• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

evet 2-3 kere apartman grubuna yazdık tanımıyorduk daha , sonra kadın geldi benim çocuğum yaramaz yapacak bişey yok dedi ,güzelce kibarca anlattım izah ettim , bi kere de telefonda rica minnet konuştum cevabı kira ödüyorum istediğimi yaparım işine bak yürü özgürsün git polis çağır umrumda değil digor
Evet kültürsüzsünüz ve kıtsınız yapacak bişey yok deseydiniz yani polis ne yapar ki uyarır gider ev sahibi yapması gerekeni yapacak. Siz de kira ödüyosunuz huzur içinde yaşama hakkınız var olmuyosa taşının bence

2 çocuğum var şükür daha alt komşu bi gün bile sesiniz geliyor demedi bize..
Akşam tepşnme top oynama gürültü çıkaracak herhangi birşey yasak.
Kendileride biliyor artık.
ki 4 ve 7 yaşındalar.
Komşu yaşıyor rahatsız olurlar anne diyorlar.
Zaten 3 e kadar okuldayız hepimiz.
Geldiklerinde yemek yer biraz oynarlar resim yaparlar.
saat 9 gibi yatarlar.
bu çocuklar okulada mı gitmiyor
Disiplin ailede başlar. Biz de ses yapmayın komşular rahatsız olur kul hakkına gireriz denilerek büyütüldük. Bu yaşta hala ses yapmamaya dikkat ederiz. Sesleri taa aşağıya gittiğine göre evde ciddi bir ses var, anne babalarının bu sese rahatsız olup çözüm araması lazımdı. Nasıl başları ağrımıyor ilginç

ev sahibinin numarasını bulamıyoruz , yöneticiye söyledik samimiler belki ondan vermek istemedi bilemiyorum ama bunlar çok çirkef sanmıyorum ki korksun
Size evi satan emlakçıyı arayıp sorun, o bilir numarasını. Sizden önceki kiracı da bu sebeple evden çıkmış olabilir. Gerçi bu durum ev sahibinin işine de geliyor olabilir, neticede her yeni kiracıya zamlı fiyattan veriyordur evini. Ama yine de denemekten zarar gelmez; hakkaniyet sahibi biriyse şayet bu konuda yardımcı olmaya çalışabilir.

Geçenlerde, gürültü yapan komşuya 11 bin tl para cezası kararı çıkarıldığını okumuştum. Çevrenizde tanıdık bir avukat varsa, detaylarını ögrenebilirsiniz.

Maalesef insanlarda ar namus haysiyet kalmamış. 4 senedir yaşadığım ev yeni bina olarak taşındık. Hayatımda ilk kez bir evde yukardaki komşunun ışık açma kapama sesini duyuyorum. Böyle bi saçmalık olabilir mi. Duvarlar kâğıttan beter. Ülkede hiçbir alanda düzenleme denetleme yapılmıyor mu anlamıyorum. Yalıtımı geçtim sıva bile yapılmamış heralde. Ben gürültüye dayanamayıp onlar tepindiği sırada son ses müzik açıyorum onlar da rahatsız oluyor.
Bir ara ben de merkezi bir yerde güzel bir evde birkaç gün kalmıştım. Yan dairedekilerin masayı çekmesinden tut hafif sesini yükseltmelerine kadar her seslerini duyuyordum. Öyle bir evde insanın akıl sağlığı kalmaz. Ev de eskiydi ilginç geldi bana. Bazen duvarları çok ince yapıyorlar.

Boyle bir durumu bende yasadim her uyarima ragmen daha fazla gurultu yapiyordu cirkef kadindi delirmek uzereydim cirkefke cirkef olmak lazim dedim onada ben huzur vermedim yuksek ses muzik vurmalar tepinmeler bana huzur vermiyorsa onada olmayacak ben yoruldum ses yapmaktan o yorulmadi kac kere polis geldi degisen bir sey olmadi tasindim kurtuldum malasef ki tasinmaktan baska cozum yok cok cok zor Allah yardim etsin

