Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Bide olani var olmayanı var ayıp denen bir şey var aaaaa ama ama aaaaa

itinaylan kıskanıyorum
gecenin 1inde matkapla duvar delen komşumu hele öyle duyunca
diyorum allahım diyorum neden matkapım yok
neden elime alıp deli joannalar gibi haşinik hoşinik delemiyorum bu duvarları

bütün cinler toplandık toplandık toplandık

Canim yurtdisindayiz.apartmandayiz.kira.ben alistim bu duydugum ilk degil de bu cok ilgincti malesef.Onceleride cok kez duydum inileme saklatma tokatlama sesleri falan

mune bi üfleyecek gideceğiz ondan korkuyorum lakin ve fakat güzel geyik yaptık, iyi geyik yaptık
arada bir kk da böyle top trend konular olur ya herkesler bir şöyle kurtlarını döker.
ee işin içinde cinsellik te var.
geyiğin alası dönüyor.
sevişirim kimse karışamazcılar coşmuşlar.
sanki karışan eden var.sakin olun bir

26. cı sayfaya kadar okudum ve bittim artık yorgunluktan. Konudan da sıkılmışım aslında, kendini tekrar edip duruo.
Neyseki arada renkli mesajlar vardıda çok eğlendim onları okurken
Ve benden finish... Tabi kimseler konuyu hortlatmazsa

bu "sevişmeye özgürlükkkk" "sevişmek hakkımız bağıra bağıra alırız" diyenler de komşu bir sandalye çekse şikayet ederler..
neden konu cinsellik olunca tabularımız yok havasına giriyoruz anlamadığım yerlerden biri.

biliçaltına bakarmısınız ne kadar doluyuz kadınlar olarak mahremiyet mahremiyet sakla sakla böyle ufacık bir delikte patlıyor( sözüm meclisten dışarı)

bu mutahitler duvar diye ne yapıyorlar acaba da bu kadar ses duyuluyor töbe ya wc gidip çiş yapmaya çekinicez kendi evimiz de
Cnim bizim duydugumuz seslere hic bir binanin ise yaricani dusunmiyorum.masalar sandalyeler bile devrildi.o oda senn bu oda bnimdi.farkli insan sesleri

aaa öyle deme ipekçim yaa.
sanal da olsa kk da tabuları olan,gerikafalı ,cinsellik düşmanı ,aseksüel,sevişme karşıtı tipler gibi gözükmek istemiyorlar arkadaşlar:))
yahu yazmayacaktım ama hadi yazayım bu arkadaşlara; biz çok güzel sevişiriz şöyle de yaparız böyle de yaparız diyenler bunu sadece kendilerinin mi yaptığını sanıyorlar acep
ve de dediğin gibi sağdan soldan en ufak gürültüye cırlayacak kararkterde olup ta ,gece yarısı gelen bu nağmeleri ne kadar da olgunluk ve yüce gönüllülükle kabul ediveriyorlar.
gülesim geliyor bunlara ya

Şu Ayşe Arman'dan sırf cinselliği ağzına sakız edip gazeteci olmanın verdiği rahatlık ve aydın kalıbından dolayı nefret ettim.
Şeyda Coşkun'la roportaj yapıyor. Şeyda diyor ki: tempolu koşun sonunda aldığınız rahatlama şeye benziyor.
Ayşe atlıyor hemen: orgazm mı yani???
Cengiz Semercioğlu bile diyor: Şu Ayşe kadar açık cinsellik konuşan yok ülkede.
Şimdi bu aydın kadın cinselliği böyle dile getiriyor diye en alasını, afillisini, uçsuz bucaksız fantazilerle mi yaşıyor.
Kalıbımı basarım cinsel sorunları bile olabilir.
Velhasıl kelam şurada yazan bir çok kadın da aynı durumda. Bir şeyi ne kadar ballandırırsan tezatını yaşadığını düşündürürsün insanlara. Aynen karısını aldatan koca karısına daha çok ilgi gösterir gibi..

biz de yaparız efeler gibi diyorsun mhahahaha ay gülesim yoktu o ne biçim laf
ilahi kız
ama doğru insanlar çağdaş görünmek istiyorlar ondan bu çaba
yoksa hangimizin kafa kaldırır ya her gece gece böğürtü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…