- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
o kim?Hayata bakis acisi bu yondeyse saygi duymaktan baska bir yol kalmıyor. Ona gore hayat bunlardan ibaretmis demekki.
Ben de bazen Muzaffer Sarisuluk gibi yasama isteği duyuyorum mesela :))
bakış açısı tabiBaşka birileri duyacaksa da oturur çay içerim daha iyi, komşu dırdırından kafam şişeceğine bir tarafım şişsin. Uğraşamam ben o kadar kişinin derdiyle yaw. Ki zaten burda bahsedilenler genelde aşırılıklar, bir çift vardı mesela eşimin öğrenci zamanındaki evlerinin üst katında, alla alla bu kadından, bu adamdan o kadar ses nasıl çıkıyor diyorlardı, günlük mevzularıydı hatta. Bir de bekara öğrenciye ev verilmez diye güya yazılı olmayan kanun var, bence gürültülüye ev verilmesin herkes rahat etsin. Çünkü durumu çözebilecek hiç bir şey yapamıyorlardı, erkekler gidip kadına mı desinler, adama mı desinler, ev sahibine mi söylesinler? Yönetici zaten öğrenciler diye açıklarını kolluyordu.
Babası.o kim?
Ethem Sarısülük 'ü biliyorum da rahmetliyi .
alakası yok ama kalbinde fesatlık çok, hoş bu sitede zaten kadın sitesi dolayısı ile fesatlık olmazsa olmazSizi kiskanclar sevismekten bi b.k anladiginiz yok dumduz yapiyonuz diyerekten gaza gelip seks hayatimizi anlatmamizi falan mi istiyorsun kedipek bi garip geldin bana
Böğürürsün de keşke yani böğürebilse her kadın ama cinsel sorunları olan bir toplumuz o başka bir tartışma konusu.
Ama bir gece olur, iki gece olur her gece naklen yayın yapar gibi olmaz. Böğürecekse her gece kendine ayrı müstakil bir ev tutar. Ya da böğürmeleri kabul eden daha geniş bir toplumda yaşar.
Bence olay böğürmek ya da böğürmemek değil. Olay şuraya yazan kadınların kaçı böğürecek şekilde haz alıyor ki de bunu savunuyor. Önce herkes cinsel sorunlarını çözsün sonra olmak istediği ve geldiği seviyeyi yazsın.
cinsellikte böğürmek çağdaşlık değildir.
yok be güzelim kendi üzerimden yazmadım yahu.
dünkü çocuk değiliz çok şükür böyle toyluk yapacak kadar just cım.yaş 38:)))
yazana değil yazdırana bakacaksın.:))
arada bazı mesajlar gördüm de onlardan mütevellit yazdım.yok öyle olmazssa olmazmış yok böyle olmazssa asla olmazmış da falan da fistan da.
olanlar nasıl olurmuş ta .eeeee yaniii.
ooo .Babası.
burdan bi arkadaşla özelden yazıştık bana seni anlıyorum ben de bir. zamanlar senin. gibiydim dedi yahu makul seviyede ses çıksın saygı duyulsun dedim diye cinselliğe ayıp tü kaka gözüyle bakan orgazma yabancı bi kadın zannedilmişim gerçek hayatta beni tanıyanlar kaba etleriyle gülerler duysalar
Fesatliktan ölüyom o zaman sen de sıkıntı varalakası yok ama kalbinde fesatlık çok, hoş bu sitede zaten kadın sitesi dolayısı ile fesatlık olmazsa olmaz
şunu demek istedim orada
inlemeye taktık durduk diyorum, oysa bu konu çokkkkkkkkkk saçma ve basit bir konu ve tartışma diyorum
yani haddinden fazla uzatıldı uzattık geyiğe döndü
bende sıkıntı olmaz mı var tabi. birincisi bu ülkenin şartlarında yaşamak zorunda olmak mesela.Fesatliktan ölüyom o zaman sen de sıkıntı var
insanların kocaman ve onlarca maskeler ile diğer insanları yargılayıp kendilerini namus zabıtası kılmaları mesela.bende sıkıntı olmaz mı var tabi. birincisi bu ülkenin şartlarında yaşamak zorunda olmak mesela.
daha yazim miinsanların kocaman ve onlarca maskeler ile diğer insanları yargılayıp kendilerini namus zabıtası kılmaları mesela.
Ah canim benim. Perdelerini kaldirinca gerçekten kedi gibiymissininsanların kocaman ve onlarca maskeler ile diğer insanları yargılayıp kendilerini namus zabıtası kılmaları mesela.
Ah canim benim. Perdelerini kaldirinca gerçekten kedi gibiymissin
Mune hanim senelik izindeymis diyolla..100 sayfa ne konustunuz gacılar
Bence kizini da oyle yetistirir. Cunku kendisi de annesinden oyle gormus. Annesi Alman Ayse Armanin. Almanlar Turkiyeyi gectim Avrupa standartlarinda dahi oldukca rahat bir millet. O yuzden geleneksel bir Turk ailesinde buyumemis. Bizim gibi degil. Dusunce ayarlari farkli komple bizden.
Ama lafi surekli cinsellige getirmesi bana biraz marjinal gorunmek, populer olmak icin gibi geliyor. Amacina da ulasiyor hani.
Sizi kiskanclar sevismekten bi b.k anladiginiz yok dumduz yapiyonuz diyerekten gaza gelip seks hayatimizi anlatmamizi falan mi istiyorsun kedipek bi garip geldin bana
Ozelden yazmis bana da zaten acik acik konusiyoruz en azindan ben 7 8 uye diye. Cok hosuna gitti zaarkedilerin çok tatlı öpüşüyorlar
aynen onun için yazıp duruyor zaten mesajlarına bakınca da anlaşılıyor ne amaçla üye olduğu. geçen de vardı böyle özelden de mesaj atmış, hayırdır abi? dedim kibledim ÜZGÜN oldu birden zaar
Sevgililer Günü ruhu...kedilerin çok tatlı öpüşüyorlar
aynen onun için yazıp duruyor zaten mesajlarına bakınca da anlaşılıyor ne amaçla üye olduğu. geçen de vardı böyle özelden de mesaj atmış, hayırdır abi? dedim kibledim ÜZGÜN oldu birden zaar