Üstümdeki Ölü Toprağı

bahar yorgunluğu olabilir ya da iş hayatından koşturmacadan bunalmış olabilirsiniz.
çünkü evimi yemeğimi aksatmıyorum ama aynı yorgunluk uyku hali bende de var.
işe gelmek istemiyorum, işten çok bıktım izne ihtiyacım var :cry::KK42:

valla mimosa, bahar yorgunluğu, yaz sıcaklığı, kış ağırlığı, mevsim geçişi derken böyle hep bi bahaneyle gidiyorum ya sonumuz hayrolsun :)

Ben de demir b12 konusuna girecektim ama baktirmişsin.
Ben de evdeyim, iş ariyorum bir yandan kpss kursuna mi gitsem diye dusunuyorum, bu aralar ben de saldim yedigime ictigime de dikkat etmez oldum, takipteyim, bakalim nasil oneriler gelecek

Belki sadece çok mutsuz ve paramparça hayalleri olan birisiniz.
Bazen bunu fark ve kabul etmek kolay olmuyor.
Örtülü depresyon olabilir.

Canım baktım da tahlillerini yaptırmışsın, değerlerinde düşüklük yoksa o zaman beslenmen sıkıntılı olabilir. İntolerans testi yaptırabilirsin. Eğer intoleransın oldugu besinleri tüketiyorsan halsiz düşebilirsin. Bu arada eşin işe başladı mı, hayırlı olsun çok sevindim.

Ben de temmuzda 28 yaşıma gireceğim,seninle aynı durumdayım. Hiçbir şey yapasım gelmiyor,ev hiç düzgün kalmıyor ufaklık yüzünden,yemeği zaten annem yapıyor.İşten eve gidince sanki daha çok yoruluyorum bazen 9 buçuk 10 da uykum geliyor

hadi sizde çocuk varmış :)
o dağıtıyor.
yemeği yapacak bi akrabam olsaydı keşke. :) özendim size.

benim evde ben dağıtıyorum sonra da toplayamıyorum.
evin bi odasını depo gibi yaptım. 1 aydır kapısını açmıyorum. kullanılmayan ya da az kullanılan her şeyi yığdım resmen.
toplamak yerine üstüste odaya depoladım. ay çok fenayım ya bıktım kendimden.
3+1 evi 2+1 şeklinde kullanıyorum.

en son ne zmn gittin bilmiyorum ama ihmal etme ayda bir tam kan ölçümlerini yaptır. çalıştığım için böyledir deyip gçiştirme.

en son sonbaharda gitmiştim bütün tahliller için. d vitamini dışında iyi çıkmıştı. ama tekrar mı düştü nedir. şöyle bi oh dinlendim diyemiyorum ya 15 saat yatsam bile. :)

Belki sadece çok mutsuz ve paramparça hayalleri olan birisiniz.
Bazen bunu fark ve kabul etmek kolay olmuyor.
Örtülü depresyon olabilir.

bilmiyorum.
annemin ölümcül bir hastalığı var.
onu biraz bilinçaltıma bastırmaya çok düşünmemeye, neden onun başına geldi diye sorgulamamaya çalışıyorum.
onun dışında evliliğimde, işimde mutluyum aslında.

Cnm aynı durum uzun zamandır bendede mevcut
sana tavsiyem kroniklesmesine izin verme
Zamanla alışkanlık haline geliyor

İş yapma isteğim yok sürekli uyumak istiyorum eşim yapıyor her işi yakında oda illallah eder :KK43:

Cnm aynı durum uzun zamandır bendede mevcut
sana tavsiyem kroniklesmesine izin verme
Zamanla alışkanlık haline geliyor

İş yapma isteğim yok sürekli uyumak istiyorum eşim yapıyor her işi yakında oda illallah eder :KK43:

aynen arkadaşım. napıcaz? nasıl neresinden başlıycaz da hayatımızı yoluna koyucaz?

hadi sizde çocuk varmış :)
o dağıtıyor.
yemeği yapacak bi akrabam olsaydı keşke. :) özendim size.

benim evde ben dağıtıyorum sonra da toplayamıyorum.
evin bi odasını depo gibi yaptım. 1 aydır kapısını açmıyorum. kullanılmayan ya da az kullanılan her şeyi yığdım resmen.
toplamak yerine üstüste odaya depoladım. ay çok fenayım ya bıktım kendimden.
3+1 evi 2+1 şeklinde kullanıyorum.

