• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ustun zeka

Arkadaslar bende ne okb ne bipolar ne depresyon varmis bende ustun zeka olabilirmis 1 subatta test yapilabilir mi onu sorucaz doktor belki yapariz dedi ben simdi ustun zekalimiyim peki ciktim diyelim napicam

Not:dalga gececeksiniz gelmeyin ciddi bir konudur
Doktor bunu teşhis etti? Eğitiminiz nasıl gidiyor? Siz fark etmediniz mi kapasitenizi?

Benim eğitim hayatım boyunca 3 tane üstün zekalı arkadaşım oldu. İlkokulda bir, lise de 1, üniversite de 1 tane. Gerçekten teşhis için doktor gerekmiyor. Algıları çok açık, herkesten farklı, orjinal düşünebilen insanlardı üçü de. Allah vergisi olduğu, sonradan kazanılmadığı çok bariz oluyor ileri zekanın

Tek ustun zekadan agrimaz migren olabilir ben butun tetkiklerimi yaptirdim hic bir sey cikmadi psikiyatriye yonlendirdiler

bende yaptırdım bir şey çıkmadı :işsiz: niye kabul etmiyorsunuz belki bende üstün zekalıyım? önümü kapatmayın lütfen

Burada konu açmışsınız, size mi, 6 yıl tıp okuyan Dr a mı ınanayım diyorsunuz. O zaman niye konu açtınız. Doktor yönlendirir sizi. Bak işte üstün zeka böyle çalışır. Arkadaşlarım Einstein der;)

Kucugum diye agzimi acmiyorum saygimi bozmuyorum ama resmen gerizekali muamelesi yiyorum eger ustun zekali cikarsam benle dalga gecenler o zaman ne dersiniz

Back
X