selam hanımlar artık gerçekten buraya cinnetin eşiğinde yazıyorum
5 ay önce tayin olduk annemle aynı sitenin içinde karşı bloğuna taşındım bebeğimde olduğu için bizim için çok iyi oldu yakın olmak
Geldiğimizden beri üst komşu denilen bela yüzünden psikolojimiz bozuldu, 3 çocuğu var 5-9-11 yaşları çocuklara dur demeden eğitmeden büyütmüş,gece 1 e kadar sesleri asla bitmiyor, ellerindeki eşyayı sürekli tak tak yerlere vuruyorlar ,evde top oynuyorlar , tepinme , koltukların üzerine çıkıp sırayla atlama, boğuşma çığlık çığlığa bağırarak koşup atlama , güm güm kapıları tekrar tekrar çarpma , ne ararsanız var , çocuktur tabiki oynar koşar ama sabah 8,5 gibi başlıyorlar gece 1 e kadar çocuklar asla durmuyor, kadında 12.30 a kadar bekleyip o saatte bulaşık yıkayıp temizlik yapıyor eşya çekiliyor takır tıkır sesler dolap çekmece kapakları sesleri asla bitmiyor lavoba banyo tuvalet yıkıyor ,1,30 a kadar bu şekilde bazen de elektrikli süpürge açıyor .

apartman grubundan yazdık,eşim kocasını aradı telefonu kapatır kapatmaz yine aynı devam ediyorlar , bebeğimizin de olduğunu söyledik , hani hiç çekinme utanma yok , bağırıp dur dediğini bile duymuyoruz asla her ses geliyor duyulur yani , defalarca böyle uyardık en son cinnet geçirip tavana vurdum eşimle evde tartışınca biraz sesleri kesildi

ertesi gün kadın konuşmaya bize geldi , sen takıntılısın galiba bebeğin uyanacak diye diyor ????
içeriye aldım güzelce konuştum gürültünüz çok gelmese kimse yüz göz olmaz ama bizi de anlayın hiç durmuyor dedim sürekli eşya çekiyorsunuz diyorum ben temizlik yapıyorum mecbur diyor , benim çocuğum yaramaz yapacak bişey yok senden önceki de çok sorun yaptı ,hatta çocuğumla kendi konuştu yine değişmedi ben sana bunu söylemeye geldim diyor , yani bana bir daha sakın rahatsız olma biz böyleyiz çekmek zorundasına getirdi lafı , geçen gün duvara vurunca misafirleri gece 12 de kalkmak zorunda kalmış ayıp oldu diyor ????ben dedim bize de ayıp oluyor ama hiç onu sorun etmiyorsunuz.. işine gelmiyor , arada enerjisini atmak için em azından siteye çıkarsanız dedim , yazdan beri çocuklar siteye inmiyor çünkü küfür öğrenirmiş götüremezmiş , sadece komşu çocuklarını topluyor 5-6 çocuk tepemde tepiniyor Özgür bir şekilde .

.en son numarasını verdiğinde ben bir gün aradım “x hanım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok gürültü gelmese aramazdım ama çok ses geliyor sesiz olur musunuz saat gece 11 diyorum , ben buraya kira ödüyorum çekmek zorundasın hadi yürü işine gelirse diye azarlıyor , illa kötü mü olalım polis mi gelsin dedim istediğini yap hadi işine bak diyor , eşim kocasını aradı ,senin karın bizi tehdit ediyor diyo ??? Çocuğumuzu gel sen eğit , öldürecek halim yok diyor !!!

