- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Kim o kim? Ozelden mesaj atan kim?Ozelden yazmis bana da zaten acik acik konusiyoruz en azindan ben 7 8 uye diye. Cok hosuna gitti zaar
bana da yazmışOzelden yazmis bana da zaten acik acik konusiyoruz en azindan ben 7 8 uye diye. Cok hosuna gitti zaar
Alışılmış standart yaşam şekli bu sizin gibiler için. Sizden farklı olan herkes sizin için yanlıştır her daim.kedilerin çok tatlı öpüşüyorlar
aynen onun için yazıp duruyor zaten mesajlarına bakınca da anlaşılıyor ne amaçla üye olduğu. geçen de vardı böyle özelden de mesaj atmış, hayırdır abi? dedim kibledim ÜZGÜN oldu birden zaar
Sene olmuş 2014 hala apartmanda yaşamanın adabını bilmeyenler var. Hadi ondan geçtim dingonun ahırında yaşadığını zannedip bunu bir medeniyet çizgisi gören var. Toplu yaşamın bir takım kuralları var arkadaşlar.
bana da yazmış
yazık nasıl seviştiğimizi merak ediyor allem
Ozelden yazmis bana da zaten acik acik konusiyoruz en azindan ben 7 8 uye diye. Cok hosuna gitti zaar
Sevgililer Günü ruhu...
Sene olmuş 2014 hala apartmanda yaşamanın adabını bilmeyenler var. Hadi ondan geçtim dingonun ahırında yaşadığını zannedip bunu bir medeniyet çizgisi gören var. Toplu yaşamın bir takım kuralları var arkadaşlar.
buraya yazsak atılma sebebii özele yazsak alay dalga ve yargı sebebibana da yazmış
yazık nasıl seviştiğimizi merak ediyor allem
Herkesin yazdığına kimse karışamaz
Alışılmış standart yaşam şekli bu sizin gibiler için. Sizden farklı olan herkes sizin için yanlıştır her daim.
Keşke nette hiç olmasanız da böyle saçmalamasak beraberce
kedilere özgürlükburaya yazsak atılma sebebii özele yazsak alay dalga ve yargı sebebi
özgürlük yoksa internetin anlamı ne
günlük hayatımda çevremdeki arkadaşım geçinen bazı kızlar arkamdan ne işler çevirip sonra da nasılsa bizim alık unutur bunuda diye düşünüp yapmaya devam ediolarsa, işte sizlerde aynı kalplere sahipsiniz yazık kiburaya yazsak atılma sebebii özele yazsak alay dalga ve yargı sebebi
özgürlük yoksa internetin anlamı ne
Tamam o zaman izmire kar yagmasinin serefine diyelim.deme öyle o zaman sevmem sebgilim yok benim
kendi kendime şu köşede tükenirim abi ben
Bu ülkenin bir de ''herkesin kendisini ve kocasını kıskandığını sanan kadınlar'' gerçeği var bak. Brangelina çiftiler mübarek.insanların kocaman ve onlarca maskeler ile diğer insanları yargılayıp kendilerini namus zabıtası kılmaları mesela.
!!!Bu ülkenin bir de ''herkesin kendisini ve kocasını kıskandığını sanan kadınlar'' gerçeği var bak. Brangelina çiftiler mübarek.