- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
he kıskançlar klübüne yenilmekten korkuomNiye ayol? Kiskaniriz diye mi?
al benden de o kadarHer açılan gürültü konusunda yüreğim hopluyor bizi mi şikayet ediyorlar acaba diye :)
he kıskançlar klübüne yenilmekten korkuom
Çok güzel bir 1000. yorum oldu bu, kıskananlar inlemeyediklerinden çatlasın
ne kadar ses çıkardığıma konsantre olursam yaptığımdan bişe anlayamam ki benÇok güzel bir 1000. yorum oldu bu, kıskananlar inlemeyediklerinden çatlasın
Sizinle ayni fikirde olmayan uyeleri kiskanclikla itham etmeniz garip geldi. Yani bir insan bir seye yonelik elestiride bulunuyorsa illa kiskaniyor olmak zorunda midir?he kıskançlar klübüne yenilmekten korkuom
Bide arada sırada yaw hala mı bu konu ne inlemeymis vs yazanlar. ..çok tatlısınız
yahu hala anlamıyorum, inlemek bu işin en basit tarafı zaten, asıl dümdüz yapıp (inlesin veya inlemesin) sonrada bizim harika bi seks hayatımız var diyenlere şaşıyorum ben.
Hepimiz bir Ayse Armaniz diyosun.
Valla kadin kosesinde onlari yazmaya cesaret edebildigine gore babasi da oyledir bence. Benim babam gazateye seks hayatımı yazdigimi gorse..........................(sizlerin hayal gucune biraktim bu kismi)
inlesin veya inlemesin yazmışım ama parantezde, bakyani sesi başka katlara kadar gidecek şekilde çığlık çığlığa sevişmeyenler dümdüz yatıyo oluyo öyle mi bu da ayrı tartışma konusu bu arada sen beni de. çok yanlış yorumladın be canım
ne kadar ses çıkardığıma konsantre olursam yaptığımdan bişe anlayamam ki ben
Hayata bakis acisi bu yondeyse saygi duymaktan baska bir yol kalmıyor. Ona gore hayat bunlardan ibaretmis demekki.Cidden o kadının cinsel hayatının durumunu merak ediyorum.
Atmasyon tamamen..
Ya da reyting almak için..
Herkesin yazdığına kimse karışamazBide arada sırada yaw hala mı bu konu ne inlemeymis vs yazanlar. ..çok tatlısınız