Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Ha bir de bizim jenerasyon kadinlarin geneli gayet de cinselliginin farkinda ve bundan keyif almasini biliyor zaten. Hani annemlerin jenerasyonunda kaldi o ''Aaa cinsellik mi o da ne? Ne ayip!'' diyen kadinlar. O yuzden bana kendi disinda su tum Turk kadinlarini frijit sanan, tek kendi yasiyormuscasina cinselligiyle ovunen kadinlar garip geliyor.

yahu hala anlamıyorum, inlemek bu işin en basit tarafı zaten, asıl dümdüz yapıp (inlesin veya inlemesin) sonrada bizim harika bi seks hayatımız var diyenlere şaşıyorum ben.

yahu hala anlamıyorum, inlemek bu işin en basit tarafı zaten, asıl dümdüz yapıp (inlesin veya inlemesin) sonrada bizim harika bi seks hayatımız var diyenlere şaşıyorum ben.

yani sesi başka katlara kadar gidecek şekilde çığlık çığlığa sevişmeyenler dümdüz yatıyo oluyo öyle mi bu da ayrı tartışma konusu bu arada sen beni de. çok yanlış yorumladın be canım

ne kadar ses çıkardığıma konsantre olursam yaptığımdan bişe anlayamam ki ben

Başka birileri duyacaksa da oturur çay içerim daha iyi, komşu dırdırından kafam şişeceğine bir tarafım şişsin. Uğraşamam ben o kadar kişinin derdiyle yaw. Ki zaten burda bahsedilenler genelde aşırılıklar, bir çift vardı mesela eşimin öğrenci zamanındaki evlerinin üst katında, alla alla bu kadından, bu adamdan o kadar ses nasıl çıkıyor diyorlardı, günlük mevzularıydı hatta. Bir de bekara öğrenciye ev verilmez diye güya yazılı olmayan kanun var, bence gürültülüye ev verilmesin herkes rahat etsin. Çünkü durumu çözebilecek hiç bir şey yapamıyorlardı, erkekler gidip kadına mı desinler, adama mı desinler, ev sahibine mi söylesinler? Yönetici zaten öğrenciler diye açıklarını kolluyordu.

Cidden o kadının cinsel hayatının durumunu merak ediyorum.
Atmasyon tamamen..
Ya da reyting almak için..
Hayata bakis acisi bu yondeyse saygi duymaktan baska bir yol kalmıyor. Ona gore hayat bunlardan ibaretmis demekki.
Ben de bazen Muzaffer Sarisuluk gibi yasama isteği duyuyorum mesela :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…