üst komşu

Psikolojiniz iyice bozulmadan bir şekilde taşının ordan..Huzur herşeyden mühim

Canınızdan kıymetli değil ama yeni taşınacağınız evde de alt üst komşunuzu araştırın

Te Teyzemi yıllar önce komşusu böyle çıldırtmış sonunda teyzem de kadının yeni yıkanmış beyaz tüllerine kahve fırlatmış. O deliyse ben daha deliyim diye anlatır hâlâ Tabii o zamanlar çamaşırlar asilinca alt komşuya uzanırdi, şimdi herkes ya içeri asıyor ya da kurutma makinası var

Kendi ev sahibinizle konuştunuz mu, sonuçta üsttekiler yüzünden belki de evi boş kalacak. Daha önceki oturanlar da aynını yaşamış. Yarın öbür gün evi satmaya kalksa komşu sorunu yüzünden değer kaybeder.

Konu sahibi naaptiiz? Bebeğiniz nasıl Üst kattaki görgüsüz ,adab_ı muhaşeretsizler ne durumda? Merak ettim çünkü aynilarindan bizim üstte de var ve 1,5 yılı aşkın oturuyoruz.Kizi ergen,oğulları 11 yaşında ama gelen seslerin sizden aşağı kalır yeri asla yok.Babalari denen odun da ,sürekli balkonda hoparlör acik telefon ile konuşuyor.Surekli ama,küfürlü vs.Onlarin üstünde de ortak ev sahibimiz oturuyor ,o da çok şikayetçi bu ailenin seslerinden.Gece 3 te çocuk koşup top oynuyor ,o derece.Kac kez söylendi kibarlikla ,lakin odun olunca karsinizdaki hava cıva.Ev sahibimiz yalnız kızıyla yaşayan bir kadin o yüzden pek bir etkisi olmuyor.Dilerim Allah tan maddi bir kaynak,fırsat versin de bize taşınalım bu evden

Bende de ayniydı evi satmaya calistim satamadım.Allah'a şükür bosandılar çocukları alıp gitti kimsenin bosanmasına sevineceğimi düşünmezdim.Cocuk osuuruk gibidir herkes kendikine tahammul eder cekmek zorunda degilsiniz polisten bor sey cikmasa bile belki cekinirler.Mesela somdi çocuklar babalarına geliyorlar kosmuyorlar çünkü adam uyarıyor kadın hiç bakmiyordu.Yani sadece cocuk degil sorun otorite

Bu yaşa kadar egitilememis, medeniyetsiz ve cahil insanları siz duzeltmezsiniz. Bütün uyarı ve konuşmalarıniz boşuna malesef. Cok ağır kanuni cezai yaptirimlar olmalı bu tipleri zapt etmek için. Bunlarla ugrastikca ancak cehaletleri ile bela çıkarırlar.

Evet katılıyorum, sorun sadece çocuk değil zaten ,ailelerin görgüsüz olması,çocukları üzerinde oto kontrolü bırakmış olmaları.Bizim üst katimizdaki çocuk 11 yaşında, gecenin 2 sine 3 üne kadar koşuyor,top oynuyor,sabahçı bir de okula gidiyor ,gelince uyuyor diye düşünüyorum .Çünkü sesler gece 9 da başlıyor, gece yarılarına kadar sürüyor.Anne baba da aynı odunlukta, sandalye çekme sesleri son ses,balkonda hoparlör ile bütün özetlerini konuşuyorlar,kadin atanamamış öğretmenim, egitimciyim diyor.Birakin çocuğunu egitmeyi ,kendilerini egitememisler daha.cok doluyum ben de..

Bu görüşe de katılıyorum,bela hepsi bunların, hepsi aynı zaten.Bizden gelmiyor ,çocuk uyuyor yalanı, gidin müstakile çıkın söylemi .Hepsi mi aynı olur bunların, bunların hepsini bi apartmana tıkıcan, olay çözümlenecek.

Bunları yapıyor küfür ögrenir diye dısarı salmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…