Yani ne yaparsak yapalım olmuyor , geçen gün 1 de süpürge açınca tavana vurdum ikaz amaçlı tepinmeye başladı kadın , ben de tavana vurmaktan hoşlanmıyorum ama iletişim fayda etmiyor , polis çağırmak istiyorum ama uyarıp gidecek evi başıma yıkacak , bebeğimin doğuştan bir rahatsızlığı var çok ciddi bir ameliyat geçirebilir kontrollere gidip geliyoruz zaten zorlu bir süreçteyim , zaten uykusuzum bunların yüzünden de asla uyuyamıyorum , gerçekten canımızdan bezdik ,lojman çıkarsa taşınma durumumuz var o da biraz süreç alacak evin her dakikası bana işkence gibi , gerçekten katil olmamak için zor tutuyorum kendimi , cevapları o derece cinnet geçirtiyor .. 1,30 dan önce asla uyuyamıyoruz ,lütfen bu şekilde olup çözüm bulan , polisle ceza yazdırabilen varsa cevaplar mısınız kafam kaldırmıyor gerçekten bunalıma girdim , sabahtan beri çocuklar evi başıma yıkıyor gündüz ses yapabilir ama bu kadar değil ya cidden kul hakkı ya.. savcılığa versem takipsizlik çıksa o zaman da yapacak bişeyimiz kalmayacak .. şimdi ne yaparsak yapalım umursamadan devam ediyorlar yani ..
Ben şuanda birebir aynısını yaşıyorum,iki senedir evde kulaklıkla geziyorum,gece yatarken kulak tıkacı kullanıyorum,karı koca öğretmenler yaşlarıda var ama bir eğitimci olarak bu kadarmı eğitimsiz olunur,topuklu terlik giyiniyor gece 3 e kadar evde dolaşıyor,kapıları çarpıyor ve çok enteresan akıl sır ermez surekli hiç durmadan mobilya çekiliyor evde,oğlu var bi tane akülü arabamıdır nedir sürekli onu kullanıyor,yöneticiye söyledik diye kapımıza geldi kavga ettik,sürekli bu şekilde olunca artık pes ettik çıkamıyoruzda kiralar pahalı,nakliye fln derken imaknsız yani,sırf adam kavgaya geldi diye kadın daha fazla cesaretlendi daha çok gürültü yapmaya başladı korktuk fln sandı heralde,allah önce akıl sağlığı versin biz zannediyoruzki herkes sağlıklı ama öyle değil,edep,terbiye,genel bir ahlak anlayışları yok,bunları kim yetiştirmişki bunlardan ne bekliyoruz,çok eğitimsiz insan var.

Cok buyuk sorun boyle insanlar. Benim annemlerde kirada oturdukları dönemde bu problemi yaşadılar. Kadin o kadar cirkefti ki birde ses dışında üstten su dokuyordu sofra sirkeliyordu. Bir gün annemin balkona kurutmaliklarini asmıştı kurusun diye üzerine su dokmustu. Afedersiniz kocasının ic camasiri bile iki üç güne bir annemlerin evinin balkonuna düşüyordu. Artik o kadar illallah ettiler ki ev alıp taşındılar. Konuşmakla da birsey çözülmüyor. Defalarca konuştu annemler komşu değilmişiz biraz hosgor beni diyip duruyordu. Kiz kardeşim sınava hazırlanıyordu, gece saat 12 de bile güm güm güm sesler kosma sesleri hem biz hem yan daireleri cok sikayetciydi.

Cok buyuk sorun boyle insanlar. Benim annemlerde kirada oturdukları dönemde bu problemi yaşadılar. Kadin o kadar cirkefti ki birde ses dışında üstten su dokuyordu sofra sirkeliyordu. Bir gün annemin balkona kurutmaliklarini asmıştı kurusun diye üzerine su dokmustu. Afedersiniz kocasının ic camasiri bile iki üç güne bir annemlerin evinin balkonuna düşüyordu. Artik o kadar illallah ettiler ki ev alıp taşındılar. Konuşmakla da birsey çözülmüyor. Defalarca konuştu annemler komşu değilmişiz biraz hosgor beni diyip duruyordu. Kiz kardeşim sınava hazırlanıyordu, gece saat 12 de bile güm güm güm sesler kosma sesleri hem biz hem yan daireleri cok sikayetciydi.
ben zaten silkeleme su dökme falan umursamıyorum yeter ki seslerinden kurtulalım , kaç kere ekmek kırıklarını temizledim eve silkelemişti , silkelemeyin diyorum biz hep burdan silkeliyoruz diyor 🤦‍♀️ o kadar çirkefler ki hangi birini söyleyeceğimi şaşırıyorum ,tv sesleri bizim evimizde az sesleri barmış gibi , hangi kanalı izlediklerini bile biliyoruz

