üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya belli bir miktar ses her yerde olur. ben mutfak sesine laf etmem açıkçası çünkü illa ki olur mutfaklar yatak odalarından uzak olmalı ne yazık ki diğer evde yatak odasıyla yan daire mutfağı bitişik annem çok dedi müteahhite ama dinlemedi diğerleri de kabul ettiler şimdi orda yaşayanlar hep ilallah ediyormuş.

onun dışında çocuk sesi de bi yere kadardır zaten çocuk dediğin 10da uyuyor ben rahatsız olmam açıkçası. bir de çocuk gittikçe büyüyen akıllanır ama insanlar akıllanmıyor, bu üstümüzdekiler 2 senedir burda öteki temizlik hastası kadın 15 senedir öyleymiş yani baş mı olur onla? çocuk olsa şimdiye 3-4 yaşına geldiydi ya da 15 yaşına geldiydi

kızlar 2 gündür çıt çıkmıyor yukarıdan. hatta evde yoklar sandım dinleyince bazen kapı kapama sesi hafif yürüme sesi geliyor ama o da normal bence. demek ki istenirse insan gibi yaşanabiliyormuş.

neyse hizaya soktum gibi düşünüyorum. aslında çok şeker insanım da işte benim sabrımı kim tüketirse hassas noktasından canını feci yakabilirim. ne yazık ki sabırlı ve iyimser yaklaşınca ben, toplumdaki bozuk karakterliler böyle pislik yapmaya fırsat bulduk sanıyorlar. ağızlarının payını alınca hizaya geliyorlar. her yerde var bunlardan.

Ama sevisme sesi kavga sesinden eyidiiiir:))) hahaha

Valla rahatsiz oluyosan oluyosun ama ne yapilir bilemedim paranla rezil olmak tsmda bu olsa gerek.. kiraya verin baska bi yere kiraya cikin madem..de gelende ayni sorunu yasayacak

Ama sevisme sesi kavga sesinden eyidiiiir:))) hahaha

Valla rahatsiz oluyosan oluyosun ama ne yapilir bilemedim paranla rezil olmak tsmda bu olsa gerek.. kiraya verin baska bi yere kiraya cikin madem..de gelende ayni sorunu yasayacak

ya aslında duyduğum zaman dinlememeye çalışıyordum zaten çok uzun sürmüyor ehe mehe. ama sıkıntı şu ki gece 3te bi uyanıyorum inleme çığlık böğürme adamın ayrı kadının ayrı ya adamın attığı tokat seslerini bile duyuyorum yaa hani tokadı bile osmanı tokadı gibi şraaak diye oha dedim hatta bi gün. bikaç haftadır her gün her gün cozuttular artık hani yanımdalarmış gibi net sanki elalem bizi duysun dercesine abartı. rock şarkıcıları o kadar bağırmıyordur. sinirim bozuldu artık. yoksa ben de onları dinlememeye çalışıyorum zaten.

hayır apartmanda duyuluyordur bence bi gece yere düştü soda şişesi patladı yatağıma bile sıçradı tuz buz cam 2 dk süpürdüm ki makine sessizdir. 2 alt komşu duymuş da anneme söylemiş. hani ki çığlıklarını bütün apartman duyuyodur. mümkün değil. ama kimse de ses etmiyor.

neyse ismail yk açınca geçen gün libidolarını düşürdüm galiba 2 gündür duymuyorum psikolojim düzeldi ehehhe

ya adamın sevgilisi sabahtan beri topuklularla takır tukur ordan oraya yürüyüp duruyor tabi adam kuaförde heralde at koşturuyor evde.

kafam şişti artık annemlere de çemkirdim bişi yapmadıkları için kendi başıma uğraşmaktan bıktım yani üstelik ev sahibini tanıyorlar muhabbetleri de var.

gidin konuşun biz kiralayalım dedim zaten ananem de bizle ve sığamıyoruz ev küçük ve ananemin evi uzakta o evi kapatıp eşyalarını almayı düşünüyordu annem. yazlık alırız ona koyarız diyordu ama mümkün değil bu devirde.

bilmiyorum sinirim çok bozuk şu an. nefret ediyorum insanlardan bencilliklerinden ve varoşluklarından

kızlar çok kötüyüm

arkadaşlarıyla toplaşmışlar gecenin körüne kadar şarkı söylüyorlar tepemde.

