just çağdaşlıkla cinselliği bağırmak özgürlüğünde yaşamanın bağlantısı ne ?biz de yaparız efeler gibi diyorsun mhahahaha ay gülesim yoktu o ne biçim laf
ilahi kız
ama doğru insanlar çağdaş görünmek istiyorlar ondan bu çaba
yoksa hangimizin kafa kaldırır ya her gece gece böğürtü
just çağdaşlıkla cinselliği bağırmak özgürlüğünde yaşamanın bağlantısı ne ?
O muhterem "hayat yemek yemek ve seks yapmaktan ibarettir" demisti.Şu Ayşe Arman'dan sırf cinselliği ağzına sakız edip gazeteci olmanın verdiği rahatlık ve aydın kalıbından dolayı nefret ettim.
Şeyda Coşkun'la roportaj yapıyor. Şeyda diyor ki: tempolu koşun sonunda aldığınız rahatlama şeye benziyor.
Ayşe atlıyor hemen: orgazm mı yani???
Cengiz Semercioğlu bile diyor: Şu Ayşe kadar açık cinsellik konuşan yok ülkede.
Şimdi bu aydın kadın cinselliği böyle dile getiriyor diye en alasını, afillisini, uçsuz bucaksız fantazilerle mi yaşıyor.
Kalıbımı basarım cinsel sorunları bile olabilir.
Velhasıl kelam şurada yazan bir çok kadın da aynı durumda. Bir şeyi ne kadar ballandırırsan tezatını yaşadığını düşündürürsün insanlara. Aynen karısını aldatan koca karısına daha çok ilgi gösterir gibi..
Böğürürsün de keşke yani böğürebilse her kadın ama cinsel sorunları olan bir toplumuz o başka bir tartışma konusu.yok işte onu diyoruz
çağdaş olmak dediğin bir başkasının özgürlüğüne müdahale etmeden yaşayabilmek
mesela böğürmemek
Cidden o kadının cinsel hayatının durumunu merak ediyorum.O muhterem "hayat yemek yemek ve seks yapmaktan ibarettir" demisti.
ya kızlar aklıma gelmısken konuyu gormusken sorayım bızım komsulardan boyle sesler degıl ama ses gelıyor konusma bıde evde topuklu gıyıyorlar tak tuk ses gece gardolaplarını acma surgulu herelde oses bıle gelıyor sorun degıl zatende.. ben boyle seylerden ses gıtmesınden felan cok korkarım bızım ev sahıbı dedıkı bınada kımse kabul etmedı komple yalıtımı ben butun odaların duvarına yalıtım yaptırdım dedı acaba dogrumu yalıtım varsa komsuların sesı gerlırde bızım sesler gıtmezmı kafamda delı sorular bılgı veren olursa sevınırım
yok be güzelim kendi üzerimden yazmadım yahu.biz de yaparız efeler gibi diyorsun mhahahaha ay gülesim yoktu o ne biçim laf
ilahi kız
ama doğru insanlar çağdaş görünmek istiyorlar ondan bu çaba
yoksa hangimizin kafa kaldırır ya her gece gece böğürtü
Otelde rahat olmaz oteldede duymustum inilemeYahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.
kesinlikle katılıyorum.Şu Ayşe Arman'dan sırf cinselliği ağzına sakız edip gazeteci olmanın verdiği rahatlık ve aydın kalıbından dolayı nefret ettim.
Şeyda Coşkun'la roportaj yapıyor. Şeyda diyor ki: tempolu koşun sonunda aldığınız rahatlama şeye benziyor.
Ayşe atlıyor hemen: orgazm mı yani???
Cengiz Semercioğlu bile diyor: Şu Ayşe kadar açık cinsellik konuşan yok ülkede.
Şimdi bu aydın kadın cinselliği böyle dile getiriyor diye en alasını, afillisini, uçsuz bucaksız fantazilerle mi yaşıyor.
Kalıbımı basarım cinsel sorunları bile olabilir.
