Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.
Bir gün sende aynı düşüncelere isteklere ortama sahip olabilirsin... Bu yüzden senin yorumlarını okumayı bırakmak en iyisi şimdilik benim için.
Kendimi konu sahibinin yerine koyarak kulak tıkacı fikrine sıcak bakmaya başladığımı söylemeliyim, lakin her gün tıkaçla yatamicama göre komşu gelecek komşu biz bugün seks yapıcaz tıkaçla yatın. dicek bunda çekinecek bişey de yok? neticede ben her durumda seks yaptıklarını biliyo olucam en azından bildiğim gecelerde uyanmamış olurum
Kendimi konu sahibinin yerine koyarak kulak tıkacı fikrine sıcak bakmaya başladığımı söylemeliyim, lakin her gün tıkaçla yatamicama göre komşu gelecek komşu biz bugün seks yapıcaz tıkaçla yatın. dicek bunda çekinecek bişey de yok? neticede ben her durumda seks yaptıklarını biliyo olucam en azından bildiğim gecelerde uyanmamış olurum
Tavşanım mevzu sadece uyumak değilki. Neden elin adamının kadınının inleme sesini dinleyeyim ben. Gece dinleyip sabah yüzüne gülemem valla. İnsan ister istemez takılır duyduğu seseoff bizim suratimiza bakan yok seviscek adam bulamiyoz ondan bunca lafimiz
yoksa gece yarisi uyumak istedigimizden sabahin korunde işe/okula gideceğimizden degil
siz de haklisiniz o saatte uyumak bizim neyimize
hakkimiz olmayan seyler istiyoruz iste boyle
kulak tıkacı çok rahatsız edici bişey ben bi ara kullanmıştım.
Tavşanım mevzu sadece uyumak değilki. Neden elin adamının kadınının inleme sesini dinleyeyim ben. Gece dinleyip sabah yüzüne gülemem valla. İnsan ister istemez takılır duyduğu sese
hiç tavsiye etmem, bi halta yaramadığı gibi can da acıtıo benceseks seks. diye nice nicesine sarıldım benim. sadık yarim tırtıklı. letsdir
Çünkü her gün düşündüğümüz, her kapıda karşılaştığımızda insanlarla sabah, "acabalarla yürüdüğümüz" en güncel sorunlardan biride ondan. Bilmem Anlatabildim mi ???Bu konu niye bu kadar tuttu anlamadım gitti.
Ne inlemeymis be yahu KK nin eni oldu
Sayfa 903 vay be
ama seks doğal bişey niye yüzüne bakamican ki ertesi gün çaya çağırıp yorum bile yapabilmeli insanlar
yaaa bu insanların bilme hakkına müdahele değil mi?
kişilik haklarına tecavüz değil mi?
bilme özgürlüklerini kısıtlama değil mi?
Ne hakkımız va üst,alt yan vs. komşularımızın rızasını almadan onların en mahrem durumlarını aşağıdan, yandan yukardan vs. sessizce dinlemeye?
bana bunu açıklayabilecek var mı hanımlar?
cine ihtiyacin olursa ben buradayim:)
Yahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.
Müstakil hayat ve ev herkese lazım demek ki.e peki biz her seferinde uyumak için otele mi gideceğiz
Herkesin seksine kimse karışamaz
o bayan şu şegkıl sevişir bu bayan şu şegkıl sevişir. cima kurban olduğum ya resulallahın izniylen yapılabilir amma lakin ki öyle değildir