- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi zeytinagaci
ay deme kız solgarı da duydum hatta bebek için de faydası varmış deneyecektim.
gene dene :) belki ona yarıyordur.
vitaminler enerji vermezmiş öyle diyorlar.
acaba enerji içeçeği mi içsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay deme kız solgarı da duydum hatta bebek için de faydası varmış deneyecektim.
Yalnız yatarken krem sürmeyince ne oluyo ki?
Ben hayatımda hiç gece krem sürmedim de
sabah yüzümü yıkayıp dişimi zor fırçalıyorum valla krem şöyle dursun :)ben de :/
gece kremi diye bi şey var ama belki de gereklidir adeninannesi. :)
ben gündüz sürmeye üşenmeyeyim gecesi kusur kalsın
:) çok şekersın ya,yüzüm kuru,krem sürmesem makyajda olmuyor,fontoten falan,pul pul yüzüm oluyorYalnız yatarken krem sürmeyince ne oluyo ki?
Ben hayatımda hiç gece krem sürmedim de
Kanamalarin ile ilgili kadin doguma gitmelisin. Bu kan kaybi da halsiz birakiyor olabilir.benim başım dönmüyor (sadece çok sıcaklarda döner, tansiyonum düşük olduğu için) başım da ağrımaz ama yine de ben bi check up niyetine bütün tahlilleri yaptırsam mı ki?
bi de kızlar benim zamansız kanamalarım oluyor son 6 aydır.
doğum kontrol hapı yüzünden dedi doktor. (tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı üstten) bıraktım 2 ay yine kanamalarım oldu.
başka bir yönteme geçtim yine kanamalar devam. iyice saçmaladı vücudum. sürekli bi yerlerimden şikayet ettikçe eşim de huzursuzlanmaya başladı. düşünsenize her gün başka bi yerinde sorun çıkan bi kadın var evde. ay valla ben bıktım galiba kendimden.
kendime yeni bir ben lazım ya....
onu ertelememem gerektiğinin farkındayım. önceliğim kadın doğum ve kasık bölgemdeki bezeler.. teşekkürler :)Kanamalarin ile ilgili kadin doguma gitmelisin. Bu kan kaybi da halsiz birakiyor olabilir.
sana noldu qamze
derdim çok aslında ama kafama takmıyordum ya da takmadığımı sanıyordum.
depresyona girmeye bile üşeniyorum desemmm
bilmiyorum.
anneminp ölümcül bir hastalığı var.
onu biraz bilinçaltıma bastırmaya çok düşünmemeye, neden onun başına geldi diye sorgulamamaya çalışıyorum.
onun dışında evliliğimde, işimde mutluyum aslında.
Himm aciyi iceriye gommeye calisarak kendinize eziyet ediyor olabilirsiniz. Belkide yuzlesmeyw ihtiyaxiniz var. Bir psikiyatrist onerimi tekrar ediyorum.
Aynısını yaşıyorum.yemek yok temizlik yok.. Bide ben çalışmıyorum . Ama hiçbir şey yapasım gelmiyor. Çözümünü bulursan bana da bildir ltfnHatunlar,
Ben uyuşuk, tembel, eli ağır, patates çuvalı gibi bi kız oldum ya.
Nolur bana bi yardım edin.
25 yaşındaki bi insan gibi kıpır kıpır, enerji dolu değilim.
Hep yorgun, hep uykulu, hep uyuşuk ve her yerim ağrıyor. eşim sen çok çürük çıktın diye şakayla karışık bişeyler söylüyor. haklı ama. sürekli bi saçma hastalıklar oluyor. kasığımda beze çıkmıştı 15 gün antibiyotik kullandım. geçmedi, üstüne 2 tane daha çıktı. (hala ne oldukları belli değil) neyse o bitti adet dönemim geldi, o bitti başka saçma sapan problemlerim oldu. vs. vs. bi gün de ağrımayan yerim yok yani.
Evimle ilgilenemiyorum. Evim temiz düzenli değil. çamaşırlar yıkansa, ütüler kalıyor, yemek zaten hak getire. her gün tost, makarna falan yapıyoruz. pardon onu da eşim yapıyor. sabah kahvaltısı da hazırlamıyorum. karnı aç gidiyor işe zavallı eşim yoldan simit alıyomuş..
Kendimden de memnun değilim. kendimi çirkin hissediyorum bu aralar. saçımı, kıyafetlerimi sevmiyorum. 42 den 46 kiloya çıktım herkes çok iyi oldu diyor, ben kendimi hantal hissediyorum.
Hiç bir işimi yetiştiremiyorum.
Akşamları 22.30 gibi uyuyorum. sabah 8 de uyanıyorum.. ama o kadar yorgun oluyorum ki akşam 5.30 da eve gittiğimde koltuğa bi oturuyorum. daha da kalkamıyorum. işim de bazen çok yoğun bazen çok rahat.
her gün plan yapıyorum bugün şunları yapıcam diye, sonra hepsi yalan oluyor.
kısacası İMDATT.. 25 yaşında böyleysem 10 sene sonra yerimden bile kalkamam ben.
bu konuda tek farkimiz. Sizin 46, benim 61 kilo olusum..baska hersey ayni..Hatunlar,
Ben uyuşuk, tembel, eli ağır, patates çuvalı gibi bi kız oldum ya.
Nolur bana bi yardım edin.
25 yaşındaki bi insan gibi kıpır kıpır, enerji dolu değilim.
Hep yorgun, hep uykulu, hep uyuşuk ve her yerim ağrıyor. eşim sen çok çürük çıktın diye şakayla karışık bişeyler söylüyor. haklı ama. sürekli bi saçma hastalıklar oluyor. kasığımda beze çıkmıştı 15 gün antibiyotik kullandım. geçmedi, üstüne 2 tane daha çıktı. (hala ne oldukları belli değil) neyse o bitti adet dönemim geldi, o bitti başka saçma sapan problemlerim oldu. vs. vs. bi gün de ağrımayan yerim yok yani.
Evimle ilgilenemiyorum. Evim temiz düzenli değil. çamaşırlar yıkansa, ütüler kalıyor, yemek zaten hak getire. her gün tost, makarna falan yapıyoruz. pardon onu da eşim yapıyor. sabah kahvaltısı da hazırlamıyorum. karnı aç gidiyor işe zavallı eşim yoldan simit alıyomuş..
Kendimden de memnun değilim. kendimi çirkin hissediyorum bu aralar. saçımı, kıyafetlerimi sevmiyorum. 42 den 46 kiloya çıktım herkes çok iyi oldu diyor, ben kendimi hantal hissediyorum.
Hiç bir işimi yetiştiremiyorum.
Akşamları 22.30 gibi uyuyorum. sabah 8 de uyanıyorum.. ama o kadar yorgun oluyorum ki akşam 5.30 da eve gittiğimde koltuğa bi oturuyorum. daha da kalkamıyorum. işim de bazen çok yoğun bazen çok rahat.
her gün plan yapıyorum bugün şunları yapıcam diye, sonra hepsi yalan oluyor.
kısacası İMDATT.. 25 yaşında böyleysem 10 sene sonra yerimden bile kalkamam ben.