Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

just çağdaşlıkla cinselliği bağırmak özgürlüğünde yaşamanın bağlantısı ne ?

cinsellik kisilerin mahremidir.anira anira ses cikarip komsuyu rahatsiz etmek veya evdeki cocuga veya gence geri donusu olmayan travmalar yasatmak bu dunyada sadece ben ve benim zevklerim vardir diyen bencillerin isidir.aslinda bencil yerine baska bir kelime yazicaktimda neyse.... duyarli insanlar anlar zaten

O muhterem "hayat yemek yemek ve seks yapmaktan ibarettir" demisti.

yok işte onu diyoruz
çağdaş olmak dediğin bir başkasının özgürlüğüne müdahale etmeden yaşayabilmek
mesela böğürmemek
Böğürürsün de keşke yani böğürebilse her kadın ama cinsel sorunları olan bir toplumuz o başka bir tartışma konusu.
Ama bir gece olur, iki gece olur her gece naklen yayın yapar gibi olmaz. Böğürecekse her gece kendine ayrı müstakil bir ev tutar. Ya da böğürmeleri kabul eden daha geniş bir toplumda yaşar.
Bence olay böğürmek ya da böğürmemek değil. Olay şuraya yazan kadınların kaçı böğürecek şekilde haz alıyor ki de bunu savunuyor. Önce herkes cinsel sorunlarını çözsün sonra olmak istediği ve geldiği seviyeyi yazsın.
cinsellikte böğürmek çağdaşlık değildir.

Popüler kültüre hizmet eden insanları neden tartışıyorsunuz ?
Saçma .

Duvarlara yapmissa tabana da yapmistir muhtemelen. Tavaninizda yoksa sizin de sesiniz duyulur.
Hem studyolarda /barlardakine benzer bir yalitim yapilmadiysa, yuzer odaya cevrilmediyse yuksek sesler azalsa da yine gider.
Hele bir yorumda bahsedilen yumurta kutularina hic guvenmeyin. Soundproof saglamayacagindan ve yerlestirme duzeninizle odayi sagirlastirma ihtimaliniz oldugundan daha yuksek sesle konusma gereksinimi duyabilirsiniz, kas yaparken goz cikarma ihtimaliniz var.

yok be güzelim kendi üzerimden yazmadım yahu.
dünkü çocuk değiliz çok şükür böyle toyluk yapacak kadar just cım.yaş 38:)))
yazana değil yazdırana bakacaksın.:))
arada bazı mesajlar gördüm de onlardan mütevellit yazdım.yok öyle olmazssa olmazmış yok böyle olmazssa asla olmazmış da falan da fistan da.
olanlar nasıl olurmuş ta .eeeee yaniii.

Yahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.
Otelde rahat olmaz oteldede duymustum inileme islerinin bitmesine yakin kadin derin bi aaaaaaaahh dedi sesleri kesilmisti.en iyisi orman .hayvan sesleriyle karisir gider

kesinlikle katılıyorum.
özgürlükle bayağılık arasında ince bir çizgi var.
bu kadın da o çizgiyi bu kadar sık ihlal ederek kendisinin modern bir kadın olduğunu empozeye çalışıyor.
ve de çok konuşandan ben de her zaman şüphelenirim

eskiden okurdum yazılarını. şimdi bakıyorum Ayşe Arman es geçiyorum.İnsan her yazısında bir dokunur mu cinselliğe ama illa ki dokunuyor. Sohbet ettiği kişiye dokunmasa kendi cinsel hayatını anlatıveriyor.
Komik.

Otelde rahat olmaz oteldede duymustum inileme islerinin bitmesine yakin kadin derin bi aaaaaaaahh dedi sesleri kesilmisti.en iyisi orman .hayvan sesleriyle karisir gider
yok otel iyidir iyi gerçi girip çıkarken biri görcek die tırsmıo diiliz hani, ama zaten senede 4-5 kere anca gidiyoz ,
özgürce baarıommmm hatta bir anlamda fanteziler içinde en ideal ortamlardan otelde, ormanda

anladım canım tesekkur ederım yorumun ıcın soyledıgı 4 katlı bı yalıtım yaptırmıs nedemek hıc bı bılgım yok... ama bılgı vermenı cok ıyı oldu yalıtıma guvenmemek gereklı zaten çok dikkatlıyımdır normal bı yabancı fılım ızlerken bıle hanı orada eger sex ılgılı bı konusma bıle gecse esıme tv sesnı kıs komsulara gıderbılır yanlıs anlaralar dıye uyarılarda bulunuyorum...

Popüler kültüre hizmet eden insanları neden tartışıyorsunuz ?
Saçma .
hakikaten aslında değmez değil mi:))
eleştirel bir bakış açısı getirmek için yazıyorım desem sıyrılabilirmiyim ki aradan..
şaka bir yana benim tepkim olduğundan farklı gözükmek için insanüstü gayret gösteren hatunlara.
genelde hangi konuda böyle çıkışlar görsem bu çerçevedeki yorumumu yazarım mutlaka.
"olduğun gibi görün" felsefesi yani:))

burdan bi arkadaşla özelden yazıştık bana seni anlıyorum ben de bir. zamanlar senin. gibiydim dedi yahu makul seviyede ses çıksın saygı duyulsun dedim diye cinselliğe ayıp tü kaka gözüyle bakan orgazma yabancı bi kadın zannedilmişim gerçek hayatta beni tanıyanlar kaba etleriyle gülerler duysalar

cinsellik en basit satış yolu.
bir nevi altın toz gibi.
neyin üzerine serpersen anında kapışılır.
taktik işte bu:))

bazı insanlara cinsellik konuşmak çok yakışıyor

aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…