Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.

bilmem belkide öyledir kendi adıma kıskanmıyorum sadece bazı geceler çocuğu olmayıp deliksiz uyuyanları kıskanıyorum

bilmem belkide öyledir kendi adıma kıskanmıyorum sadece bazı geceler çocuğu olmayıp deliksiz uyuyanları kıskanıyorum
Tek yönden bakıosun o zaman belkide. Yani hayat bu işte, öyle veya böyle çeşitlilik olacak, yapacak bişi yok ki.
Evet bende istemem birisini rahatsız etmeyi, ama napalım apartman hayatı maalesef böyle.
Sırf rahat seks için zaten müstakil ev hayalim var. Böylece sizleride rahatsız etmeyiz.

Tek yönden bakıosun o zaman belkide. Yani hayat bu işte, öyle veya böyle çeşitlilik olacak, yapacak bişi yok ki.
Evet bende istemem birisini rahatsız etmeyi, ama napalım apartman hayatı maalesef böyle.
Sırf rahat seks için zaten müstakil ev hayalim var. Böylece sizleride rahatsız etmeyiz.

Yahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.

Benim rahatsızlığım bekarken oldu şu an yok apartmanda öyle biri olsa zaten çıkar uyarırım ben karakolluk olmaya kadar yolu var

2.mesaja istinaden yazacağım şey ban sebebi o yüzden demeyim bişey

ya kızlar aklıma gelmısken konuyu gormusken sorayım bızım komsulardan boyle sesler degıl ama ses gelıyor konusma bıde evde topuklu gıyıyorlar tak tuk ses gece gardolaplarını acma surgulu herelde oses bıle gelıyor sorun degıl zatende.. ben boyle seylerden ses gıtmesınden felan cok korkarım bızım ev sahıbı dedıkı bınada kımse kabul etmedı komple yalıtımı ben butun odaların duvarına yalıtım yaptırdım dedı acaba dogrumu yalıtım varsa komsuların sesı gerlırde bızım sesler gıtmezmı kafamda delı sorular bılgı veren olursa sevınırım

Benim rahatsızlığım bekarken oldu şu an yok apartmanda öyle biri olsa zaten çıkar uyarırım ben karakolluk olmaya kadar yolu var
2.mesaja istinaden yazacağım şey ban sebebi o yüzden demeyim bişey
Bir gün sende aynı düşüncelere isteklere ortama sahip olabilirsin... Bu yüzden senin yorumlarını okumayı bırakmak en iyisi şimdilik benim için.

X