Velhasıl kelam şurada yazan bir çok kadın da aynı durumda. Bir şeyi ne kadar ballandırırsan tezatını yaşadığını düşündürürsün insanlara. Aynen karısını aldatan koca karısına daha çok ilgi gösterir gibi..
eskiden okurdum yazılarını. şimdi bakıyorum Ayşe Arman es geçiyorum.İnsan her yazısında bir dokunur mu cinselliğe ama illa ki dokunuyor. Sohbet ettiği kişiye dokunmasa kendi cinsel hayatını anlatıveriyor.kesinlikle katılıyorum.
özgürlükle bayağılık arasında ince bir çizgi var.
bu kadın da o çizgiyi bu kadar sık ihlal ederek kendisinin modern bir kadın olduğunu empozeye çalışıyor.
ve de çok konuşandan ben de her zaman şüphelenirim
yok otel iyidir iyiOtelde rahat olmaz oteldede duymustum inilemeislerinin bitmesine yakin kadin derin bi aaaaaaaahh dedi sesleri kesilmisti.en iyisi orman .hayvan sesleriyle karisir gider
anladım canım tesekkur ederım yorumun ıcın soyledıgı 4 katlı bı yalıtım yaptırmıs nedemek hıc bı bılgım yok... ama bılgı vermenı cok ıyı oldu yalıtıma guvenmemek gereklı zaten çok dikkatlıyımdır normal bı yabancı fılım ızlerken bıle hanı orada eger sex ılgılı bı konusma bıle gecse esıme tv sesnı kıs komsulara gıderbılır yanlıs anlaralar dıye uyarılarda bulunuyorum...Duvarlara yapmissa tabana da yapmistir muhtemelen. Tavaninizda yoksa sizin de sesiniz duyulur.
Hem studyolarda /barlardakine benzer bir yalitim yapilmadiysa, yuzer odaya cevrilmediyse yuksek sesler azalsa da yine gider.
Hele bir yorumda bahsedilen yumurta kutularina hic guvenmeyin. Soundproof saglamayacagindan ve yerlestirme duzeninizle odayi sagirlastirma ihtimaliniz oldugundan daha yuksek sesle konusma gereksinimi duyabilirsiniz, kas yaparken goz cikarma ihtimaliniz var.
hakikaten aslında değmez değil mi:))Popüler kültüre hizmet eden insanları neden tartışıyorsunuz ?
Saçma .
kıskanmayalımmmm
cinsellik en basit satış yolu.eskiden okurdum yazılarını. şimdi bakıyorum Ayşe Arman es geçiyorum.İnsan her yazısında bir dokunur mu cinselliğe ama illa ki dokunuyor. Sohbet ettiği kişiye dokunmasa kendi cinsel hayatını anlatıveriyor.
Komik.
bazı insanlara cinsellik konuşmak çok yakışıyorkesinlikle katılıyorum.
özgürlükle bayağılık arasında ince bir çizgi var.
bu kadın da o çizgiyi bu kadar sık ihlal ederek kendisinin modern bir kadın olduğunu empozeye çalışıyor.
ve de çok konuşandan ben de her zaman şüphelenirim
hakikaten aslında değmez değil mi:))
eleştirel bir bakış açısı getirmek için yazıyorım desem sıyrılabilirmiyim ki aradan..
şaka bir yana benim tepkim olduğundan farklı gözükmek için insanüstü gayret gösteren hatunlara.
genelde hangi konuda böyle çıkışlar görsem bu çerçevedeki yorumumu yazarım mutlaka.
"olduğun gibi görün" felsefesi yani:))
Ormani da deneyin .acayip oluryok otel iyidir iyigerçi girip çıkarken biri görcek die tırsmıo diiliz hani, ama zaten senede 4-5 kere anca gidiyoz ,
özgürce baarıommmmhatta bir anlamda fanteziler içinde en ideal ortamlardan otelde, ormanda