en son sonbaharda gitmiştim bütün tahliller için. d vitamini dışında iyi çıkmıştı. ama tekrar mı düştü nedir. şöyle bi oh dinlendim diyemiyorum ya 15 saat yatsam bile. :)
Evi dağıtmamaya çalış canım,aldığını yerine koy. Eşinle uzan yat herşeyi dert etme kendine. Yemin ederim 3 senedir cipsimi kolamı kucağıma alıp bütün gün tv izlemeyi özlemişim.Çocuk olunca uyusa diye bekliyorsun.Benim yorgunluğumun sebebi aslında ev işleri dağınıklık filan da değil,sabah 6 buçukta çıkıp işe 2 saatte geliyorum akşam da aynı. Trafik yüzünden sağlığım bozuldu. Bir de beynen yorgunum

Bir arkadasimda boyleydi. Elini kolunu kaldirasi yoktu. Kulak burun bogaz doktoruna gitmisti. Virtigo dediler, bir ilac verdiler. Simdi eski haline geldi. Demir ilaci falan kullanmisti fayda gormemisti. Bence bir kan sayimi falan yaptirin olmadi virtigo falan olabilir mi bir dojtora gidin isterseniz ama sanirim virtigoda bas donmesi mi bas agrisi mi falan da oluyormus. Bir arastirin.

benim başım dönmüyor (sadece çok sıcaklarda döner, tansiyonum düşük olduğu için) başım da ağrımaz ama yine de ben bi check up niyetine bütün tahlilleri yaptırsam mı ki?

bi de kızlar benim zamansız kanamalarım oluyor son 6 aydır.
doğum kontrol hapı yüzünden dedi doktor. (tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı üstten) bıraktım 2 ay yine kanamalarım oldu.
başka bir yönteme geçtim yine kanamalar devam. iyice saçmaladı vücudum. sürekli bi yerlerimden şikayet ettikçe eşim de huzursuzlanmaya başladı. düşünsenize her gün başka bi yerinde sorun çıkan bi kadın var evde. ay valla ben bıktım galiba kendimden.

kendime yeni bir ben lazım ya....

Canım baktım da tahlillerini yaptırmışsın, değerlerinde düşüklük yoksa o zaman beslenmen sıkıntılı olabilir. İntolerans testi yaptırabilirsin. Eğer intoleransın oldugu besinleri tüketiyorsan halsiz düşebilirsin. Bu arada eşin işe başladı mı, hayırlı olsun çok sevindim.

bu arada çok teşekkür ederim evet eşim istediği işe başladı çok şükür :) darısı iş arayan herkesin başına.

hıh işte tam aynı ya.
enerjik olamıyorum.
valla çok özeniyorum şöyle her şeye enerjisi yeten insanlara.
içimde 70 lik nine var.
spor yapayım dedim yürüyüşe koşuya gittik eşimle bi gün sadece :)
eşimin işi yorucu. o gelince uzanıp dinleniyor. yaa gel sen de bırak işi gücü yanımda otur diyor. ben de o öyle dediği gibi hemen yanına oturuveriyorum. sonra ev dandini :confused:
:KK70:o zaman plan yapacaksin..isiniz 5 de bitiyordu galiba...benim esimde o saatte eve gelir ve en gec 19.30 da toplanir yemek soframiz...istisnalar olsada genelde boyle.
Sonra masayi toplariz.esim masayi tezgaha tasir ben direk makinaya.esim masa ortusunu falan duzeltir ben ocagi silerim..bayat ekmek kaldiysa posetleriz kedi evi icin ayiririz...sonra cay koyarim mutfakta esimle karsilikli cay sigara keyfi yapip gunun sohpetini ederiz:KK14:
Hoooppp ben calisma odama gecerim sonra gece boyunca ders calisiyorum.esimde yalniz takiliyor film izliyor:KK61:

Neyse ins gecici sure bunlar.
Bunlari neden detayli yazdim..planliyiz.mesela ben tezgahta bulasik varken hic bisey yapamam.illa onlar temizlenir..banyoya girdigimde banyo lavobosuna camasirsiyu dokerim cikincada akitirrim yeri siler oyle cikarim.yani ufak seylerle evimiz hep toplu.bence sizde bunun ustesinden cok rahat gelirsinz:KK200:bosvermislik insani bunalima sokar belli bi sure sonra..yasadum biliyorum:KK66:

benim başım dönmüyor (sadece çok sıcaklarda döner, tansiyonum düşük olduğu için) başım da ağrımaz ama yine de ben bi check up niyetine bütün tahlilleri yaptırsam mı ki?

