Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

ay doğru diyorsun aslında bak ya bilmiyorlarsa? bilmek isterseler ne olacak, utansalar bu durumdan öğrenince
şahsen ben bilmek isterdim
hiç uyaran olmadı ama

Daha bi kaç gün önce açılmış ve 86 sayfa olmuş.
Hani diyorum biz aslında öyle değilde böylemiyiz, ama saklıomuyuz gerçek düşünce ve hislerimizi

O değilde böyle konular açılınca şüpheye düşüyorum acaba bizim komşularda bizi duyuyorlar mıdır?

Yuh!!!! Karemine siz Nerede oturuyorsunuz?? yaaa gerçekten şaşırdım böyle şeyler gizli kapaklı yapılıyor sanırdım yukarıdaki ev tam olarak ne??? Şahsa ait bi yer mi şok oldum ve sizin adınıza üzüldüm gerçekten

Ayyy bi de kamu spotu girelim hemen
Sevgili Sevişenler lütfen sevişme sırasında kullandığınız araç gereç alet edavat ve bilimum malzemeleri çöpe atınız. Tuvalete bu tarz şeyler atmayınız tıkanabilir

O değilde böyle konular açılınca şüpheye düşüyorum acaba bizim komşularda bizi duyuyorlar mıdır?
Heh bende onu dicektim, yahu yavaş be yavaş ayıp ayıpppp yapan var yapamayan var olmazki böle, not mu yazalım kapınıza illa
İmza : bir komşu

ay doğru diyorsun aslında bak ya bilmiyorlarsa? bilmek isterseler ne olacak, utansalar bu durumdan öğrenince
şahsen ben bilmek isterdim
hiç uyaran olmadı ama
yaaa bu insanların bilme hakkına müdahele değil mi?
kişilik haklarına tecavüz değil mi?
bilme özgürlüklerini kısıtlama değil mi?
Ne hakkımız va üst,alt yan vs. komşularımızın rızasını almadan onların en mahrem durumlarını aşağıdan, yandan yukardan vs. sessizce dinlemeye?
bana bunu açıklayabilecek var mı hanımlar?

cine ihtiyacin olursa ben buradayim:)

Özellikle dinlediğini nerden çıkardınız sese uyanıyo millet yatağı ayrı şahıslar ayrı akabinde uyanan bebeleri ayrı, çift ne zaman sevisse o bebelerde ağlayarak uyanırdı kardeşim korkar ranzada yanıma çıkardı böyle bi zincirleme reaksiyon

Aynen katılıyorum, hem zevkini çıkarıp hemde kendimizi kasarsak ne tadı oluyor ne de konsantre olabiliyo insan
İtiraf, ben duyulduğumu bildiğim halde inliyorum kusura bakmasın kimse.
Eşim ağzımı da kapatsa yapabileceği tek bu var. O tutabilio kendini ben tutamıom

bilseler yapmazlar heralde diyenlere kapak oldu

şimdi şu mesajlar ışığında komşular da rahatsızlık belirtilmesine gerek kalmadan bana gelip biz hard sevisicez bugün tıkaç takın demeli

en fazla yarım saat süreer sıkın sizde dişinizi canım la havle vela

bilseler yapmazlar heralde diyenlere kapak oldu
Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…