Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

sanırım bu konuda seni en iyi anlayan benim. Çünkü ben de cinsellik içeren konulara gelen yorumların objektif olmadığını düşünüyorum. buna zar ve kendi tabirleriyle masum cinsellik yaşayıp pişman olan kızların açtığı konulara yapılan yorumlar dahil.
Cinselliği çağdaşlık olarak gören aslında en tabulusundan yaşayanlar bunlar. En baskı altında olanlar. Genç kızlara sevişme fetvası veren kaç tane kadın evlenmeden sonuna kadar sevişmiş ve sevişmediği bir erkekle evlenmiş. Ama bir konu açılsın 100 kişiden 80 tane destek yorumu alır. Ha gerçek hayatta hayat tarzı öyledir saygım sonsuz ama A,B,C üyesi öyle yazmış diye cümleyi değiştirip benzerini yazıyor ki akıntıya kapılsın dikkat çekmesin.

benim oturduğum yer eski apartmanlardan yalıtım yok tabiki de .
sesler gidip geliyordur. ben komsuları düşünüyorum:
altta yaslı çift var oğluma koridorda koşma desem de tap tap koşup gidip geliyor ben dedikçe çocuk inadına ediyo demiyorum bi 10 dakka sonra tekrar başlıyorum. hem çocuğu kısıtlamak istemiyorum hem de millet rahatsoız olmasınlar istiyorum. üst kattan da sesler geliyor konuşmalar normal aile .özellikle temizlik sesi.normalde süpürgenin sesi olması gerekirken nasıl bi silecek kullanıyorsa komsu takır takır kırıyo resmen evin her yerini . fazla titiz temizlik konusunda. her oda her gün merdivenler balkonlar siliniyor . yıkanıyor. neyse ona da sabrediyoruz sabah saati. kız temizliğini yapıyo. bi gün bize düşecek silerken korkuyorum:)

Üniversitedeyken nasıl hamile kalıp kürtaj olduğunu bile anlatmıştı köşesinde. Hep merak etmişimdir kızını da böyle şevişmeye teşvik edecek mi acaba? Kızı gelip anlatırsa ne tepki verecek?

Bulunacak bir ormansa pek güvenli değil bence
Birilerinin görme hele ki sanal deşifrelerin bu derece yaygın olduğu bir ortamda ben olaya konsantre olamam. Kalsın

t: 39352845, member: 180514"]Bulunacak bir ormansa pek güvenli değil bence
Birilerinin görme hele ki sanal deşifrelerin bu derece yaygın olduğu bir ortamda ben olaya konsantre olamam. Kalsın[/QUOTE]
Turkiyede Cesaret edemem de yirtdisina cikarsan bi gun kesin dene avrupa yada amerikada

evet ipekçim yazılanların büyük çoğunluğunu samimi bulmuyorum.göstermelik abartılıp köpürtüldüğünü düşünüyorum ve fikrimi de tepkimi de açık açık yazıyorum.
olduğundan farklı görünme akımı kk da yaygındır.eski üyeyiz biliyoruz az çok:))
ama modern, özgürlükçü,geniş,toleranslı ne bileyim enlerin eni gözükecem diye şekilden şekile giriliyor.
"sanırsın ki bir kendileri" yapıyor derken abartılı betimlemeleri işaret etmiştim.akıntıya kapılanlara abartmayın dedim yani.:))

Aynen..

İnsan merak etmiyor değil bunları..

Ya da olması gereken ne? Kızı bunları bir gün okuduğu zaman doğru olanı nasıl anlatmalı ona?

O zaman sanat için mi yazmış oluyor? Ekmek için mi? Reyting için mi? Ben bu kadını bir kategoriye koyamıyorum.

Bir de bilmediği konularda bazen yazıyor ki o zaman tam komedi oluyor.

Kapatilimca da ayri bi vahsiyet katiyo ise ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…