üst komşu

Yaparsa yapsın. Pis. Sonuçta polis her akşam onun kapısını çalacak. Biraz da o uğraşsın.

Bunlari belalti vuracaksiniz. Sakin bir sekilde " baksaniza bizden oncekide sikayetciymis. Ne yapacaksiniz iste herkes anne baba olamiyor 3 tane cocugu kedi kopekte doguruyor onemli olan iyi egitebilmek duzgun yetistirebilmek.annelik egitimle olmuyorki size egitim vereyim diyeceksin sakin alayli bir sekilde. Ona o kuyruk acisi yeter. Arsizliga bak gel sen yetistir lafa bak senin çocuğunu ben neden yetistireyim uc tane doguracagina bir tane dogurasaydin iyi baksaydin

Komsunun ev sahibiyle görüştünüz mu ? Okurken cinnet geçirdim.

bize geldi yüzsüz yüzsüz gülerek gel sen eğit diyor , senin çocuğun benim haddim değil eğitmek dedim , eşini arayınca ezberlemiş gibi gelin eğitin ben eğitemiyorum diyor , durmazsa napiym bağlayacak halim yok diyor , oturup siz de oynasanız boyamaydı ,eğitici oyunlar vs diyorum oynamıyor diyor , siteye indirin diyorum yok götüremem diyor , bize yardımcı olmak istemiyor sadece eşek gibi katlanacaksın demeye getirdi yani , bir de evinde sürekli misafir 2-3 çocukta öyle geliyor ,5-6 çocuk tepemde ,sanki sesleri gürültüleri azmış gibi. Eşim bir gün dedi deprem oluyor galiba , yer titredi yok dedim üst kattakilerin gürültüsü adam bile şok oldu yani

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu sebeple ev sattim, psikolojim bozuldu. Birde o kadar hadsiz insanlar ki gırtlağına yapışmamak için insan zor tutuyor kendini.
Yakın zamanda taşınacaksaniz sabredin ama lojman çıkmazsa hemen taşının.

Çok güzel para cezaları var gürültünün artık 2025 de zamlandi gürültüyü tespit ettirin peşini bırakmayın ısrarlı olunca gelip sizin evden ölçüm yapıyorlar güncel ceza 8 bini geçti sanırım şu an tam bilmiyorum ceza gelince susarlar.Şu an vergiler olsun cezalar olsun şak kesiyor devlet tam zamanı .İmzaya apartmana gerek yok

İnternetten desibel fiyatlarına bile baktım yemin ederim , elimde sadece videoya çıkan kadar kanıt var tabi gerçekteki sesle telefona çıkan apayrı yine de çok geç saatler olduğu için dişe dokunur belki ..

Karakola başvurun ses ölçümü isteyin ısrarla burası önemli ısrarla ve evde en çok ses olan saati söyleyin bu yapılmak zorunda cimere yazabilirsiniz ses tespiti yapılmazsa ki yapılıyor biliyorum
bilmiyordum bunu , umarım ilgilenirler gerçekten ses tespitinin dibini sıyırır bunlar öyle sesleri geliyor ki haklı çıkacağıma çok çok eminim , daha önce bu durumu yaşadınız mı ?

evet yemin ederim gırtlağına yapışmamak için ağlıyordum sinirimden elimden bişey gelmiyor içim içime sığmıyor hiç bişey yapamıyorum diye , 5 ay oldu masraf yaptım tayinden geldik , 1 sene sonra gideceğiz şimdi taşınsam bi sene sonra bir daha taşınacağım 3 kere taşınmış olacağım 1,5 senede ama varımı yoğunu verip yine giderim çünkü gerçekten katil eder bunlar bizi , minicik bebeğimle kışın günü göze aldım her şeyi

Sitede oturuyorsaniz yonetime sikayet edeceksiniz, yonetimde bu sikayet kayit altina alinacak, polise de sikayet edeceksiniz, yine kayit altina alınacak sonra ev sahibini bulacaksiniz ve adama sozlesmesini hakli fesih sebebi vermis olacaksiniz.

Sanmiyorumki boyle edepsiz bir aile kira ve aidati duzgunce ödesin.

İnsan olmayan mustakil evde de yasamasin ya. Ben mustakil evdeyim. 5 yasinda erkek cocugum var. Yan evimde ogluma yasi yakin bir erkek cocugu da var ve duvarlarimiz bir. İnanin ne ben o cocugun sesinj duyuyorum ne onlar bizim. İnsan olan cocugunu da insan gb yetistiriyor.

Bebeğin rahatsızlığına çok üzüldüm Allah şifalar versin. Korkma çekinme ara polisi hatta dava aç avukat tut sen korktuçca yapacak

Benim üst daireme de çok temizlik yapan birisi geldi daha doğrusu anne oğul yaşıyorlardı oğlu evlendi eve gelin geldi evin düzeni hiç değişmedi. Bazen temizlik sesi beni de delirtir ama Max 20 dk sonra geçer süpürür kapatır ya da halı olmadığı için evlerinde bazen tak tak sesi gelir hele bir de gs maçı varsa izler gol diye seviniler ama dediğim gibi yani bir süresi var ve geçiyor.

Off ya çok sinir bozucu.
Kiraciymis madem ev sahibi ile gorusseniz böyle böyle anlatsaniz yardımcı olmaz mı acaba.

5, 9 ve 11 yaşında 3 çocuğu bir evin içinde birbirlerine kalıcı zarar vermeden büyütmek bile başarı. Zaten o yaştaki çocuklar dur yapma demekten anlamaz, 11 yaşındaki anlasa 5 ve 9 yaşındakiler çılgınlar gibi ses çıkartırlar. Büyük olasılıkla yalıtım da iyi değildir apartmanda.
Avukatım şikayetçi olsanız da süreç çok uzun, siz yarın çözülsün istiyorsunuz.
Çocuğunuzun ameliyatı nedeni ile hassas bir zamandasınız ama çocuğunuz da büyüyünce gürültü yapacak. Ve bu gürültünün 3 kat artığını düşünün.
Komşunuzun davranışı biraz umursamaz gözüküyor ama bu şikayetlerden artık kaşarlanmıştır, kendine böyle bir savunma mekanizması geliştirmiştir.

Sadece çocuk sesleri değil bu silkeleme olaylarını falanda kayıt altına alın. Sadece çocuk sesi için belki bişey yapmazlar ama süpürge sesleri silkelemeler falan bunlar farklı şeyler. Çocukla alakası yok eminim şikayetinizin ciddiyeti için önemli olucaklardır

kesinlikle öyle. Özellikle çocuk bu diyip çocuğu saldım çayıra mevlam kayıra yetiştirenlerin ve bunun arkasına sığınanlardan nefret ediyorım sizin gibi insanlara rast gelmek dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…