ben zaten silkeleme su dökme falan umursamıyorum yeter ki seslerinden kurtulalım , kaç kere ekmek kırıklarını temizledim eve silkelemişti , silkelemeyin diyorum biz hep burdan silkeliyoruz diyor 🤦‍♀️ o kadar çirkefler ki hangi birini söyleyeceğimi şaşırıyorum ,tv sesleri bizim evimizde az sesleri barmış gibi , hangi kanalı izlediklerini bile biliyoruz
Allah yardımcınız olsun zaten bebeğinizin rahatsızlığı da varmış keşke herkes insan olabilse. Siz çirkeflesmeyw çalışsanız da bunlarla bu şekilde basedemez kendinizi yipratirsiniz. Şuan yasal olarak napilabilir bilmiyorum eger etkili bir çözümü yoksa bile polis görmeleri belki biraz kendilerine çeki düzen vermelerini sağlayabilir.

selam hanımlar artık gerçekten buraya cinnetin eşiğinde yazıyorum
5 ay önce tayin olduk annemle aynı sitenin içinde karşı bloğuna taşındım bebeğimde olduğu için bizim için çok iyi oldu yakın olmak
Geldiğimizden beri üst komşu denilen bela yüzünden psikolojimiz bozuldu, 3 çocuğu var 5-9-11 yaşları çocuklara dur demeden eğitmeden büyütmüş,gece 1 e kadar sesleri asla bitmiyor, ellerindeki eşyayı sürekli tak tak yerlere vuruyorlar ,evde top oynuyorlar , tepinme , koltukların üzerine çıkıp sırayla atlama, boğuşma çığlık çığlığa bağırarak koşup atlama , güm güm kapıları tekrar tekrar çarpma , ne ararsanız var , çocuktur tabiki oynar koşar ama sabah 8,5 gibi başlıyorlar gece 1 e kadar çocuklar asla durmuyor, kadında 12.30 a kadar bekleyip o saatte bulaşık yıkayıp temizlik yapıyor eşya çekiliyor takır tıkır sesler dolap çekmece kapakları sesleri asla bitmiyor lavoba banyo tuvalet yıkıyor ,1,30 a kadar bu şekilde bazen de elektrikli süpürge açıyor .

apartman grubundan yazdık,eşim kocasını aradı telefonu kapatır kapatmaz yine aynı devam ediyorlar , bebeğimizin de olduğunu söyledik , hani hiç çekinme utanma yok , bağırıp dur dediğini bile duymuyoruz asla her ses geliyor duyulur yani , defalarca böyle uyardık en son cinnet geçirip tavana vurdum eşimle evde tartışınca biraz sesleri kesildi

ertesi gün kadın konuşmaya bize geldi , sen takıntılısın galiba bebeğin uyanacak diye diyor ????
içeriye aldım güzelce konuştum gürültünüz çok gelmese kimse yüz göz olmaz ama bizi de anlayın hiç durmuyor dedim sürekli eşya çekiyorsunuz diyorum ben temizlik yapıyorum mecbur diyor , benim çocuğum yaramaz yapacak bişey yok senden önceki de çok sorun yaptı ,hatta çocuğumla kendi konuştu yine değişmedi ben sana bunu söylemeye geldim diyor , yani bana bir daha sakın rahatsız olma biz böyleyiz çekmek zorundasına getirdi lafı , geçen gün duvara vurunca misafirleri gece 12 de kalkmak zorunda kalmış ayıp oldu diyor ????ben dedim bize de ayıp oluyor ama hiç onu sorun etmiyorsunuz.. işine gelmiyor , arada enerjisini atmak için em azından siteye çıkarsanız dedim , yazdan beri çocuklar siteye inmiyor çünkü küfür öğrenirmiş götüremezmiş , sadece komşu çocuklarını topluyor 5-6 çocuk tepemde tepiniyor Özgür bir şekilde .

.en son numarasını verdiğinde ben bir gün aradım “x hanım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok gürültü gelmese aramazdım ama çok ses geliyor sesiz olur musunuz saat gece 11 diyorum , ben buraya kira ödüyorum çekmek zorundasın hadi yürü işine gelirse diye azarlıyor , illa kötü mü olalım polis mi gelsin dedim istediğini yap hadi işine bak diyor , eşim kocasını aradı ,senin karın bizi tehdit ediyor diyo ??? Çocuğumuzu gel sen eğit , öldürecek halim yok diyor !!!

