda adam akilli cevap verebilen biri bir de benim hep cok basim agrir arastirirken gormustum ustun zekali cocuklarin basi cok agrirmis
Neden kucumsuyorsun kiCiddi ciddi bunu soyledinmi sen ya simdi ustun zekali kiz.....................
bas agrisini bilmem de kafalari karisik oluyor geneldeSonunda adam akilli cevap verebilen biri bir de benim hep cok basim agrir arastirirken gormustum ustun zekali cocuklarin basi cok agrirmis
Mesela neler yapiyorsun ne gibi yonlendiriyorsun merak ettimYa ablacim sen bu zekayi bu zamana kadar dogru yonlendiremedikten sonra ustun olsan nolur olmasan nolur
Tek ustun zekadan agrimaz migren olabilir ben butun tetkiklerimi yaptirdim hic bir sey cikmadi psikiyatriye yonlendirdiler
Evet kafam cok karisikbas agrisini bilmem de kafalari karisik oluyor genelde
Ne alaka ya niye kabul etmiyimbende yaptırdım bir şey çıkmadıniye kabul etmiyorsunuz belki bende üstün zekalıyım? önümü kapatmayın lütfen
onu hepimiz biliyoruzEvet kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?