bi de kızlar benim zamansız kanamalarım oluyor son 6 aydır.
doğum kontrol hapı yüzünden dedi doktor. (tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı üstten) bıraktım 2 ay yine kanamalarım oldu.
başka bir yönteme geçtim yine kanamalar devam. iyice saçmaladı vücudum. sürekli bi yerlerimden şikayet ettikçe eşim de huzursuzlanmaya başladı. düşünsenize her gün başka bi yerinde sorun çıkan bi kadın var evde. ay valla ben bıktım galiba kendimden.

kendime yeni bir ben lazım ya....
peki uzun sürüyor mu kanamaların bence hiç vakit kaybetmeden doktara gitmelisin. vucudunda morluk falan var mı

Evi dağıtmamaya çalış canım,aldığını yerine koy. Eşinle uzan yat herşeyi dert etme kendine. Yemin ederim 3 senedir cipsimi kolamı kucağıma alıp bütün gün tv izlemeyi özlemişim.Çocuk olunca uyusa diye bekliyorsun.Benim yorgunluğumun sebebi aslında ev işleri dağınıklık filan da değil,sabah 6 buçukta çıkıp işe 2 saatte geliyorum akşam da aynı. Trafik yüzünden sağlığım bozuldu. Bir de beynen yorgunum

ay çok zor ya ben 20 dk yürüyorum işe diye uzak uzak diye ağlaşıyorum. utandım şu an kendimden :KK43:
Allah yardımcın olsun trafik insanı beyin olarak da fiziksel olarak da yorar haklısın.
aldıklarımı yerine koycam inş..
en azından bunu yaparak başlıycam söz kendime :)

:KK70:o zaman plan yapacaksin..isiniz 5 de bitiyordu galiba...benim esimde o saatte eve gelir ve en gec 19.30 da toplanir yemek soframiz...istisnalar olsada genelde boyle.
Sonra masayi toplariz.esim masayi tezgaha tasir ben direk makinaya.esim masa ortusunu falan duzeltir ben ocagi silerim..bayat ekmek kaldiysa posetleriz kedi evi icin ayiririz...sonra cay koyarim mutfakta esimle karsilikli cay sigara keyfi yapip gunun sohpetini ederiz:KK14:
Hoooppp ben calisma odama gecerim sonra gece boyunca ders calisiyorum.esimde yalniz takiliyor film izliyor:KK61:

Neyse ins gecici sure bunlar.
Bunlari neden detayli yazdim..planliyiz.mesela ben tezgahta bulasik varken hic bisey yapamam.illa onlar temizlenir..banyoya girdigimde banyo lavobosuna camasirsiyu dokerim cikincada akitirrim yeri siler oyle cikarim.yani ufak seylerle evimiz hep toplu.bence sizde bunun ustesinden cok rahat gelirsinz:KK200:bosvermislik insani bunalima sokar belli bi sure sonra..yasadum biliyorum:KK66:

çok özendim şu an.
ben genelde yemekten sonra yarım yamalak topluyorum ya da tezgahın üstüne bırakıp amann sabah toplarım diyorum.
kendime not: mutfak yemekten sonra hemen toplanacak.
mesela 2 gün önce domestos u çıkardım banyoya koydum lavaboyu temizlicem güya. 2 gündür öyle banyoda yerde duruyo domestos şişesi! her sabah görünce bugün işten gelince yapıcam diyorum. eşim de gülüyor yav he he yaparsın diye ! :mad:

havalardan bacım hepimiz sıkıldık gari. normalde bu havalarda üzerimizde tiril tidil kıyafetler elimizde meyve kokteyli salınmamız gerekiyor ama 3 haftadır yağış kasvet

şu an üstümde hırkayla oturuyorum biliyor musunnnnn :KK61:

peki uzun sürüyor mu kanamaların bence hiç vakit kaybetmeden doktara gitmelisin. vucudunda morluk falan var mı

3-4 gün ama kahverengi damlalar halinde. ve beni artık korkutmaya başladı çünkü böyle şeyler olmazdı hiç bana.
gidicem doktora. 3 kere devlet hastanesine gittim bi vajinal muayene bi smear yapmadılar. çocuk doğur dedi onun yerine :KK51: özele gidicem şu aybaşında maaşımı bi alayım.

yahu utanıyorum buraya yazmaya,benımki depresyon sebebını bılıyorum,işe ölüm geliyor,cenazem,bir kıyafeti bir gün gıyeırm,ama bu araalr ıkı gün gıyorum,anlayın yanı durumu,yüzüme yatarken krem sürmuyorum,
Yalnız yatarken krem sürmeyince ne oluyo ki?
Ben hayatımda hiç gece krem sürmedim de :KK45:

X