sanırım bu konuda seni en iyi anlayan benim. Çünkü ben de cinsellik içeren konulara gelen yorumların objektif olmadığını düşünüyorum. buna zar ve kendi tabirleriyle masum cinsellik yaşayıp pişman olan kızların açtığı konulara yapılan yorumlar dahil.hakikaten aslında değmez değil mi:))
eleştirel bir bakış açısı getirmek için yazıyorım desem sıyrılabilirmiyim ki aradan..
şaka bir yana benim tepkim olduğundan farklı gözükmek için insanüstü gayret gösteren hatunlara.
genelde hangi konuda böyle çıkışlar görsem bu çerçevedeki yorumumu yazarım mutlaka.
"olduğun gibi görün" felsefesi yani:))
Ormani da deneyin .acayip olur
Kismen diyelimHangi orman?
Sen denedin mi?
Kapıp götürmesinler ahlak masasına?
Bulunacak bir ormansa pek güvenli değil benceKismen diyelimBul arastir bi orman.pisman olmazsin.etkisi uzun surer
Kismen diyelimBul arastir man.pisman olmazsin.etkisi uzun surer
Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?Şu Ayşe Arman'dan sırf cinselliği ağzına sakız edip gazeteci olmanın verdiği rahatlık ve aydın kalıbından dolayı nefret ettim.
Şeyda Coşkun'la roportaj yapıyor. Şeyda diyor ki: tempolu koşun sonunda aldığınız rahatlama şeye benziyor.
Ayşe atlıyor hemen: orgazm mı yani???
Cengiz Semercioğlu bile diyor: Şu Ayşe kadar açık cinsellik konuşan yok ülkede.
Şimdi bu aydın kadın cinselliği böyle dile getiriyor diye en alasını, afillisini, uçsuz bucaksız fantazilerle mi yaşıyor.
Kalıbımı basarım cinsel sorunları bile olabilir.
Velhasıl kelam şurada yazan bir çok kadın da aynı durumda. Bir şeyi ne kadar ballandırırsan tezatını yaşadığını düşündürürsün insanlara. Aynen karısını aldatan koca karısına daha çok ilgi gösterir gibi..
Bulunacak bir ormansa pek güvenli değil bence
Birilerinin görme hele ki sanal deşifrelerin bu derece yaygın olduğu bir ortamda ben olaya konsantre olamam. Kalsın
İzmir'de orman fantazisi yapmaya kalksan Gaffur pijaması ve elinde mangal küreğiyle biri çıkar
sanırım bu konuda seni en iyi anlayan benim. Çünkü ben de cinsellik içeren konulara gelen yorumların objektif olmadığını düşünüyorum. buna zar ve kendi tabirleriyle masum cinsellik yaşayıp pişman olan kızların açtığı konulara yapılan yorumlar dahil.
Cinselliği çağdaşlık olarak gören aslında en tabulusundan yaşayanlar bunlar. En baskı altında olanlar. Genç kızlara sevişme fetvası veren kaç tane kadın evlenmeden sonuna kadar sevişmiş ve sevişmediği bir erkekle evlenmiş. Ama bir konu açılsın 100 kişiden 80 tane destek yorumu alır. Ha gerçek hayatta hayat tarzı öyledir saygım sonsuz ama A,B,C üyesi öyle yazmış diye cümleyi değiştirip benzerini yazıyor ki akıntıya kapılsın dikkat çekmesin.
İzmir'de orman fantazisi yapmaya kalksan Gaffur pijaması ve elinde mangal küreğiyle biri çıkar
Ege univ ormanına gidin
Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?
Kapatilimca da ayri bi vahsiyet katiyo ise amaAynen katılıyorum, hem zevkini çıkarıp hemde kendimizi kasarsak ne tadı oluyor ne de konsantre olabiliyo insan
İtiraf, ben duyulduğumu bildiğim halde inliyorum kusura bakmasın kimse.
Eşim ağzımı da kapatsa yapabileceği tek bu var. O tutabilio kendini ben tutamıom
dikkat et oralarda bir ton insan yürüyüş yapar. biri bir gün çekiverir cebine.Ege univ ormanına gidin