Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi bağırmadan şimdi onu bir açıklaman lazım.Malum yeni evli olunca benim komşularda sikayet filan edebilir
anladım canım tesekkur ederım yorumun ıcın soyledıgı 4 katlı bı yalıtım yaptırmıs nedemek hıc bı bılgım yok... ama bılgı vermenı cok ıyı oldu yalıtıma guvenmemek gereklı zaten çok dikkatlıyımdır normal bı yabancı fılım ızlerken bıle hanı orada eger sex ılgılı bı konusma bıle gecse esıme tv sesnı kıs komsulara gıderbılır yanlıs anlaralar dıye uyarılarda bulunuyorum...
Bence kizini da oyle yetistirir. Cunku kendisi de annesinden oyle gormus. Annesi Alman Ayse Armanin. Almanlar Turkiyeyi gectim Avrupa standartlarinda dahi oldukca rahat bir millet. O yuzden geleneksel bir Turk ailesinde buyumemis. Bizim gibi degil. Dusunce ayarlari farkli komple bizden.Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?
yahu lafolsun tartışmaya bile değmez .Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?
hangi bağırmadan şimdi onu bir açıklaman lazım.
yeni evli olunca insan daha mı çok bağırıyor zamanla bağırmaktan sesi kısılıyor?
Şimdi yeni evli deyince benim aklıma neden bağırıyor diye takıldı bak.
Biliyorum annesi Alman ama kocası türk Sanmıyorum ki o kadarını kaldırsın.Bence kizini da oyle yetistirir. Cunku kendisi de annesinden oyle gormus. Annesi Alman Ayse Armanin. Almanlar Turkiyeyi gectim Avrupa standartlarinda dahi oldukca rahat bir millet. O yuzden geleneksel bir Turk ailesinde buyumemis. Bizim gibi degil. Dusunce ayarlari farkli komple bizden.
Ama lafi surekli cinsellige getirmesi bana biraz marjinal gorunmek, populer olmak icin gibi geliyor. Amacina da ulasiyor hani.
Biz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.
sevişgenler kulubuBiz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?
Biz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?
Hepimiz bir Ayse Armaniz diyosun.Biliyorum annesi Alman ama kocası türk Sanmıyorum ki o kadarını kaldırsın.
Haklısın bak konumuz sekste inleme ve kaç sayfaya ulaşmış. Kadın nerden vuracağını biliyor
artık yazamıomBiz dediginiz kim oluyor? Siz bir tarikat misiniz sevisirken inleyenler olarak? Bir topluluk, bir cemiyet, bir ekol?
Niye ayol? Kiskaniriz diye mi?artık yazamıom
kahkaha attımya bacım senin şu an yaptığının buraya kebap fotoğrafı atmaktan farkı yok.
olan var olmayan var ya. hayret bi şey.
Böğürürsün de keşke yani böğürebilse her kadın ama cinsel sorunları olan bir toplumuz o başka bir tartışma konusu.
Ama bir gece olur, iki gece olur her gece naklen yayın yapar gibi olmaz. Böğürecekse her gece kendine ayrı müstakil bir ev tutar. Ya da böğürmeleri kabul eden daha geniş bir toplumda yaşar.
Bence olay böğürmek ya da böğürmemek değil. Olay şuraya yazan kadınların kaçı böğürecek şekilde haz alıyor ki de bunu savunuyor. Önce herkes cinsel sorunlarını çözsün sonra olmak istediği ve geldiği seviyeyi yazsın.
cinsellikte böğürmek çağdaşlık değildir.