ellerim titriyo sinirden. bu ne ya.

selam

sabah kontratı yapan hep ilgilenen emlakçıyı aradım zaten tanıyordum. biz onu iyi biliyorduk da soktuk dedi konuşucam dedi.

polisi ara dedi bana. annem işler büyümesin diye aramamı istemiyor ama sabrımın sonundayım. eğer hala devam ederse artık polisi arıcam annemden habersiz. çünkü psikolojim falan yalan oldu. gece 4 5 gibi sinirden zor uyudum sabah saat 8e güm güm sesleriyle uyandım.

neyse kimse de yazmıyor zaten kendi kendime konuşuyorum burda.

kızlar bişi fark ettim

adamın sevgilisi bütün gün evde ve çıtı çıkmıyor bizi dinliyor evde yokmuş gibi sessiz.

sonra gece adam gelince deliriyor heralde.

sanırım az önce adam aradı heralde emlakçı arayıp paylamış "öyle mi konuşmuş salla ya" falan diyordu. adamı bu hale sokan kendisi.

eğer gürültü devam ederse polisi arıcam karar verdim.

Biz de üst komşuları polise şikayet etmiştik, nitekşm polisler gelmiş çünkü adamlar normal insan gibi gündüz değil gecenin 3 ünde taşınmışlardı. Polis çare olmadı yani daha sonra kadınla konuşmaya çıktığımda siz miydiniz bizi polise şikayet eden filan dedi

Son düzenleme:

gecenin 3ünde taşınma nedir ya? ilk defa duydum.

bu arada sorun çözüldü gibi aman nazar değmesin.

ama çok yıprandım. sinir krizi geçircektim az kaldı duvara vuruyorum geri vuruyorlar falan. yüzsüzlük had safhadaydı.

evi kiraya veren emlakçıyla tanışıklığım vardı aradım şikayet ettim. annemler de ev sahibiyle zaten arkadaşlar onlar da şikayet etmiş. açık açık söyledik valla. ikisi de uyarmış sanırım sesleri kesildi.

ha adam inadına sabah ve gece güm güm yürüyor ama çok sallamıyorum kadının çıtı çıkmıyor artık.

bi de benim odam çok soğuk oluyor diye 2 petek var ondan baya sıcak oluyor kışın. sanırım ondan benim odanın üstünde duryyorlardı çünkü hiç bişey yakmıyorlar halı bile yok evde direkt parazit ısınma

bunu fark edince dedim alemin enayisi ben miyim giydim polarları kıstım kombiyi. şimdi 2 3 gündür kadın zatüree olmuş böbreklerinden öksürüyor belki bi halı alırlar da yerden soğuk gelmesin diye sesleri kesilir biraz

güncelleme:

ev sahibi ve emlakçıdan sonra pek sevişme sesi falan duymaz oldum duysam da aşırı yüksek değildi umursamadım.

ama tepemde kümelenmişlerdi iyice benim odamın üstünde yatıp kalkıp sevişip misafir ağırlıyorlardı hatta tv de getirdiler bi de. sebebini çözemedim çünkü çok da büyük değil oda kocaman salon ve yatak odası varken garip geldi. sonra çakozladım ki sebepleri bendim. ben kombiyi yüksek açarım odamda da 2 petek var ve baya sıcak seviyorum. normalde odam çok soğuk olur kışın konumundan dolayı ben bunu nakavt ettim ısıyı yükselterek ve ısı izolasyon ile. e bu sefer sanırım ısım yukarıya gidiyor bunların hiçbir şey yakmadığını biliyordum ondan sanırım sırf benim sıcağımı kullanmak için yerleştiler iyice böcek gibi parazit gibi yaaa. halı bile sermemişler zaten yere. ısı gelsin diyedir allah bilir.

e ben de sinir bastı artık tv de gelince kapadım kaloriferi buz gibi odada oturuyorum. donuyorum resmen kızçeler ama defolup gittiler üstümden psikolojim düzeldi ilk defa kesintisiz bi 8 saat uyumuşum dün. komşuyu ısıtmadan kendimi nasıl ısıtabilirim önerilerinize açığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…