Yani ne yaparsak yapalım olmuyor , geçen gün 1 de süpürge açınca tavana vurdum ikaz amaçlı tepinmeye başladı kadın , ben de tavana vurmaktan hoşlanmıyorum ama iletişim fayda etmiyor , polis çağırmak istiyorum ama uyarıp gidecek evi başıma yıkacak , bebeğimin doğuştan bir rahatsızlığı var çok ciddi bir ameliyat geçirebilir kontrollere gidip geliyoruz zaten zorlu bir süreçteyim , zaten uykusuzum bunların yüzünden de asla uyuyamıyorum , gerçekten canımızdan bezdik ,lojman çıkarsa taşınma durumumuz var o da biraz süreç alacak evin her dakikası bana işkence gibi , gerçekten katil olmamak için zor tutuyorum kendimi , cevapları o derece cinnet geçirtiyor .. 1,30 dan önce asla uyuyamıyoruz ,lütfen bu şekilde olup çözüm bulan , polisle ceza yazdırabilen varsa cevaplar mısınız kafam kaldırmıyor gerçekten bunalıma girdim , sabahtan beri çocuklar evi başıma yıkıyor gündüz ses yapabilir ama bu kadar değil ya cidden kul hakkı ya.. savcılığa versem takipsizlik çıksa o zaman da yapacak bişeyimiz kalmayacak .. şimdi ne yaparsak yapalım umursamadan devam ediyorlar yani ..
Bizim apartmanda vardı böyle bir sorunlu, laf anlatmaya çalışmayı kestik her seferinde polisi gönderdik kapıya kesti sesini.
Yönetime de kibar kibar gitmeyin isteyin ev sahibinin numarasını davayla falan tehdit edin. Deliye deli olcan azcık

Biz polisi defalarca aradık üst komşu nedeniyle zamanında (10 yıl olmuştur) birinde bile gelmediler. Hatta komşunun eniştesi polismiş bir keresinde babam ikaz için yukarı çıktığında ben polisim sen kim oluyorsun diyip üstüne yürümüştü. Güzel ülkemiz <3
Görevi kötüye kullanmak bu herhalde 🤦🏻‍♀️ bu ülkede biri işini düzgün yapsa hiç sorun olmayacak aslında da işte

Adam kimdir necidir diye facebooktan bakınca milletvekili ile fotosu var (ben tanıyamadım ama ) ona mı güveniyorlar anlamadım , ya da daha önce polis geldiyse bişey yapmamışsa ona güveniyor , bizim ev sahibimiz yurt dışımda emlakçı ilgileniyor , bi bizim emlakçıya soracağım ev sahiplerini tanıyor mu diye
Arkası sağlam diye bu kadar rahatlar demek ki 🤦🏻‍♀️

Valla ben olsam üst kattakilerin her pislik hareketini videoya alır veririm sosyal medyaya. Emlakciyida ararim ev sahibinin numarasını versin, adamla da oyle sakin sakin konuşmam. Derim ' ya çözüm bul ya da depozito+ taşınma masraflarimi karsila, başka eve geçeceğim. 'Diğer türlü açarım davayı ev sahibine.

Sizin gibi insanlara rast gelmek isterim cidden , 9-11 yaşındaki gidiyor inanamıyorum 1-1,30 arası yatıyorlar gece ,sbaahçılar bir de ,12 de evde oluyorlar ,zaten onlar gelene kadar kadının temizlik sesi ve küçük çocuğun evi başıma yıkması yetiyor
Böyle cahil,bencil insanlarla yaşamak çok zor.
Neyse ki kendi eviniz değil,aynı siteden ev boşalırsa oraya geçebilirsiniz.
başka çözüm var mı ki.
Defalarca konuşmuşsunuz kar etmemiş.
bi kere kapıöa böyle bişey için gelince ekstra dikkat ederdik eşimle.
Gürültü yapmayı seven müstakilde yaşasın.
Ayıp yahu

