Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

bakış açısı tabi
şimdiye kadar kimseden herhangi bir şikayet almadık lakin hiçte kasmadım..

Sizi kiskanclar sevismekten bi b.k anladiginiz yok dumduz yapiyonuz diyerekten gaza gelip seks hayatimizi anlatmamizi falan mi istiyorsun kedi pek bi garip geldin bana
alakası yok ama kalbinde fesatlık çok, hoş bu sitede zaten kadın sitesi dolayısı ile fesatlık olmazsa olmaz
şunu demek istedim orada
inlemeye taktık durduk diyorum, oysa bu konu çokkkkkkkkkk saçma ve basit bir konu ve tartışma diyorum
yani haddinden fazla uzatıldı uzattık geyiğe döndü

biz kavramları çok karıştırıyoruz.
medeniyet, çağdaşlık deyince nedense bir özgür seks izlenimi oluşuyor kafamızda

anladım ben seni :) bu arada tebrik ederim bebiş için

Bizim apartman full bekar apartmanı,inanır mısınız sessiz gecen gece yok binada.Biri dursa biri durmuyor,yan apartmanlarla da yapısık binalar,bizim apartman dursa onlar durmuyo zaten
İlk zamanlar bı utanıyoduk ama artık yadırgamıyoruz şaka gibi

merhamet etmiş sana

Fesatliktan ölüyom o zaman sen de sıkıntı var

kedilerin çok tatlı öpüşüyorlar

Sizi kiskanclar sevismekten bi b.k anladiginiz yok dumduz yapiyonuz diyerekten gaza gelip seks hayatimizi anlatmamizi falan mi istiyorsun kedi pek bi garip geldin bana

aynen onun için yazıp duruyor zaten mesajlarına bakınca da anlaşılıyor ne amaçla üye olduğu. geçen de vardı böyle özelden de mesaj atmış, hayırdır abi? dedim kibledim ÜZGÜN oldu birden zaar

Ozelden yazmis bana da zaten acik acik konusiyoruz en azindan ben 7 8 uye diye. Cok hosuna gitti zaar

Sevgililer Günü ruhu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…