- 10 Şubat 2015
- 49
- 15
- 38
Çok iyimsersin benceen fazla yarım saat süreer sıkın sizde dişinizi canım la havle vela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyimsersin benceen fazla yarım saat süreer sıkın sizde dişinizi canım la havle vela
Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.
Dayak,gürültü,bağrıltı sesinden iyidir beyaaa
En azından mutlu çift var.Bide böyle düşün::))hiçbiri iyi değildir bence
kıs üzdün beni şimdiEn azından mutlu çift var.Bide böyle düşün::))
En azından mutlu çift var.Bide böyle düşün::))
Bende sıkıntı yok bacım aşayiş berkemalkıs üzdün beni şimdi
sen bunu nie dedin ki
Tek yönden bakıosun o zaman belkide. Yani hayat bu işte, öyle veya böyle çeşitlilik olacak, yapacak bişi yok ki.bilmem belkide öyledir kendi adıma kıskanmıyorum sadece bazı geceler çocuğu olmayıp deliksiz uyuyanları kıskanıyorum
Yahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.il
Gece o saatte sevişmekse istediğim kalkar salona giderim yatak odasında milletin uyuduğunu düşünerek
Tek yönden bakıosun o zaman belkide. Yani hayat bu işte, öyle veya böyle çeşitlilik olacak, yapacak bişi yok ki.
Evet bende istemem birisini rahatsız etmeyi, ama napalım apartman hayatı maalesef böyle.
Sırf rahat seks için zaten müstakil ev hayalim var. Böylece sizleride rahatsız etmeyiz.
Yahu iyide farklı istekleri de olabilio insanın. Sırf bunun için otele mi gidicez her sferinde.
üç kağıtçı montecai filmini izleyin bir sahnesinde burdaki derde benzeyen bir derdi vardı baş rol oyuncusunun film deEn azından mutlu çift var.Bide böyle düşün::))
yok o kadar da günahlarını almayalım, eğer ev ortamı müsaitse (mesela çocuklar dışarda) o zaman saat mevhumu da olmuyorAynen katılıyorum kaç saat sürüyomuş bu kadar memleket meselesi yapmışlar
Bir gün sende aynı düşüncelere isteklere ortama sahip olabilirsin... Bu yüzden senin yorumlarını okumayı bırakmak en iyisi şimdilik benim için.Benim rahatsızlığım bekarken oldu şu an yok apartmanda öyle biri olsa zaten çıkar uyarırım ben karakolluk olmaya kadar yolu var
2.mesaja istinaden yazacağım şey ban sebebi o yüzden demeyim bişey