üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman Yok boşver bidaha senin adın çıkar bu varoş tipler üste çıkar hep,sen oklavaya kuvvet vurdur gitsin

oklava kalmadı evde annem vururken kırdı da vileda sopası var demirden onu sürtüyorum tavana çok gıcık bir ses çıkıyor da paso bunla uğraşmak istemiyorum yaaaaaa kendi işim gücümle uğraşayım yani sapık gibi onların sesine tepki vermek istemiyorum robot gibi.

annemlerin yazlık düşüncesi vardı zaten bi çıtlattım şimdi belki kredi vs ile alırlar da sınavıma kadar orada otururum sonra da zaten annemler de sıkıldı bu evden taşınırız hepimiz.

Valla o takıntılı komşudan benim altımda da var.Gerçi benim için komşunun k si bile olamzda...yeni taşındım 1 yılda bin kere şikayete geldi.Bütün psikolojimizi bozdu. Misafirlerim bile bıktı. Telefon çaldığında yine mi o kadın diyolar.Kendisi daha önce oturduğu evde de üst katındaki çocuklara takmış,burda da bana taktı. Kendisininde çocuğu var halbuki.Ama anlayış sıfır maalesef.Buraya taşınmadan 12 sene bir apartman dairesinde oturdum bir kişi gürültü yapıyosunuz diye şikayete gelmedi.Demek ki sorun kendisinde.Ona göre kendisi çok mükemmel anne,başkasının çocuğu kötü terbiyesiz.Birde utanmadan benim anneliğime laf eder. Benim altımda bekarlar oturuyordu sabahlara kadar gitar çalıp şarkı söylüyolardı içiyorlardı ama gençtir dedik alttan aldık.Sınuçta birbirimizi kırmadan tatlı tatlı ayrıldıık.Ama bu kadın huzur filan bırakmadı bizde.Sabrımı öyle bir zorluyor ki bakalım nerde patlak vericek.Ev alma komşu al diye boşuna dememişler.Allah korusun böyle insanlardan.

Eşi kızıyor galiba temizlik yapmasına. Erkekler de sevmez malum temizlik sesini. Adamla konuşmayı denediniz mi? Durumunuzu anlatın belki engel olur kadına. Bir iş, uğraş bulur. Belli ki biri durdurunca yapmıyor temizliği. Sizi ciddiye almıyor olmalı.

eh muhtemelen kızıyordur da adam da bıkmış. evde tv bile yok kadının annesinde tv izliyor adam öyle geliyor eve. valla bilmiyorum ben tanımıyorum annemler konuşur mu kocasıyla muhabbetleri var mı ama kadının annesi bile bıkmış durumda. diyorum 2 psikiyatr kardeşi var ikisi kardeşlerine yardımcı olmaz mı? olmak istemişlerdir illa ama demek ki herkes illallah etmiş.

beni ciddiye almıyor zaten çocuk görüyor muhtemelen aslında yaşım da 30 ama işte naparsınız.

ben artık hastalanır da bırakır diye umut ediyorum 50 yaşında kadın her gün temizlik yapamaz heralde

şimdi anneme sordum ev kadının üzerineymiş kocası içgüveysi bişi yapmaz dedi. :S

psikopata bağladım diyorsunuz yani!
Başka çare bırakmıyor böyle düşüncesiz insanlar ana habere konu olmaktan korkuyordum artık
Zaten gururlu insanlar bu konuyu kafasına takar ne biliym kadındaki umursuzluğu kaygısızlığı bi görün o bile çıldırma sebebi:)

Bizimki 65 70 var. Yani umudunuzu kırmak istemem ama yaşını beklemeyin. Eşine ulaşmaya çalışın. Evdeki süpürgeyi kaldırsınlar mesela. Bu duruma gelse annem ben kaldırırım. Yeri silmek için araç gereci filan da izinle veririm. Mesela koltuğu çekiyor demişsiniz ses yapmaması için aparatlar var onlardan kullanırım. Bunları aile üyelerine sunun onlar belki sizi dikkate alırlar. 2 eviniz var ikisine de oturamıyorsunuz üzücü.

işte onlar baş edemiyorlar artık bence.

üst katı da boş arada kira için gelip bakan insanlar oluyormuş onların ayak gürültüsünü anneme hayıflanmış bir de çok ses oluyor gelenlerden diye kendi gürültüsünü bi dinlese. inşallah şöyle tüm gün top oynayan 3 küçük oğlu olan bir aile gelir :))

2 evide satın müstakil bi ev alın. kimsenin gürültüsünü çekmek yok mis gibi huzurlu bi hayat

valla haklısınız ama müstakil evler iyi muhitlerde aşırı pahalı burda yetmez yine sanırım. arka semtlerde de güvenli olmaz diye korkuyorum. ama ben çok istiyorum inş çok para kazanır alırım bir gün. gerçekten kendi performansım çok artıcak hayat kalitesi önemli ya.

O dairenin sahibi kim? Takasa girmeyi teklif ettiniz mi hiç?

Allah sabır versin canım öyle insanlar müstakil hatta etrafı bile geniş bahçeli bi evde otursun ki onlarda rahat etsin insanlarda

Çirkef ile çirkef olacaksın. Mesela gece uyumuyorlarsa gündüz uyuyordur. Uyudugu saatleri kestireceksin tavanı supureceksin.

O boş evde de mesela kadinin kapısına yağ, kedi çişi falan öyle şeyler sür. Ya da al bir milyoncudan bir parfüm kır kapısında. Kafayı yesin

Allah sabır versin canım öyle insanlar müstakil hatta etrafı bile geniş bahçeli bi evde otursun ki onlarda rahat etsin insanlarda

keşkeeee bazen bağırıyorum banyodan müstakil eve taşının diye ama

valla ben kendim bakıyorum bizim için şimdi ama ne kira ne satılık bizim geçebilceğimiz durumda değil çok pahalıymış.

evet ben gündüz çok sessizimdir muhtemelen gündüz uyuyor yani çalışıyor olsa sabaha kadar dolanamaz evde.

bugün gürültü yapıyorum bakalım kapıyı falan çarpıyorum tavanı süpürdüm ben de.

de başımı belaya sokcak bişi yapamam suç teşkil etcek bişi yapamam yani o riski alamam.

Üst komşunun kapısında yere bir cam sise zeytinyağı şişesini elimden kaydı tüh diye kır. Ortak alan sonuçta sonra da süpür yalandan temizle. Hatta komsuya ben çok mahcup oldum kusura kalma sen dur ben temizleyeceğim diyip eve git tabiri caiz ise boklu bir villeda kap gel. Aklı çıksın. Ayy hayal etmesi bile çok eğlenceli. Haha

keşkeeee bazen bağırıyorum banyodan müstakil eve taşının diye ama

valla ben kendim bakıyorum bizim için şimdi ama ne kira ne satılık bizim geçebilceğimiz durumda değil çok pahalıymış.

Şuan krediler de yüksek ev fiyatları uygun diyolar da değil ayrıca boşver rahatına bak o gitsin

boğar beni valla. iri yarı bişi zaten kilolu üstüme çökse nefessiz kalırım

ben köpek almayı düşündüm aslında cam balkon var camları açarım tüyleri de size uçuyodur falan demeli :))) de köpeğe zehirli mama atar öldürür diye korkarm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…