- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
-
- Konu Sahibi esmergizmo
Su ev sahibi olayi beni delirtiyo evet onlar haksiz ama benim ev sahibi ust katta oturuyo bana geldi dediki ben ev sahibiyim.sen kiracisim ona gore davran yok bilmem 12 de bulasik yikiyomusum cocugum durmuyomus ses yapiyomus falan bana muhtac o ben parasini her ay nakit veriyorm hic aksatmadan o hafdini bilmeyip benim cocugumun uykularini kacirdigi icin bizim isimiz geceye kaliyo bazi hadsiz insanlar yuzunde hayatimizi degistiriyoruz sizinki de degistirsin yani benimde surekli aklima geliyodu diyodum al elektrikli supurgeyi onlar uyurken yulariya yapistir gorsun uyumamak.neymis ama yapmadm hic ugrasmadim yuz goz olmadan tasiniyorum yanii Allah islah etsin
Geliyorlar.okb li olanın kapısına gittiğimde "yapacak bişey yok" dedi ben de "var polis çağırırım" dedim kapıyı suratıma kapattı. yani çağırırım çağırmasına da onları böyle saçma bi olay için meşgul etmek istemiyorum gelirler mi ki sabahın 5inde? ne dicem?
Geliyorlar.
Ama sevisme sesi kavga sesinden eyidiiiir:))) hahaha
Valla rahatsiz oluyosan oluyosun ama ne yapilir bilemedim paranla rezil olmak tsmda bu olsa gerek.. kiraya verin baska bi yere kiraya cikin madem..de gelende ayni sorunu yasayacak
Biz de üst komşuları polise şikayet etmiştik, nitekşm polisler gelmiş çünkü adamlar normal insan gibi gündüz değil gecenin 3 ünde taşınmışlardı. Polis çare olmadı yani daha sonra kadınla konuşmaya çıktığımda siz miydiniz bizi polise şikayet eden filan dedi
Buradaki komşu konuları yüzünden asla ev almayacağım..