üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün deli gürültü yaptım şimdi çok kulak kabartırsam duyuyorum resmen parmak ucunda yürüyor heralde. demek ki isterse sessiz olabiliyormuş. adam daha işten gelmedi heralde bakalım bu gece nolcak

yine sevişme sesiyle uyanırsam gaydırgubbak cevriye şarkısını açıp tavana dayıcam evet. zevklerine mıçıcam. gözüm döndü :KK70:

Aynı dertten muzdaribiz geçende yazdım 7/24 çılgınlar gibi ev süpüren, eşya çeken, yerleri kazırcasına silen bi komşumuz var. Gece 2 sabah 5 fark etmez. Söyleyince de yok bişi kırıldı yok evde iş var inşaat var falan filan insanı sinir hastası edecek türden ben yöneticiye söyledim konuştu bakalım bi kaç gündür geceleri süpürge sesi kesildi.

Aynı dertten muzdaribiz geçende yazdım 7/24 çılgınlar gibi ev süpüren, eşya çeken, yerleri kazırcasına silen bi komşumuz var. Gece 2 sabah 5 fark etmez. Söyleyince de yok bişi kırıldı yok evde iş var inşaat var falan filan insanı sinir hastası edecek türden ben yöneticiye söyledim konuştu bakalım bi kaç gündür geceleri süpürge sesi kesildi.

ya bu insanlar nası bi hasta ya. gitsinler yatsınlar hastaneye o zaman kaç tane okb hastası gördüm yakınları neden müdahale etmiyorlar anlamıyorum böyle hayat mı olur? şu tlc programı gibi yani sabahtan akşama temizlik.

arkadaşlar selam

iki evimiz var. ikisinde de komşular yüzünden barınamıyorum. bi tanesinde ailecek oturuyoruz diğeri eşyalı duruyor.

ailecek oturduğumuz evde üst kat kiraya veriliyor senelerdir farklı insanlar geldiler genelde sıkıntımız olmadı. ama bu sefer gelen kiracıdan bıkmış durumdayım. adam kuaför. bir sevgilisi var her gün çığlık çığlığa sevişmelerini dinliyoruz ki babam uyardı ona rağmen yapıyorlar özellikle sanki. hadi bunu boşverebilirim özellikle oturup dinlemiyorum ama bütün gece sanırım kız çalışmıyor güm güm topuk sesi kapı kapatma güm diye takır tukur eşya sesleri onlarca kez uyanıyorum (ki kulaklık takıp yatıyorum ona rağmen). haftada 2 kez temizlikçi geliyor süpürgenin ucunda ne varsa anlamadım kara tahtaya tebeşir sürtme sesi gibi ses çıkarıyor temizlikçiye çıkıp dedim başka bi başlık alıverin buna çünkü kadın 8 saat ev süpürüyor gırç gırç yani böyle temizlik yöntemi görmedim ben sürekli süpürgeyle ev mi temizlenir. bir de topuklu terlik sesi vardı durmaksızın apartman yöneticisine ve kapıcıya söylemiştim en azından onu kesebildik ama yine de mesela spor kol saatim var bakıyorum uykumu kaydediyor gece 10 kez kalkmışım. artık ne gürültüler yapıyorlarsa bi huzurlu uyumamışım yani. işin garibi bazen kalktığımda bakıyorum annem ayakta oluyor bazen babam demek onları da uyandırıyorlar ama muhtemelen niye uyandıklarını algılayamıyorlar. hiçbirimizin gece 3te 5te kalkma huyu yoktur.

hadi dedim bırakayım bunları diğer evimize gideyim.

o evimiz de yeni apartman. üst katta ağır okb hastası ev hanımı biri var. annem anlattı kadının 2 kardeşi psikiyatrmış ama ona rağmen düzelme yok kadında. annesi bile illallah etmiş kızından. eve girince oğlunu kocasını banyoya sokan misafirin dolandığı yerleri kırklayan bi kadınmış.

arkadaşlar sabah 5te eşyaları çeke çeke yer süpürüp üzerine vileda yapmaya başlıyor eşya çeke çeke. böyle bir gürültü olamaz sabahın köründe uyanıyprum. eşyası da çokmuş annem dedi. başta güzelce uyardılar annemle babam tanıdıkları için. ama ben bi süre yalnız kaldığımda orda yine sabah 5te yapınca bikaç gün artık bi gün sinirlendim uyandığımda çıktım yukarı kadın bişi kırıldı onu süpürdüm dedi. dedim bu saatte yapılır mı temizlik kadın suratıma kapıyı kapattı :işsiz: yani ben bildiğimi okurum diyor. bir de terbiyesiz. bir de apartman yöneticisi yapmışlar bunu. bu evimiz yeniden yapılandırmayla sıfırdan yapıldı ve inanın hiç kullanamadık. bu kadınınsa üstü de boş biz de gitmiyoruz müstakil evde yaşıyor gibi keyif çatıyor sabah 5te her gün temizlik yapılır mı ya?

velhasıl ben işin içinden çıkamadım iyi uyuyup gündüz de ders çalışmam gerekiyor. başka bir yere çıkmak da zor iş geliyor şu an taşınmak kolay değil malum. bir de kendi evlerimiz varken yani.

bi fikir verebilir misiniz? uzun yazdım kusura bakmayın okuyanlara teşekkür ederim.
Konuyla slakalı degil ama sizin isminizi bi an dulcafe diye okudumo_Oyaşlanıyorum ben,kusura bakmayın siz

Bende aynı dertten muzdaribim. İkimizde kiracıyız. Ben 1.kattayım. Üstteki evde yuvarlanıyor mu napıyor anlamış değilim. 2 tane yavrusu var (Allah bağışlasın) çocukları akşam 7de yatırıyor sabahın 5inde çocuklar ayakta haliyle. Kaç gece uyandım seslerine. İnsan geceleri çocuklarını döver mi psikopat karı?

Sabahları eşimi gönderiyorum işe, bir keyif yapıyım yatakta diyorum ne mümkün? Sanırsın evde ordu var ordan oraya koşturuyor. Kadının lügatında yavaş yürümek diye bişey yok. Kapıları çarpa çarpa elinde kalıcak o kapılar birgün...

Sofra bezini aşağıya çırpıyor bahçede ne ararsab var. Kadın turşu attı aşağıya ya. Şaka gibi. Bayat ekmekleri alıyor atıyor. Bebek bezleri... Astığı çamaşırlar düşüyor aşağı gelip almaya tenezzül etmiyor. Çekirdek kabuklarını aşağıya atıyor sanki babasının bahçesi :işsiz:

Birde ev sahibine diyor ki 1.kattaki atıyor :KK70: en son sabahın 5inde kaldırınca bizi eşim dayanamadı vurdu tavana. Bana mesaj atmış diyor ki taşınacaz ev topluyorum. Yahu kadın daha kargalar b*kunu yememiş derdine noldu? Sabah 8de bir başlardı akşam 5e kadar evde süoürge çalıştırırdı. Allahtan bozuldu da süpürge rahata erdim.:KK49:

Her yerde böyleleri var maalesef. Konuyu görünce bende içimi dökeyim dedim. Taşınacam zaten bende o yüzden artık düşmüyorum üstüne öyle. Ev sahibide çık diyor zaten. İnşallah sizinde derdinize bir çare bulunur zira böyle insanlarla geçinmek çok zor. Birde üste çıkmak için her şeyi yapıyorlar ya :KK12:

Bende aynı dertten muzdaribim. İkimizde kiracıyız. Ben 1.kattayım. Üstteki evde yuvarlanıyor mu napıyor anlamış değilim. 2 tane yavrusu var (Allah bağışlasın) çocukları akşam 7de yatırıyor sabahın 5inde çocuklar ayakta haliyle. Kaç gece uyandım seslerine. İnsan geceleri çocuklarını döver mi psikopat karı?

Sabahları eşimi gönderiyorum işe, bir keyif yapıyım yatakta diyorum ne mümkün? Sanırsın evde ordu var ordan oraya koşturuyor. Kadının lügatında yavaş yürümek diye bişey yok. Kapıları çarpa çarpa elinde kalıcak o kapılar birgün...

Sofra bezini aşağıya çırpıyor bahçede ne ararsab var. Kadın turşu attı aşağıya ya. Şaka gibi. Bayat ekmekleri alıyor atıyor. Bebek bezleri... Astığı çamaşırlar düşüyor aşağı gelip almaya tenezzül etmiyor. Çekirdek kabuklarını aşağıya atıyor sanki babasının bahçesi :işsiz:

Birde ev sahibine diyor ki 1.kattaki atıyor :KK70: en son sabahın 5inde kaldırınca bizi eşim dayanamadı vurdu tavana. Bana mesaj atmış diyor ki taşınacaz ev topluyorum. Yahu kadın daha kargalar b*kunu yememiş derdine noldu? Sabah 8de bir başlardı akşam 5e kadar evde süoürge çalıştırırdı. Allahtan bozuldu da süpürge rahata erdim.:KK49:

Her yerde böyleleri var maalesef. Konuyu görünce bende içimi dökeyim dedim. Taşınacam zaten bende o yüzden artık düşmüyorum üstüne öyle. Ev sahibide çık diyor zaten. İnşallah sizinde derdinize bir çare bulunur zira böyle insanlarla geçinmek çok zor. Birde üste çıkmak için her şeyi yapıyorlar ya :KK12:

yani işte öküz her yerde öküz ya. yüz buluyorlar nasılsa çirkinleşmez diyorlar. deli deliyi görünce çomağını saklar diyorum ben buna. yani sırf öyle olsun diye delilikler yapıyorum bazen. bakıyorum işe yarıyor mecbur kalıyorum sonra.

ya sabah 7de başlasa yani yine minnettar olucam sesimi de çıkarmıcam ama gece 3te 5te yapılan ayılıklara tahmmül edemiyorum. bikaç gündür uyuyamıyorum ilaç içtim yine geçmedi kafam kazan gibi yazık değil mi bana ya.

inş ben de müstakil eve geçerim bir gün ya. hiç böyle bi isteğim yoktu bikaç aydır evlere bakıyorum resmen.

yani işte öküz her yerde öküz ya. yüz buluyorlar nasılsa çirkinleşmez diyorlar. deli deliyi görünce çomağını saklar diyorum ben buna. yani sırf öyle olsun diye delilikler yapıyorum bazen. bakıyorum işe yarıyor mecbur kalıyorum sonra.

ya sabah 7de başlasa yani yine minnettar olucam sesimi de çıkarmıcam ama gece 3te 5te yapılan ayılıklara tahmmül edemiyorum. bikaç gündür uyuyamıyorum ilaç içtim yine geçmedi kafam kazan gibi yazık değil mi bana ya.

inş ben de müstakil eve geçerim bir gün ya. hiç böyle bi isteğim yoktu bikaç aydır evlere bakıyorum resmen.
İnşallah inşallah ya. Gerçekten öyle yüz bulunca dahada çirkefleşiyorlar. Eşim eve ses sistemi kuralım bizde geceleri açalım müziği bilsinler hadlerini diyor. Mantıklı geldi banada. Erkenden yatıyorlar sabah namazıyla kalkıyorlar.

Bence altta kalmayın sizde. O sizi rahatsız ediyorsa sizde onları edin. Karşılıklı bu işler bence ya. Sonuçta sizde o evde oturuyorsunuz ve rahat yaşamak hakkınız. Hakkınızı elinizden alıyorlar.

Eli maşalı olmak lazım birazcık.

İnşallah inşallah ya. Gerçekten öyle yüz bulunca dahada çirkefleşiyorlar. Eşim eve ses sistemi kuralım bizde geceleri açalım müziği bilsinler hadlerini diyor. Mantıklı geldi banada. Erkenden yatıyorlar sabah namazıyla kalkıyorlar.

Bence altta kalmayın sizde. O sizi rahatsız ediyorsa sizde onları edin. Karşılıklı bu işler bence ya. Sonuçta sizde o evde oturuyorsunuz ve rahat yaşamak hakkınız. Hakkınızı elinizden alıyorlar.

Eli maşalı olmak lazım birazcık.

valla şu an çıt yok çok ilginç :)))) demek isterlerse yapabiliyorlarmış. illa bi esip gürlicem yani en ufak geri çekince yularını boşalıyorlar yabani at gibi.

bence uyutmayın gece 1 2ye kadar o zaman kalkamazlar 5te zaten.

ben bugün bütün gün uyutmadım üstteki manyağı muhtemelen gebermiş uyuyo şu an dur az daha ses yapam :p

boğar beni valla. iri yarı bişi zaten kilolu üstüme çökse nefessiz kalırım :KK70:

ben köpek almayı düşündüm aslında cam balkon var camları açarım tüyleri de size uçuyodur falan demeli :))) de köpeğe zehirli mama atar öldürür diye korkarm :)
Böcek bıraksan :KK70:

Yalıtım yok inşaat sektörü sorumlu bunlardan..yalıtımı olmayan tüm binalar böyle artik çok titiz olan müstakil ev alacak.

polis çağırın yada çağırmakla tehdit edin

okb li olanın kapısına gittiğimde "yapacak bişey yok" dedi ben de "var polis çağırırım" dedim kapıyı suratıma kapattı. yani çağırırım çağırmasına da onları böyle saçma bi olay için meşgul etmek istemiyorum gelirler mi ki sabahın 5inde? ne dicem?

ya bu insanlar nası bi hasta ya. gitsinler yatsınlar hastaneye o zaman kaç tane okb hastası gördüm yakınları neden müdahale etmiyorlar anlamıyorum böyle hayat mı olur? şu tlc programı gibi yani sabahtan akşama temizlik.
Aynen bizde hep tlcdekileri diyoruz onlar en azından müstakil evlerinde oturuyor. Bu kadın manyak bide süpürge çalışmıyorsa çocuklarına bağırıyor cinnet getirircesine hadi o özel hayat bişi demiyoruz hepimizin evinden ses gidiyodur ama temizlik başka bişi ya gecenin bi yarısı tavanın kazırcasına silinme sesine uyanmaktan bıktık

Yalıtım yok inşaat sektörü sorumlu bunlardan..yalıtımı olmayan tüm binalar böyle artik çok titiz olan müstakil ev alacak.

yani yeni binamızda yalıtım var aslında. şu an oturduğumuz ev çok eski tabi yalıtım falan yok. ne yazık ki çok titiz olanlar müstakile geçmiyorlar etrafındakileri bezdiriyorlar.

Aynen bizde hep tlcdekileri diyoruz onlar en azından müstakil evlerinde oturuyor. Bu kadın manyak bide süpürge çalışmıyorsa çocuklarına bağırıyor cinnet getirircesine hadi o özel hayat bişi demiyoruz hepimizin evinden ses gidiyodur ama temizlik başka bişi ya gecenin bi yarısı tavanın kazırcasına silinme sesine uyanmaktan bıktık

aaah ah. onu bi ben bilirim o kazınma sesiyle uyanıp kafan kazan gibi o sesi karanlıkta yattığın yerde dinlemek nedir?

bi de bu kadının ortaokulda çocuğu var evde ara kapılar yokmuş kaldırtmış kesin dokununca pis oluyodur diyedir de o çocuğa üzüldüm sabah 5te kalkmak her gün nasıl bi eziyettir. bi de dr olcak benim oğlum diyormuş anneme. yani çocuk ne istiyor meçhul. biz dışarıdan bu kadar illallah ediyoruz bi de onun çocuğu olmak ne zordur allah bilir

ay yok bunlar tatlı dilden anlamaz, çirkef ol içindeki hulk çıksın dışarı.sevişirlerken konsantrasyonlarını boz zillerine aban.sana 1 yapana 5'le karşılık ver.vallahi çözümü bu.ben öyle çözdüm.okb'li teyzenin kapısına camına yumurta at, kapısının önüne yapış yapış şeyler akıt , süpürgeyle çekemesin evin dışındaki şeylere kafayı kırsın azıcık.

ay yok bunlar tatlı dilden anlamaz, çirkef ol içindeki hulk çıksın dışarı.sevişirlerken konsantrasyonlarını boz zillerine aban.sana 1 yapana 5'le karşılık ver.vallahi çözümü bu.ben öyle çözdüm.okb'li teyzenin kapısına camına yumurta at, kapısının önüne yapış yapış şeyler akıt , süpürgeyle çekemesin evin dışındaki şeylere kafayı kırsın azıcık.

bi ara topuklularla kadın dolanıp sonra sevişiyolardı :işsiz::olamaz::kusmuk:o gün topuk dinlemekten o kadar sinirlendim ki ankaranın bağlarını açıp telefonu tavana dayadım sonra kesmişti topuk sesini. yani ben de onların zevklerine ediyordum ses yaptıklarında. bi süredir kesmişlerdi ama gene cozuttular.

ay bunu yazarken gene duymaya başladım seslerini omg :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X