Böyle cahil,bencil insanlarla yaşamak çok zor.
Neyse ki kendi eviniz değil,aynı siteden ev boşalırsa oraya geçebilirsiniz.
başka çözüm var mı ki.
Defalarca konuşmuşsunuz kar etmemiş.
bi kere kapıöa böyle bişey için gelince ekstra dikkat ederdik eşimle.
Gürültü yapmayı seven müstakilde yaşasın.
Ayıp yahu
geleli buraya 5 ay oldu , bizim bu şehirde 1 yılımız var ,yeni gelmemize rağmen tayin olmamız gerekiyor , şimdi lojman çıkarsa taşınırsam 2. Taşınmam , tayin gelirse de 3. Taşınmam olacak 1,5 yıl içinde , bunlar yüzünden bir sürü masrafa girmiş olacağım , ben de şu an çalışmıyorum insan şu günahın altına nasıl girer ya

Valla ben olsam üst kattakilerin her pislik hareketini videoya alır veririm sosyal medyaya. Emlakciyida ararim ev sahibinin numarasını versin, adamla da oyle sakin sakin konuşmam. Derim ' ya çözüm bul ya da depozito+ taşınma masraflarimi karsila, başka eve geçeceğim. 'Diğer türlü açarım davayı ev sahibine.
hepsini videoya aldım , emlakçı aynı emlakçı mı bilmiyorum bugün ararım adamı , ev sahibini bulmak mesele ama adam çıkarsa bile bunlar asla çıkmaz görüyoruz hep kiracadannyana hukuk , ben dava açmaktan çekinmiyorum da onların lehine sonuç gelirse o zaman yapılacak hiç bişey kalmıyor onun için çekiniyorum çünkü son kozum o kalıyor

hepsini videoya aldım , emlakçı aynı emlakçı mı bilmiyorum bugün ararım adamı , ev sahibini bulmak mesele ama adam çıkarsa bile bunlar asla çıkmaz görüyoruz hep kiracadannyana hukuk , ben dava açmaktan çekinmiyorum da onların lehine sonuç gelirse o zaman yapılacak hiç bişey kalmıyor onun için çekiniyorum çünkü son kozum o kalıyor
Siz kendi ev sahibiniz ile muhatap olun bence. Sonuç olarak üst kattakiler sorunlu ve siz rahatsızsaniz ev sahibiniz ya sorunu çözmeli ya da taşınma masrafınızı karsilasin taşının. Neden masraflar sizin üstünüze kalsin?

Siz kendi ev sahibiniz ile muhatap olun bence. Sonuç olarak üst kattakiler sorunlu ve siz rahatsızsaniz ev sahibiniz ya sorunu çözmeli ya da taşınma masrafınızı karsilasin taşının. Neden masraflar sizin üstünüze kalsin?
adam yurtdışında yaşıyor ve emlakçı yapıyor tüm işlerini ,ev sahibi burada olsaydı direkt onu muhattap edecektim ama adamla iletişim sık kuramıyoruz whatsap üzerinden uygun olduğu zamanlar sadece , bir de bebeğim hasta ameliyat durumu var saten yükümüz çok bunlar yüzünden harcayacağım masraf bu yoklukta çok zoruma gidiyor

kadına sessiz olur musunuz diyorum rica minnet ,gecenin 11 i bana bağırıyor kıçına kızgın şiş sokmuşlar gibi afedersiniz ama bazı insanlar eğitilmiyor ,sadece para cezası caydırır bence bunları onu da yazmazlar sanmıyorum
Bu tarz insanlar kibarlıktan anlamaz. Her akşam polis çağırın. Bikaç gün inadına daha fazla ses yapar ama sonra konu komşudan utanır her gün her gün polis gelmesin diye durulur.

Bu tarz insanlar kibarlıktan anlamaz. Her akşam polis çağırın. Bikaç gün inadına daha fazla ses yapar ama sonra konu komşudan utanır her gün her gün polis gelmesin diye durulur.
eminim komşulara da çıt sesinde rahatsız olup tavana vuruyor diye şimdiden benim dedikodumu yapmıştır ,ben kimseyi tanımıyorum görüşmüyorum da. Yapacak tek şey polis çağırmak zaten her halükarda rahatsız ediyor elim kolum bağlı

Back
X