Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

anladım canım tesekkur ederım yorumun ıcın soyledıgı 4 katlı bı yalıtım yaptırmıs nedemek hıc bı bılgım yok... ama bılgı vermenı cok ıyı oldu yalıtıma guvenmemek gereklı zaten çok dikkatlıyımdır normal bı yabancı fılım ızlerken bıle hanı orada eger sex ılgılı bı konusma bıle gecse esıme tv sesnı kıs komsulara gıderbılır yanlıs anlaralar dıye uyarılarda bulunuyorum...

4kattan kasti nedir bilemiyorum... ona ne dediler veya kendisi nasil yorumladi bilmiyoruz. Fakat en az bir sunger/yun yalitim araci kullandigini ve gerisinin zemin ve kaplamayla ilgili oldugnu dusunsek dahi kagittan! duvarlar icin gayet iyi bir cozum olmustur ; )
Ust katin konusmasiyla topugu/ yuzeylere direkt darbeyi bir tutmayin, siz ev icindeki gurultulerine bakin.

Sevisme sahnesinde kismak sizin tercihiniz elbette. Benim icin aksiyon filmlerindeki patlama sesleri veya gece yuksek sesle konusulmasi hepsi ayni kategori.
Ustelik bass lari kontrol altina almak zordur, odanin koselerine dagitici ve emici kullanilmasi tavsiye edilir. Filmlerdeki/ muzik sistemlerindeki sesler bir kadinin ah uh seklinde ince ve ciplak sesinden daha cok duyulur diyebiliriz.

Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?
Bence kizini da oyle yetistirir. Cunku kendisi de annesinden oyle gormus. Annesi Alman Ayse Armanin. Almanlar Turkiyeyi gectim Avrupa standartlarinda dahi oldukca rahat bir millet. O yuzden geleneksel bir Turk ailesinde buyumemis. Bizim gibi degil. Dusunce ayarlari farkli komple bizden. :KK53:
Ama lafi surekli cinsellige getirmesi bana biraz marjinal gorunmek, populer olmak icin gibi geliyor. Amacina da ulasiyor hani.

Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?
yahu lafolsun tartışmaya bile değmez .
Bazı medyatik kişiler popüler kültüre hizmet eder tartışmayın.
Bu sene mevlana modaysa o şekil konuşurlar .
Başka sene özgürlük modaysa öyle konuşurlar .
Muhafazakarlık modaysa türbana methiye düzerler .
Kürtaj modaysa ona yönelik konuşurlar .
Belli bir çizgileri yoktur.
Boşverin yahu

hangi bağırmadan şimdi onu bir açıklaman lazım.:KK59:
yeni evli olunca insan daha mı çok bağırıyor zamanla bağırmaktan sesi kısılıyor?:KK59:
Şimdi yeni evli deyince benim aklıma neden bağırıyor diye takıldı bak.:KK59:

Çok fenasınnn :KK53:

Bence kizini da oyle yetistirir. Cunku kendisi de annesinden oyle gormus. Annesi Alman Ayse Armanin. Almanlar Turkiyeyi gectim Avrupa standartlarinda dahi oldukca rahat bir millet. O yuzden geleneksel bir Turk ailesinde buyumemis. Bizim gibi degil. Dusunce ayarlari farkli komple bizden. :KK53:
Ama lafi surekli cinsellige getirmesi bana biraz marjinal gorunmek, populer olmak icin gibi geliyor. Amacina da ulasiyor hani.
Biliyorum annesi Alman ama kocası türk :KK53: Sanmıyorum ki o kadarını kaldırsın.
Haklısın bak konumuz sekste inleme ve kaç sayfaya ulaşmış. Kadın nerden vuracağını biliyor :KK70:

Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.
Biz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?

Arkadaşlar biz cinsellik konusunda problemli bir ülkeyiz .Bu konunun bile trend topic olması çok normal .Çoğumuz cinselliği evlenince yaşamaya başlıyoruz.Erkekler de ona keza .Cinsel açlıktan eşeklere bile meyledebiliyor afedersiniz .Daha katedecek çok yolumuz var çokkkk.

Biz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?

Nasıl bir şeylerse kendilerinden çok eminler bir de, bu emin olan insandan korunayım ya bu ne, isteseler atomu bile parçalayabilirlerdi, onun yerine çalışma alanı olarak başkalarının iç dünyası, özeli, niyetlerini seçmişler. :KK53:

Biliyorum annesi Alman ama kocası türk :KK53: Sanmıyorum ki o kadarını kaldırsın.
Haklısın bak konumuz sekste inleme ve kaç sayfaya ulaşmış. Kadın nerden vuracağını biliyor :KK70:
Hepimiz bir Ayse Armaniz diyosun.:KK70::KK70:
Valla kadin kosesinde onlari yazmaya cesaret edebildigine gore babasi da oyledir bence. Benim babam gazateye seks hayatımı yazdigimi gorse..........................(sizlerin hayal gucune biraktim bu kismi)

Böğürürsün de keşke yani böğürebilse her kadın ama cinsel sorunları olan bir toplumuz o başka bir tartışma konusu.
Ama bir gece olur, iki gece olur her gece naklen yayın yapar gibi olmaz. Böğürecekse her gece kendine ayrı müstakil bir ev tutar. Ya da böğürmeleri kabul eden daha geniş bir toplumda yaşar.
Bence olay böğürmek ya da böğürmemek değil. Olay şuraya yazan kadınların kaçı böğürecek şekilde haz alıyor ki de bunu savunuyor. Önce herkes cinsel sorunlarını çözsün sonra olmak istediği ve geldiği seviyeyi yazsın.:KK70:
cinsellikte böğürmek çağdaşlık değildir.

Böğürmenin dışında birde bağıra bağıra konuşanlar var.
karşı binamızla pencerelerimiz birbirine çok yakın,ramazanda sahura kadar uyumadığımız için her akşam onları dinlemek zorunda kaldık, birde perde vs. kullanmıyordu edepsiz, bir kere iş üzerinde gördükten sonra , cama çıkmaya korkar oldum. bide sıcak diye camlar açık.. --Ayyy serkannn bu çok güzel bir şeymiş dediğini unutamıyorum. Mahrem diye bir şey kalmadı ne yazık ki..

X