- Konu Sahibi zeytinagaci
Sizinle aynı sorunu bende yaşamıştım. Çok çok zor.. Evde hiçbir iş yapamazdım, kendim de enerji bulamazdım. Tek evde yemek yapardım. Yemek yapmamın sebebi ise, yemek yemeyi çok sevmem. Onun dışında elimi eve süremezdim. Hatta çamaşır asmaya da mecalim kalmazdı.. Ben hep tansiyon rahatsızlığımı bahane ederdim. Ev işi yapmak istemezdim.. Sonra düşündüm kendi kendime.. Böyle olmayacak. Sırf ev dağınık pis diye, eve misafir dahi davet edemiyorduk.. Artık eskisi gibi değilim. Sadece biraz daha düzenliyim.. Her gün iş sonrası bir iş yapıyorum. Misal bir gün süpürür silerim. Bir gün yemekleri yaparım.. Bir gün çamaşır asarım. Bir gün ütü yaparım.. Öyle kendi kafam da program hazırladım.. Şimdilik iyi gidiyor..
Bence senin beslenme düzenin de hiç iyi değil.. Sabah poğaça, akşam tost olur mu güzelim.. Sabahları evde kahvaltı yapsan, en azından 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim de ekmek yesen, on numara kahvaltı olur.. Sana da enerji güç gelir.. Bence sabah kahvaltısı çok önemli.
Bence senin sorunun bıkkınlık da olabilir. Her gün aynı şeyler.. Seni sıkmış, bunaltmış olabilir. Bence bir iki günlüğüne şehir dışına gezmeye gidin.. Size de iyi gelecektir..
Bence senin beslenme düzenin de hiç iyi değil.. Sabah poğaça, akşam tost olur mu güzelim.. Sabahları evde kahvaltı yapsan, en azından 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim de ekmek yesen, on numara kahvaltı olur.. Sana da enerji güç gelir.. Bence sabah kahvaltısı çok önemli.
Bence senin sorunun bıkkınlık da olabilir. Her gün aynı şeyler.. Seni sıkmış, bunaltmış olabilir. Bence bir iki günlüğüne şehir dışına gezmeye gidin.. Size de iyi gelecektir..
Son düzenleme: