- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
-
- Konu Sahibi esmergizmo
Eve kiracı alan insanların %90 aynı şeyler yaşıyor keşke alt katı kiraya verseymişsiniz
Ev sahibiyle konuşsanız bi faydası mutlaka olur Bence edepsizlik yani diğer kadına da durumu anlatın ama ciddi bir şekilde bizim üst öyle ses yapıyordu ki tam 1 buçuk sene çektik babam dedi yönetici dedi olmadı uyarıları dinlemedi bi gün okuldan geldim uyuyorum bi irkildim çocuklar yine başımıza yıkıyoe evi yukarı bi çıktım sinirle ağlayarak anlattım ne zaman bitecek bu eziyet dayanamıyoruz diye bağırdım cağırdım bakın son kez diyorum savcılıkla uğrastırmayın beni dedim şükürler olsun anladılar Şimdi ses olunca boşluk olan duvara öyle vuruyorum ki anında kesiyorlar sesi psikolojim bozulmuştu inanın böyle insanlar çirkeflikten anlıyor.
Vallahi okbli teyze tam manyak. Kapisindan pekmez sızdircaksin teyze sok
Dediğimi yapın bende hiç kimseyi kıramayan bi insanım ama delirttiler sağolsunlar daha silkelemeleri demiyorum göz yumuyorsun bi şekilde ama ses çok çok kötüev sahibinin umrunda değil ya. hacı bir teyze üstelik. yani sevişme sesini sallamam eğer beni uyandırmasalar gece gürültü yapıp ama tuz biber ekiyor yani
ben aslında çok tatlı bir insanım ama uykusuzsam içimden dişi hulk çıkıyor yani acayip asabi oluyorum dayanamadığım tek şey. bi süre sonra insanın psikolojisi bozuluyor bikaç gün idare ediyor insan ama bikaç ay önce terlik sesinden 2 ay uyuyamadım suratıma sivilce bastı resmen izleri de kaldı çok üzücü. terlik sesi kesilince uyuyunca düzgün geçti hepsi. ben neden bunları çekiyorum elalemin terbiyesizi yüzünden bilmiyorum.
Canım dün aynı konu vardı benzer yani...uzunca yazmistim bende çektiklerimi..son ses müzik dinlemeler,topuklu terlikle yürümeleri tık tık tık resmen kafayı yedim...evin kapıları mağara kapısı gibi güm güm gece 2/1 hiç farketmez,silkeleme,çırpma,bunları geçtim artık,çocuktan çok ses gelmiyor ama sanırsın yukarda ordu yaşıyor...sürekli çekme sesi garç güç garç güç insanın beyni yanıyor...hani evde insan sürekli neyi çeker anlamıyorum...ama sizin ki çok daha fenaymus sanırım...ben artık çözümü yumuşaklık ta buldum...birgün konuştum başka bir sakının evinde aramızı yaptı...derken artık eskisi gibi değil yani &50 azalttı...hatta az evvel eflinam abla gel oturalım. Dedi
gece boyunca o kadar gürültülü ne yapıyor ki yani gündüz de uyuyor mu
temizlikçi temizlik yaparken o nerede mesela
bizim bir bakıcımız vardı kadın süpürgenin normal başlığını kullanmayıp küçücük başlığı ile ev süpürürdü
kaç kere uyardım alt komşunun başı şişer diye
süpürgenin fırçalı ucu ile parke ve karoları normal ucu ile halıyı süpüreceksin diye ama öyle daha iyi oluyormuş cevabı
sizin komşunun temizlikçisi de böyle galiba
aynen öyle ki annem bi kez yemeklik bişiler yapıp bile götürdü kadına hatta numarasını aldı ben de alırım seni diye.
ya süpürge ucunda hani parke süpürmelik başlık var ya orda tekerlek var o da garç gurç ses yapıyor. bi de bi odayı süpürmek 15 dk sürer bu anlamadım her odayı 2 saat süpürüyor bütün gün tepemizde süpürge sesi. sanırım kadın kuaföründe çalışan temizlikçiymiş bir de. yani hepsi rahat laçka tipler. bi de evde hiç halı yok gördüm ben kapıdan temizlikçiyle konuşurken
Vallahi okbli teyze tam manyak. Kapisindan pekmez sızdircaksin teyze sok
esasen ses halı olmadığı için fazla geliyor biraz da o yürüme sesleri vs
geceleri özellikle konuşma sesleri bile bağırma gibi geliyor
Teyze viledayla kovalar o zaman.
Dediğimi yapın bende hiç kimseyi kıramayan bi insanım ama delirttiler sağolsunlar daha silkelemeleri demiyorum göz yumuyorsun bi şekilde ama ses çok çok kötü
Aa pardon o zaman cazgırlık yapın yada şikayet edeceğinizi söyleyinkiracı bizim değil yanlış oldu galiba.
Aa pardon o zaman cazgırlık yapın yada şikayet edeceğinizi söyleyin